Stai în Formă!

De ce nu vezi rezultate?

Te-ai săturat să te antrenezi din greu și să nu vezi rezultate? Află care sunt cele mai eficiente suplimente pentru creșterea în masă musculară. 👌💯 Pachetul pentru Masă Musculară!

Crezi ca ceea ce faci nu da rezultate? Nu vezi nici o schimbare? Ei bine s-ar putea sa te lamuresc in legatura cu treaba asta in acest articol.

In primul rand rezultatele exista, dar tu nu le vezi.

Ce vreau sa spun este faptul ca atata timp cat mananci sanatos si ai un antrenament consistent este imposibil sa nu apara schimbari.

De ce nu vezi rezultate

Lipsa rezultatelor se poate datora mai multor factori cum ar fi consistenta si intensitatea antrenamentelor sau alimentatia. Dar trebuie sa sti ca schimbarile nu apar peste noapte, mushii tai au nevoie de timp pentru a se reface.

Nu te poti astepta ca dupa 4-5 saptamani de umblat la sala si alergat sa te faci spartan…

rezultate

In plus, tu nu iti poti masura progresul foarte bine doar uitandu-te in oglinda, ai nevoie de alte persoane care sa iti spuna daca ceea ce faci da rezultate sau nu. De exemplu, cand vine acasa o ruda pe care nu ai mai vazut-o de peste un an de zile si iti spune „ce mare ai crescut” chiar daca tie ti se pare ca arati la fel ca ultima data cand v-ati intalnit .Acest lucru se intamplu pentru ca schimbarile zilnice sunt foarte mici, insa adunate pot face o persoana de nerecunoscut.

Cum iti poti masura progresul

Incepand de astazi trebuie sa iti masori progresul. Fa-ti cateva poze si masoara-te in piept, umeri brat si talie. Dupa 4-5 luni de munca, cand crezi ca rezultatele nu apar, intoarcete la acele poze si acele masuratori si o sa ai o reactie de genul:„La naiba, ce mic eram.”.

rezultate notate

Crede-ma, am trecut de mai multe ori prin aceasta experienta si iti spun ca ea m-a motivat sa continui munca pe care am inceput-o in acea zi, iar acea zi trebuie sa fie astazi pentru tine, apuca-te acum.

O vorba spunea ca iti ia intre 2-3 luni ca tu sa vezi schimbarile, intre 5-6 luni ca prietenii si familia ta sa le vada si intre 1-2 ani ca restul lumii sa observe.

Deci, apuca-te acum, nu mai astepta ziua de maine pentru ca o sa vina o zi in care o sa-ti vezi rezultatele.

Bafta si nu uita: Stai în Formă!

Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Adaugă un răspuns