Cum să câștigi Între 4-6 kg de masă musculară în doar 2 luni 

La ce obții acces instant:

 • 8 Săptămâni de antrenamente
 • Planul alimentar ușor de urmat explicat pas cu pas
 • Ghidul de suplimentație
 • check
  BONUS:Cele 5 tehnici de bază pentru creșterea rapidă 

Doar €16.00

Acces pe viață la întregul program

100% plată securizată de PayPal

100% plată securizată de PayPal

Ce este acest program?


O metodă diferită de a te antrena. 


Programul de 8 Săptămâni este un program de antrenament dovedit și testat pe mai mult de 200 de persoane ce te ajută să pui între 4-6 kg de masă musculară cu ajutorul unei tehnici speciale de antrenament folosite de atleți. 


Este un ghid practic și ușor de aplicat ce te va ajuta să crești mai repede pentru următoarele 8 săptămâni. 


Este foarte eficient dacă nu ai mult timp pentru a te antrena sau nu ști ce să mănânci pentru a crește.


Fiecare antrenament durează maxim 1 oră jumătate iar mesele recomandate sunt lejere și ușor de făcut chiar dacă nu ai multă experiență în bucătărie. 


Programul conține un antrenament de 8 săptămâni, sfaturi practice de nutriție și o listă premium de suplimente ce te vor ajuta în aceste săptămâni.

Nu va trebui să te plimbi cu un caiet sau cu foi după tine prin sală. Vei primi un link unic și vei putea accesa oricând programul online de pe smartphone. 

Programul are la bază o metodă de antrenament ce a fost dovedită a fi foarte eficientă în stimularea creșterii masei musculare. Pe lângă asta, programul a fost folosit deja cu succes de multe persoane ce aveau nevoie de un antrenament nou.  

De la primele teste ale programului am început să îl ofer din ce în ce mai mult clienților iar aceștia au progresat folosindu-l. Acum îl poți accesa și tu online și poți începe să crești mai repede. 

Există o cale mai Ușoară și mai Eficientă de a obține un corp atletic și musculos... 


Salutări, 


Eu sunt Andrei Marius și de 4 ani de zile ajut bărbații să crească în masă și să obțină un corp musculos în care să se simtă încrezători. Nu sunt un antrenor acreditat și nici nu am urmat vreo facultate cu studii de specializare în corpul uman, m-am educat singur și am căutat mereu sfaturi și cunoștințe de la persoane cu 5,10,15 ani mai multă experiența decât mine. 


Asta am făcut pentru ultimii 4 ani, am citit zeci de cărți, am cumpărat cursuri online, am avut conversații și antrenamente incredibile cu persoane ce se antrenează de când eu încă învățam sa merg, toate din dorința de a crește în masă musculară și a obține un fizic cât mai bine proporționat și plăcut.


Acum ceva timp am început sa creez un loc în care să pot pune tot ceea ce am acumulat în timp despre antrenament, nutriție și suplimentație, așa s-a născut siteul Stai în forma! 


Încet încet numărul de persoane ce îmi urmează sfaturile și tehnicile a crescut la peste 30.000 de persoane pe lună. In persoană am lucrat cu peste 40 de peroane și le-am ajutat să obțină un fizic de care se simt mândri, dar am ajuns la concluzia ca pot ajuta mult mai multe persoane dacă creez un program online, ușor de aplicat și de urmat.


Așa a apărut Programul de 8 săptămâni, un ghid pentru persoanele ce vor să schimbe felul în care se antrenează și vor să obțină un corp mai musculos. 


- Andrei Marius

Colaborări...

De ce să alegi acest program? 

Eficiență ridicată

Programul are o eficiență ridicată deoarece pe lângă folosirea celor mai bune exerciții, are la bază o metodă diferită de antrenament denumită de Arnold „șocare mușchiului”.

Alimentație simplificată

Cea mai mare problemă pe care probabil o întâlnești și tu acum este lipsa unei alimentații ce susține creșterea în masă musculară. Nu totul se rezumă la suplimente, de aceea în acest program îți explic exact ce ai de făcut pentru a începe să ai mese ce te ajută să progresezi. 

