Te pot ajuta să obții un corp mai musculos, sănătos și Atrăgător 

Imaginează-ți cum ar fi să ai pe cineva care să îți spună exact ceea ce trebuie să faci pentru a obține un corp musculos și atrăgător chiar dacă acum nu știi mai nimic despre antrenamente... 

Mai sunt doar 2 locuri rămase! 

Ce este Online Coaching?


Online Coaching-ul este o colaborare la distanță prin email/WhatsApp dintre noi doi, în care eu te ajut pe tine să obții rezultatele pe care le dorești. 


Timp de 6 luni o să primești un program de antrenament pe care trebuie să-l urmezi împreună cu sfaturi de nutriție și suplimentație în funcție de corpul pe care vrei să-l obții. 


Prețul pentru aceste 6 luni de online coaching este de 297 de lei.

Cunoștințe dovedite 

Atât programul de antrenament cât și restul sfaturilor se bazează pe cărțile și studiile legate de antrenament pe care le-am pus în practică atât pe propriul corp cât și pe alți clienți.

Progresează Rapid

În funcție de câtă experiență de antrenament ai, vei putea începe să vezi rezultate într-un timp scurt.

Mă poți Întreba Orice

După ce începem colaborarea și stabilim ce ai de făcut, timp de 6 săptămâni îmi poți adresa orice întrebare sau nelămurire legate de antrenamentul și nutriția ta. Voi fi acolo să te ghidez. 

De ce să alegi Online Coaching

Deoarece nu poți obține rezultate de durată dacă nu ai un antrenor în spate care să te ghideze și să îți spună ce faci corect și unde greșești. 


Și eu am făcut la început greșeala de a crede că mă pot descurca pe cont propriu. Că mă voi duce în sală, mă voi antrena și voi obține rezultate. Însă am fost complet dezamăgit când mi-am dat seama că oricât de tare trăgeam în sală, nu puteam progresa. Așa că am căutat ajutor. A început să mă uit online după bloguri și videoclipuri care să mă învețe câte ceva. Așa am dat peste Jeff Cavaliere, un YouTuber american ce avea peste 15 ani de experiență în antrenarea atleților de top. I-am cumpărat programul Athlean-X și am început să învăț ce înseamnă antrenamentul cu greutăți cu adevărat. 


Au trecut câțiva ani de atunci și am învățat multe despre fitness și creșterea în masă musculară. Am avut conversații cu antrenorii de top ce se ocupă cu transformările pe care le vezi prin filme și am citit peste 20 de cărți legate de corpul uman și de antrenament. 


Rezultatele persoanelor cu care am lucrat


Daniel - după 4 luni de antrenament

„Când m-am apucat de sală am făcut-o pe cont propriu. Nu știam nimic și nici nu aveam un partener cu care să mă antrenez. Ajungeam târziu de la muncă, însă simțeam că trebuie să progresez. Încetul cu încetul m-am obișnuit cu aparatele din sală și primele rezultate au început să apară. Când am început să folosesc tehnicile date de Andrei aveam deja ceva experiență, dar de 2 luni parcă mă antrenam degeaba. Fără nici un antrenor care să mă ajute am pus în aplicare ceea ce mi-a spus Andrei și am început să văd schimbări. Aveam febre musculare mai intense și începeam să scot la iveală detaliile mușchilor. ”

Manu - după 6 luni de antrenament 

„Pentru mine lucrul care m-a ținut pe loc a fost geneticul. Am fost mereu mic de înălțime și îngust, nu eram simetric dezvoltat și indiferent cât de tare trăgeam în sală, nu puteam atinge fizicul pe care mi-l doream. Ajungeam la sală mereu după ore, eram obosit și încercam să fac un antrenament cât de bine puteam. Dar știam că am nevoie de ajutor. Tehnicile oferite de Andrei în lunile în care am lucrat împreună m-au ajutat să obțin un corp bine proporționat și mai atrăgător, chiar dacă geneticul mă ținea pe loc.”

Petruț - după 6 luni de antrenament

„Când am intrat prima oară în sala de fitness eram paralel cu tot ce ținea de antrenament. Nu știam nimic. Tocmai intrasem la facultate și aveam puține ore la dispoziție pentru a mă antrena. După 3-4 săptămâni mi-am dat seama că am nevoie de ajutor. L-am contactat pe Andrei și am lucrat cu el. Mi-a explicat lucrurile într-un mod atât de simplu încât acum mă pot antrena singur folosind tehnicile fără probleme.”

