Stai în Formă!

Genuflexiunile, pentru ca lucram si picioarele.

Te-ai săturat să te antrenezi din greu și să nu vezi rezultate? Află care sunt cele mai eficiente suplimente pentru creșterea în masă musculară. 👌💯 Pachetul pentru Masă Musculară!

Genuflexiunile sunt un exercitiu pe care multa lume nu il ia in considerare, cel mai probabil cu gandul ” Oricum nu mi se vad muschii de la picioare, de ce sa fac genuflexiuni?” si prefera sa lucreze doar partea de sus a corpului cum ar fi pieptul, bratele, abdomenul si asa mai departe.

Ei bine, astazi am sa iti dau 6 motive pentru a te apuca sa lucrezi picioarele si sa faci genuflexiuni:

1. Ard caloriile in plus scapandu-te de burta

Pentru ca sunt un exercitiu compus (sunt implicate mai multe articulatii, deci mai multe grupe de muschi cum ar fi picioarele, fesierii si spatele ), ard mai multe calorii astfel facand din ziua picioarelor ziua arderii grasimilor.18-031929-how_to_squat_without_pain

2. Cresc performanta atletica

Genuflexiunile sunt cel mai bun exercitiu pentru dezvoltarea fortei. Ele te vor ajuta sa fii mai stabil, mai rapid si mai puternic crescandu-ti performantele in aproape orice sport, indiferent ca este vorba de fotbal, inot, baschet sau volei.professional-athlete

3. Cresc productia de testosteron la barbati

Testosteronul este hormonul ce te defineste ca barbat. Din cauza lui iti creste barba si ti se ingroasa vocea, deasemenea el te ajuta cand vine vorba de performante sexuale, prevenind disfunctiile aparatului reproducator si mentinadu-i sanatatea. Deci daca vrei sa nu ai probleme in pat, fa genuflexiuni. 😉testosterone

4. Sunt eficiente

Cateva seturi de genuflexiuni te vor ajuta crescandu-ti mult mai mult forta in tot corpul, asta deoarece ele sunt un exercitiu ce implica nu numai muschii picioarelor ci si pe cei ai spatelui spatele si muschii de stabilizare.

5. Te intaresc mental

Cand faci genuflexiuni iti dezvolti calitatile mentale cum ar fi determinarea si perseverenta pentru ca trebuie sa treci de anumite bariere mentale ca sa fi in stare sa completezi un anumit set. Cei care duc un set de genuflexiuni pana la capat, mai ales daca la jumatatea lui simt ca nu mai pot, sunt cei care reusesc si in viata de zi cu zi, mananca sanatos, isi deschid o afacere sau decid sa faca ceva pentru a-si schimba viata si corpul. Nu vreau sa crezi ca daca faci genuflexiuni o sa fi de succes in viata, ci doar ca te vor ajuta.

6. Daca esti femeie, iti vor mari fundullarge-3

Toti stim ca un fund ferm si bombat este un punct forte al unei femeii, genuflexiunile lucreaza fesierii facand fundul mai bombat si mai mare. Deci daca nu stai bine la capitolul asta poate ai vrea sa incerci cateva genuflexiuni.

 

Acestea au fost cele 6 motive pentru care sa te apuci sa faci genuflexiuni.

Bafta si nu uita: Stai în Formă!

Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Adaugă un răspuns