Atât pentru începători cât și pentru avansați

Antrenamentul pe care îl vei începe va fi la fel de eficient chiar dacă ai doar câteva luni de sală sau ai peste 1 an de experiență. Asta pentru că tehnica despre care ți-am vorbit este foarte rar aplicată pentru că este știută doar de atleți dar este foarte eficientă. 


Doar €16.00

Acces pe viață la întregul program

100% plată securizată de PayPal

100% plată securizată de PayPal

Rezultatele persoanelor ce au folosit programul 


Paul, Spania - după 1 lună de antrenament 

„Până să dau peste blogul Stai în Formă mă antrenam cum aș zice „după capul meu”. Aveam deja 13 luni de sală (partea stângă) și eram convins că dacă vreau să cresc trebuie să bag steroizi. Însă am căutat într-o zi un antrenament pentru piept și am dat peste acest blog. După ceva timp am început să lucrez cu Andrei și am intrat în programul VIP. După doar 1 lună de antrenamente intense și multă mâncare, am ajuns la forma aceasta. ”


Marcu Rusu, Anglia - după 2 luni de antrenament 

„Mereu am fost genul de persoană înaltă și slabă care totuși avea grăsime pe abdomen. Nu am înțeles niciodată cum poate fi așa ceva posibil, să fii slab peste tot, înafară de burtă. :)) Mă enerva maxim, așa că am decis să mă apuc de sală și să încep să pun ceva masă musculară și să lucrez abdomenul. Aveam deja 2 luni de sală (poza din stânga) când mi-am dat seama că îmi trebuie ajutor. Citeam deja ocazional blogul, așa că i-am dat un mesaj lui Andrei și acesta m-a ajutat să obțin în 2 luni un fizic cu care mă simt foarte confortabil. Mai vreau să pun masă musculară pe mine, dar îmi mai trebuie timp. Însă sunt foarte mulțumit că nu mai am acea burtă ciudată și jenantă și că am început deja să cresc mai ușor.”


Manu, România - după 6 luni de antrenament 

„Pentru mine lucrul care m-a ținut pe loc a fost geneticul. Am fost mereu mic de înălțime și îngust, nu eram simetric dezvoltat și indiferent cât de tare trăgeam în sală, nu puteam atinge fizicul pe care mi-l doream. Ajungeam la sală mereu după ore, eram obosit și încercam să fac un antrenament cât de bine puteam. Dar știam că am nevoie de ajutor. Tehnicile oferite de Andrei în lunile în care am lucrat împreună m-au ajutat să obțin un corp bine proporționat și mai atrăgător, chiar dacă geneticul mă ținea pe loc.”

Petruț, România - după 6 luni de antrenament

„Când am intrat prima oară în sala de fitness eram paralel cu tot ce ținea de antrenament. Nu știam nimic. Aveam puține ore la dispoziție pentru a mă antrena din cauza programului aglomerat. După 3-4 săptămâni mi-am dat seama că am nevoie de ajutor. L-am contactat pe Andrei și am lucrat cu el. Mi-a explicat lucrurile într-un mod atât de simplu încât acum mă pot antrena singur folosind antrenamentele lui fără probleme.”

Marcu, România - după 4 luni de antrenament

„Mereu am avut o condiție fizică bună, mai ales că job-ul îmi cere asta (Marcu lucrează în poliție). Mergeam în fiecare seară la sală pentru a mă menține în formă, însă nu părea să progresez. Mă antrenam intens, mâncam corect în marea parte, dar nu aveam rezultate care să se observe. Așa că am început să vorbesc cu Andrei și să-i cer sfaturi. După ce mi-a explicat cum trebuie să-mi fac antrenamentul, lucrurile au început să se schimbe rapid, în bine.” 

„Este acest program pentru mine?”