Marcu - după 6 luni de antrenament

„Mereu am avut o condiție fizică bună, mai ales că job-ul îmi cere asta (Marcu lucrează în poliție). Mergeam în fiecare seară la sală pentru a mă menține în formă, însă nu părea să progresez. Mă antrenam intens, mâncam corect în marea parte, dar nu aveam rezultate care să se observe. Așa că am început să vorbesc cu Andrei și să-i cer sfaturi. După ce mi-a explicat cum trebuie să-mi fac antrenamentul, lucrurile au început să se schimbe rapid, în bine.” 

Cine este Andrei Marius 


Am fost pasionat de antrenamente de la o vârstă fragedă. Încă țin minte când aveam 10-12 ani și mă chinuiam să fac 2 flotări corecte după ce mă uitam la un film cu Arnold. :) 


La alte sporturi nu m-am priceput. Singurul lucru care s-a prins de mine a fost fitness-ul și pot spune cu mâna pe inimă că îl voi practica toată viața și că voi încerca mereu să găsesc cunoștințe noi de la persoane mai experimentate decât mine. 


Dacă ar fi să adun tot timpul pe care îl am de când mă antrenez serios aș obține în jur de 3 ani. Dar în ultima vreme îmi petrec timpul antrenând și educând persoane ce vor să obțină un corp mai atrăgător și mai sănătos. Nu cred că trebuie să ajungi uriaș precum culturiștii pe care îi știi prea bine. Opinia mea este că trebuie să ai un corp puternic, bine făcut ce atrage priviri și îți dă încredere în propria persoană. 


Am creat acest program pentru că nu pot ajuta decât un număr mic de persoane față în față. Online pot lucra cu mai mulți oameni dedicați simultan. După începerea colaborării o să te ghidez și am să îți spun ce ai de făcut pentru a-ți atinge scopul personal, indiferent dacă vrei doar să te pui în formă și să te simți mai bine sau să crești în masă musculară și să scapi de grăsimea de pe abdomen. 


- Andrei Marius

„Este Online Coaching-ul pentru mine?”


Online Coaching-ul este pentru persoanele ce s-au săturat să se antreneze fără să obțină rezultatele dorite. 


Dacă ești pregătit să începem colaborarea și să ai pe cineva cu experiență în spatele tău, atunci da, online coaching-ul este pentru tine. 


Gândește-te la toate persoanele ce au obținut rezultate în vreun domeniu. Ce au în comun? 


Când cineva încearcă să învețe să cânte la un instrument, îți caută un profesor. Când vrea să învețe să înoate, își caută un antrenor. Când vrea să progreseze la o materie la facultate sau liceu, își caută un mentor. 


Toți au pe cineva care să îi ghideze, care să le spună ce fac bine și ce fac rău. 


Același lucru se aplică și în cazul antrenamentului cu greutăți. Ai nevoie de cineva care să te ghideze. Iar aceasta este șansa ta de a începe să îți schimbi corpul și să obții rezultate, lucrând împreună. 

Cum funcționează?


Pentru început îmi trimiți un mesaj prin formularul de contact la care ești dus după ce dai click pe butonul de mai jos. 


Acolo îmi spui câteva date despre tine cum ar fi vârsta, experiența de antrenament, ce program ai și ce rezultate vrei să obții. 


După îți dau un program de antrenament ce se potrivește scopului tău și începem să discutăm despre nutriție, suplimentație și problemele pe care le înfrunți. 


Costul a 6 luni de coaching este de €65.


Dacă stai să te gândești este mai puțin de cât dai pe o pereche de papuci. Însă aceste 6 luni îți pot schimba complet corpul și viața, pe când dacă ai da banii pe acei papuci în 6 luni cel mai probabil va trebui să îi schimbi iar și să îți iei altă pereche. 


Grăbește-te, mai sunt doar 2 locuri rămase! 


Da! Sunt gata să începem colaborarea și să aflu ce am de făcut pentru a obține rezultate 

Înțeleg că după începerea colaborării va trebui să urmez programul de antrenament și sfaturile și că rezultatele vor depinde în mare parte de mine și de cât de dedicat sunt obținerii corpului pe care îl doresc

Disclaimer: Informațiile din ghid nu sunt sfaturi medicale. Rezultatele din poze nu sunt garantate și depind în mare măsură de tine, fiecare persoană fiind diferită. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru folosirea incorectă a exercițiilor sau a sfaturilor de alimentație și suplimentie. 

© 2018 Stai în formă! - Toate drepturile rezervate