Cum să pui 4 kg de Masă Musculară în 8 săptămâni folosind acest program de antrenament 

Perfect dacă progresezi încet sau ai un program aglomerat

Timp rămas:

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Ce este acest program?


Programul de 8 Săptămâni este un program de antrenament dovedit și testat pe mai mult de 50 de persoane ce te ajută să pui între 2-4 kg de masă musculară cu ajutorul unei tehnici special.


 Nu este „o metodă secretă”  sau ceva magic, este în schimb un ghid practic și ușor de aplicat ce te va ajuta să crești mai repede pentru următoarele 8 săptămâni. 


Este foarte eficient dacă nu ai mult timp pentru a te antrena sau nu ești genul de persoană care stă toată ziua să se gândească la ce să mănânce. Fiecare antrenament durează maxim 1 oră jumătate iar mesele recomandate sunt lejere și ușor de făcut chiar dacă nu ești pasionat de gătit. 


Programul conține un antrenament de 8 săptămâni, sfaturi practice de nutriție și o recomandare specială de suplimente ce te vor ajuta în aceste săptămâni. 

Nu va trebui să te plimbi cu un caiet sau cu foi după tine prin sală. Vei primi un link unic și vei putea accesa oricând programul online de pe smartphone. 

Programul are la bază o metodă de antrenament ce a fost dovedită a fi foarte eficientă în stimularea creșterii masei musculare. Pe lângă asta, programul a fost folosit deja cu succes de multe persoane ce aveau nevoie de un antrenament nou.  

De la primele teste ale programului am început să îl ofer din ce în ce mai mult clienților iar aceștia au progresat folosindu-l. Acum îl poți accesa și tu online și poți începe să crești mai repede. 

Cine sunt eu...


Salutări, eu sunt Andrei Marius, un pasionat de fitness ce duce căutarea de cunoștințe noi poate prea în extrem. :) Nu sunt un antrenor acreditat și nici nu am urmat vreo facultate cu studii de specializare în corpul uman, m-am educat singur și am căutat mereu sfaturi și cunoștințe de la persoane cu 5,10,15 ani mai multă experiența decât mine. 


Asta am făcut pentru ultimii 4 ani, am citit zeci de cărți, am cumpărat cursuri online, am avut conversații și antrenamente incredibile cu persoane ce se antrenează de când eu încă învățam sa merg, toate din dorința de a crește în masă musculară și a obține un fizic cât mai bine proporționat și plăcut.


Acum ceva timp am început sa creez un loc in care să pot pune tot ceea ce am acumulat în timp despre antrenament, nutriție și suplimentație, așa s-a născut siteul Stai in forma! 


Încet încet numărul de persoane ce îmi urmează sfaturile și tehnicile a crescut la peste 30.000 de persoane pe lună. In persoană am lucrat cu peste 40 de peroane și le-am ajutat să obțină un fizic de care se simt mândri, dar am ajuns la concluzia ca pot ajuta mult mai multe persoane dacă creez un program online, ușor de aplicat și de urmat.


Așa a apărut Programul de 8 săptămâni, un ghid pentru persoanele ce vor să schimbe felul în care se antrenează și vor să obțină un corp mai musculos. 


- Andrei Marius

De ce să alegi acest program? 

Dacă te-ai săturat să te uiți în oglindă și să nu vezi progrese, acest antrenament poate fi pentru tine.


Primul motiv pentru care îți recomand acest antrenament este eficiența acestuia. Nu este ca orice alt program găsit pe net. Defapt, sunt șanse foarte slabe să găsești ceva asemănător online. 


De ce? Pentru că în mare parte tehnicile și modul de grupare al exercițiilor este cel folosit de antrenorii de top ce se ocupă cu transformările prin care trec actorii când trebuie să joace un rol ce le cere masă musculară într-un film.  