Ar trebui să urmezi Programul de 8 săptămâni dacă: 

 • Ai acces la o sală cu echipament de bază (de ex. gantere, haltere, scripeți)
 • check
  Nu ai multă experiență de antrenament și cauți un program care să te ajute să progresezi rapid
 • Nu vrei doar să crești dar vrei un corp mai musculos și mai atrăgător 
 • Nu știi ce să mănânci sau ce suplimente să folosești pentru a crește
 • check
  Nu știi cum să faci exercițiile corect
 • check
  Simți că ai rămas fără speranță și vrei să începi să vezi rezultate
 • check
  Ai avut o pauză lungă de la sală și vrei să revii cu rezultate mai bune 

Ce conține programul de 8 săptămâni


 • check
  Programul de antrenament de 8 săptămâni (valoare: €90)
 • check
  Planul alim​​​​entar ușor de folosit și personalizat (valoare ​​50)
 • check
  Un ghid special de administrare al suplimentelor (valoare ​​10)
 • check
  VALOARE TOTALĂ: 150


Valoarea totală a programului ar fi de 150 dacă ai cumpăra totul separat de la un antrenor personal (am pus cele mai mici prețuri de pe piață, majoritatea depășesc cu mult aceste cifre). 


Dar știu că mulți dintre voi nu a-ți investi atât de mult într-un program de antrenament. Așa că m-am decis să fac prețul programului atât de mic încât singurul lucru care te-ar împiedica să te antrenezi și să crești ar fi lenea. 


Prețul pentru care îți ofer programul este de doar €2 pentru fiecare săptămână de antrenament. Asta înseamnă €16


Da, ai citit bine, doar 16 euro. Mai puțin decât o masă în oraș cu un prieten sau decât un abonament la sală care este inutil dacă nu ai un plan de antrenament...


Dacă crezi că aceste informații nu valorează nici măcar atât, ești liber să cauți alte programe de antrenament, chiar dacă majoritatea lucrurilor din țară nu oferă tehnici atât de valoroase și cer un preț triplu sau chiar mai mare. Și știu asta din experiență pentru că am folosit o mare parte din aceste programe când încă învățam despre fitness.

La ce vei obține acces instant: 

 • 1
  Antrenamentul de 8 săptămâni cu exerciții explicate clar în poze
 • 2
  O schiță ce te va ajuta să îți creezi propriul plan nutrițional
 • 3
  O listă cu cele mai eficiente suplimente și modul în care trebuie să le administrezi
 • 4
  BONUS: Cele 5 Tehnici de bază pentru creșterea rapidă 


Te-ai convins?

Azi plătești:
€16.00

Da! sunt pregătit să îmi transform corpul și să pun 4-6 kg de masă folosind programul de antrenament...  


Acces pe viață la întregul program

100% plată securizată de PayPal

100% plată securizată de PayPal

*Vei fii trimis către o pagină securizată PayPal 

Nu ai cont PayPal? Uite cum să faci unul gratuit! 

quote-left

După fiecare antrenament sunt foarte pompat și extenuat. Antrenamentele sunt scurte dar gândite, exact ceea ce am nevoie. Am doar 2 săptămâni de când mă antrenez și deja mă văd mai mare și sunt nerăbdător să văd progresul până la corpul dorit!

quote-right

Vasile Turculeț 

Client

quote-left

Antrenamentele date de Andrei sunt pur și simplu extraordinare. Nu sunt foarte complexe, dar felul în care sunt aranjate și tehnicile te pompează maxim și te lasă a doua zi cu o febră de necrezut. Recomand cu încredere!

quote-right

Dominic Eusebiu

Folosește și acum antrenamentele din program

quote-left

Până să termin liceul făceam box și eram foarte slab pentru a-mi menține categoria. După ce am renunțat la acest sport și am început antrenamentul cu greutăți, Andrei mi-a oferit programe de antrenament și m-a ajutat să ajung de la 56 kg la 68 kg în doar 6 luni!

quote-right

Marian Sabău

Folosește și acum antrenamentele din program

​GARANȚIA Stai în Formă!

Dacă în 30 de zile programul nu îți aduce rezultate primești banii înapoi. NICIODATĂ nu am avut o persoană ce a folosit programul și a ajuns la concluzia că nu a progresat, de aceea credem atât de mult în el și îți dăm banii înapoi dacă nu merge pentru tine. Nici un risc, doar creștere în masă! 


Disclaimer: Informațiile din ghid nu sunt sfaturi medicale. Programul este un bonus primit în urma donației către Stai în Formă! Rezultatele din poze nu sunt garantate și depind în mare măsură de tine, fiecare persoană fiind diferită. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru folosirea incorectă a exercițiilor sau a sfaturilor de alimentație și suplimentie. 

© 2018 Stai în formă! - Toate drepturile rezervate