Cum să Crești mai Repede folosind Tehnici Specifice de Antrenament 

Crește în Masă și Dezvoltă-ți Fizicul folosind Tehnici ce îți Aduc Rezultate

€25 Doar €17

Acces pe viață la întreg programul 

Ce este acest program?


Marcu - 3 luni

Cristi - 11 luni

Petruț - 6 luni

Manu - 6 luni

Daniel - 2 luni

Dominic - 6 luni

Ce este acest program?


Un program de antrenament de 12 săptămâni format din tehnici de antrenament specifice pentru creșterea rapidă și uniformă în masă. Te ajută să obții un fizic atletic, să arzi grăsimea și să îți proporționezi grupele musculare. 

Acces Instant pe Mobil

Nu va trebui să te plimbi cu un caiet sau cu foi după tine prin sală. Vei primi un link unic și vei putea accesa oricând programul online de pe smartphone. 

Bazat pe Studii și Experiență 

Programul are la bază zeci de ani de cercetare și practică, folosind metode și tehnici practicate de legende precum Arnold Schwarzenegger și Vince Gironda.

Crește Rapid 

Tehnicile specifice stau la baza întregului antrenament și asigură o crește rapidă și uniformă a musculaturii.

Cea mai Rapidă și Eficientă Metodă de a Crește în Masă


De ce acest program este diferit

Cum știu că mă poate ajuta?

Ce vei învăța...

În 30 de zile îți poți lua banii înapoi

Ești complet protejat cu politica noastră de returnare a banilor. Dacă ai folosit programul și tehnicile din el timp de 30 de zile și nu ai obținut nici un rezultat, îți dăm banii înapoi. 


€25 Doar €17

Acces pe viață la întreg programul 

Cine sunt eu...


Salut!


Eu sunt Andrei Marius, un pasionat de fitness ce duce căutarea de cunoștințe noi poate prea în extrem. :) Nu sunt un antrenor acreditat și nici nu am urmat vreo facultate cu studii de specializare în corpul uman, m-am educat singur și am căutat mereu sfaturi și cunoștințe de la persoane cu 5,10,15 ani mai multă experiența decât mine. 


Asta am făcut pentru ultimii 4 ani, am citit zeci de cărți, am cumpărat cursuri online, am avut conversații și antrenamente incredibile cu persoane ce se antrenează de când eu încă învățam sa merg, toate din dorința de a crește în masă musculară și a obține un fizic cât mai bine proporționat și plăcut.


Acum ceva timp am început sa creez un loc in care să pot pune tot ceea ce am acumulat în timp despre antrenament, nutriție și suplimentație, așa s-a născut siteul Stai in forma! 


Încet încet numărul de persoane ce îmi urmează sfaturile și tehnicile a crescut la peste 30.000 de persoane pe lună. In persoană am lucrat cu peste 40 de peroane și le-am ajutat să obțină un fizic de care se simt mândri, dar am ajuns la concluzia ca pot ajuta mult mai multe persoane dacă creez un program online, ușor de aplicat și de urmat.

- Andrei Marius


Ghidul Complet de Antrenament

Am petrecut ultimii 4 ani testând și căutând noi metode și stiluri de antrenament până am ajuns ala această formulă unică ce aduce rezultate de fiecare dată! Combinând atât tehnicile avansate de antrenament, intensitatea și o perioadă de stimulare intensă a mușchiului, vei începe să vezi progrese vizibile din prima lună!

Ghidul Complet de Nutriție și Suplimentație

Vei învăța exact cum să îți creezi propriul plan alimentar pentru creșterea rapidă în masă și dacă este cazul, arderea grăsimii. În plus, te voi ghid în legătură cu suplimentele și îți arăta pas cu pas cum să le administrezi! Totul este acolo și mult mai multe! 

Exerciții explicate clar prin poze ușor de înțeles

Nu numai că primești programe de antrenament întregi - dar fiecare exercițiu este clar explicat prin poze detaliate, ușor de înțeles! 

Ești gata?

€25 Doar €17

Acces pe viață la întreg programul 

Da! Sunt gata să accesez programul de antrenament și să-l folosesc pentru a începe să cresc în masă musculară și a vedea rezultate  

*Vei fii trimis către o pagină securizată PayPal 

Nu ai cont PayPal? Uite cum să faci unul gratuit! 

quote-left

După fiecare antrenament sunt foarte pompat și extenuat. Antrenamentele sunt scurte dar gândite, exact ceea ce am nevoie. Am doar 2 săptămâni de când mă antrenez și deja mă văd mai mare și sunt nerăbdător să văd progresul până la corpul dorit!

quote-right

Vasile Turculeț 

Client

quote-left

Antrenamentele date de Andrei sunt pur și simplu extraordinare. Nu sunt foarte complexe, dar felul în care sunt aranjate și tehnicile te pompează maxim și te lasă a doua zi cu o febră de necrezut. Recomand cu încredere!

quote-right

Dominic Eusebiu

Folosește și acum antrenamentele din program

quote-left

Până să termin liceul făceam box și eram foarte slab pentru a-mi menține categoria. După ce am renunțat la acest sport și am început antrenamentul cu greutăți, Andrei mi-a oferit programe de antrenament și m-a ajutat să ajung de la 56 kg la 68 kg în doar 6 luni!

quote-right

Marian Sabău

Folosește și acum antrenamentele din program

Disclaimer: Informațiile din ghid nu sunt sfaturi medicale. Programul este un bonus primit în urma donației către Stai în Formă! Rezultatele din poze nu sunt garantate și depind în mare măsură de tine, fiecare persoană fiind diferită. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru folosirea incorectă a exercițiilor sau a sfaturilor de alimentație și suplimentie. 

© 2018 Stai în formă! - Toate drepturile rezervate