Stai în Formă!

Cât de mult te ajută cunoștințele în fitness.

Te-ai săturat să te antrenezi din greu și să nu vezi rezultate? Află care sunt cele mai eficiente suplimente pentru creșterea în masă musculară. 👌💯 Pachetul pentru Masă Musculară!

 

Cunoașterea unui anumit domeniu te va ajuta mereu.

Când vine vorba de fitness, câteva cunoștințe practice te vor ajuta să fi mai eficient decât 70% dintre cei care merg la sală.
De multe ori văd începători care stau câteva ore la sală crezând că simplul fapt că ei se află acolo îi va transforma într-un pachet de mușchi și că vor da pe spate toate fetele la piscină.Dar nu se întâmplă așa.

Întradevăr sunt anumite tipuri de antrenamente care necesita o perioadă mai mare de timp pentru a fi terminate, însă în mare parte cei care merg la sală vor doar să arate mai bine, să fie în formă și să fie mai sănătoși.

Problema apare când aceștia stau prea mult timp la sală, iar apoi se lasă cu scuza: „nu am timp” sau „durează” prea mult.

Să îți spun un mic secret, fi atent :
Nu contează cât stai la sală ci ce faci în timpul petrecut acolo.
Ai înțeles?
Poți obține mai multe rezultate în 30 de minute în care faci un antrenament corect decât în 2 ore de plimbat prin sală si holbat la cei care lucrează cu adevărat.cand

Să nu mai vorbesc de toate exercițiile făcute incorect și de alegerile proaste făcute în alimentație…
Acum că ști de ce ai nevoie de o anumită cunoaștere în fitness, de anumite informații, sigur te întrebi cum le poți obţine. In primul rând ai nevoie de informații  corecte, informații pe care ti le ofer pe acest blog.Dar ai grijă, informațiile fără acțiune nu sunt nimic, informațiile aplicate sunt defapt cunoașterea. Așa că pune mâna si informează-te iar apoi, pune in practică ceea ce ai învățat.
Mult noroc și nu uita: Stai în Formă!

Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Adaugă un răspuns