Al doilea motiv este prețul. Am decis să fac prețul de intrare în program minuscul pentru ca orice persoană care vrea să își schimbe corpul și să arate mai bine să poată intra. Motivul pentru care nu-l dau pe gratis este că în momentul în care plătești pentru ceva îți faci un angajament și te ții de program.


Rezultatele persoanelor ce au folosit programul 


Paul - după 1 lună de antrenament 

„Până să dau peste blogul Stai în Formă mă antrenam cum aș zice „după capul meu”. Aveam deja 13 luni de sală (partea stângă) și eram convins că dacă vreau să cresc trebuie să bag steroizi. Însă am căutat într-o zi un antrenament pentru piept și am dat peste acest blog. După ceva timp am început să lucrez cu Andrei și am intrat în programul VIP. După doar 1 lună de antrenamente intense și multă mâncare, am ajuns la forma aceasta. ”


Marcu Rusu - după 2 luni de antrenament 

„Mereu am fost genul de persoană înaltă și slabă care totuși avea grăsime pe abdomen. Nu am înțeles niciodată cum poate fi așa ceva posibil, să fii slab peste tot, înafară de burtă. :)) Mă enerva maxim, așa că am decis să mă apuc de sală și să încep să pun ceva masă musculară și să lucrez abdomenul. Aveam deja 2 luni de sală (poza din stânga) când mi-am dat seama că îmi trebuie ajutor. Citeam deja ocazional blogul, așa că i-am dat un mesaj lui Andrei și acesta m-a ajutat să obțin în 2 luni un fizic cu care mă simt foarte confortabil. Mai vreau să pun masă musculară pe mine, dar îmi mai trebuie timp. Însă sunt foarte mulțumit că nu mai am acea burtă ciudată și jenantă și că am început deja să cresc mai ușor.”


Manu - după 6 luni de antrenament 

„Pentru mine lucrul care m-a ținut pe loc a fost geneticul. Am fost mereu mic de înălțime și îngust, nu eram simetric dezvoltat și indiferent cât de tare trăgeam în sală, nu puteam atinge fizicul pe care mi-l doream. Ajungeam la sală mereu după ore, eram obosit și încercam să fac un antrenament cât de bine puteam. Dar știam că am nevoie de ajutor. Tehnicile oferite de Andrei în lunile în care am lucrat împreună m-au ajutat să obțin un corp bine proporționat și mai atrăgător, chiar dacă geneticul mă ținea pe loc.”

Petruț - după 6 luni de antrenament

„Când am intrat prima oară în sala de fitness eram paralel cu tot ce ținea de antrenament. Nu știam nimic. Aveam puține ore la dispoziție pentru a mă antrena din cauza programului aglomerat. După 3-4 săptămâni mi-am dat seama că am nevoie de ajutor. L-am contactat pe Andrei și am lucrat cu el. Mi-a explicat lucrurile într-un mod atât de simplu încât acum mă pot antrena singur folosind antrenamentele lui fără probleme.”

Marcu - după 4 luni de antrenament

„Mereu am avut o condiție fizică bună, mai ales că job-ul îmi cere asta (Marcu lucrează în poliție). Mergeam în fiecare seară la sală pentru a mă menține în formă, însă nu părea să progresez. Mă antrenam intens, mâncam corect în marea parte, dar nu aveam rezultate care să se observe. Așa că am început să vorbesc cu Andrei și să-i cer sfaturi. După ce mi-a explicat cum trebuie să-mi fac antrenamentul, lucrurile au început să se schimbe rapid, în bine.” 

„Este acest program pentru mine?”


Am creat programul pentru persoanele ce vor ceva mai mult decât simplele antrenamente pe care le ofer pe blog. Și ele sunt bune, altfel nu le-aș posta. Însă dacă vrei ceva mai mult de atât, un plan bine definit și testat ce te va ajuta să crești pentru următoarele 2 luni, atunci da, acest program este pentru tine. 

Ce conține acest program de antrenament 


 • check
  Programul de antrenament de 8 săptămâni (valoare: 89.99)
 • check
  Planul alimentar ușor de folosit și personalizat (valoare ​​49.99) 
 • check
  Un ghid special de luare al suplimentelor (valoare ​​9.99)
 • check
  VALOARE TOTALĂ: 149,97


Valoarea totală a programului ar fi de 149,97 dacă ai cumpăra totul separat de la un antrenor personal (am pus cele mai mici prețuri de pe piață, majoritatea depășesc cu mult aceste cifre). 


Dar știu că mulți dintre voi nu a-ți investi atât de mult într-un program de antrenament. Așa că m-am decis să fac prețul programului atât de mic încât singurul lucru care te-ar împiedica să te antrenezi și să crești ar fi lenea. 


Prețul pe care ți-l cer este de doar €1 pentru fiecare săptămână de antrenament. Asta înseamnă 8. 


Da, ai citit bine, doar 8 euro. Mai puțin decât un film în oraș sau de cât cheltuie o persoană în medie pe cafea într-o lună... ​​


Dacă crezi că aceste informații nu valorează nici măcar atât, ești liber să cauți alte programe de antrenament, chiar dacă majoritatea lucrurilor din țară nu oferă tehnici atât de valoroase și cer un preț triplu sau chiar mai mare. Și știu asta din experiență pentru că am folosit o mare parte din aceste programe când încă învățam despre fitness. 

La ce vei obține acces instant: 

 • 1
  Antrenamentul de 8 săptămâni cu exerciții explicate clar în poze
 • 2
  O schiță ce te va ajuta să îți creezi propriul plan nutrițional
 • 3
  O lisă cu cele mai eficiente suplimente și modul în care trebuie să le administrezi

Grăbește-te, nu voi ține programul la acest preț


Îmi place să cresc prețurile programelor pe care le lansez. Nu pentru că sunt lacom și vreau să te storc de bani, dar știu ce valoare ofer în aceste ghiduri și vreau să îi răsplătesc pe cei ce acționează rapid. Cu cât aștepți mai mult cu atât vei plăti mai mult. 


Cei ce au mai cumpărat acest program știu deja că la început a fost iar acum acesta este 8, dar peste câteva zile o să cresc prețul la €12 iar apoi la €21 și tot așa. 


Este un fix de al meu, dar mai mult o fac pentru că astfel scap de persoanele care amână și stau să se gândească „oare să iau programul, oare să mai aștept...”. 


Pentru că aceste persoane nu sunt destul de motivate să înceapă să muncească și să respecte programul de antrenament. 

Acum alegerea îți aparține, poți continua să cauți motive pentru care să nu iei acest ghid sau te poți alătura persoanelor ce au decis deja să facă o schimbare. 

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde


Programul de antrenament 
(valoare normală: €149,97)
Azi plătești: €8.00 


Da! Sunt gata să accesez programul de antrenament și să-l folosesc pentru a începe să cresc în masă musculară și a vedea rezultate  

Înțeleg că după terminarea plății voi avea acces la Programul de Antrenament și că rezultatele vor depinde în mare parte de mine și de cât de dedicat sunt obținerii unui corp atrăgător și musculos

*Vei fii trimis către o pagină securizată PayPal 

Nu ai cont PayPal? Uite cum să faci unul gratuit! 

În 30 de zile îți poți lua banii înapoi

Ești complet protejat cu politica noastră de returnare a banilor. Dacă ai folosit programul și tehnicile din el timp de 30 de zile și nu ai obținut nici un rezultat, îți dăm banii înapoi. 


Disclaimer: Informațiile din ghid nu sunt sfaturi medicale. Programul este un bonus primit în urma donației către Stai în Formă! Rezultatele din poze nu sunt garantate și depind în mare măsură de tine, fiecare persoană fiind diferită. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru folosirea incorectă a exercițiilor sau a sfaturilor de alimentație și suplimentie. 

© 2018 Stai în formă! - Toate drepturile rezervate