Stai în Formă!

Când e cel mai bun moment să începi.

Te-ai săturat să te antrenezi din greu și să nu vezi rezultate? Află care sunt cele mai eficiente suplimente pentru creșterea în masă musculară. 👌💯 Pachetul pentru Masă Musculară!

Ști care este cel mai bun moment pentru plantarea unui copac? Acum 10 ani

Atunci, care este al doilea cel mai bun moment? Astăzi! 

Când sa începi în fitness

Același lucru se aplică și în fitness, doar că noi nu plantăm copaci ci facem sport, deci dacă te întrebi când ar trebui să te apuci să slăbești, să faci exerciții, să mănânci sănătos și să ai grijă de corpul tău, răspunsurile sunt aceleași, apucă-te astăzi!

De când tot promiți că vei începe să alergi, că îți vei faci abonament la sală, că vei mânca mai sănătos? Dar de fiecare dată amâni, amâni mințindu-te pe tine însuți cu tot felul de promisiuni de genul: „imediat ce voi ajunge la…”„voi începe luna viitoare că …”  sau altele și mai penale ca :„să treacă sărbătorile și mă apuc serios de slăbit”.

Însă, partea cea mai tristă este că tu ajungi să le crezi, dar în momentul în care ar trebui să pui osul la muncă și să faci alegerile corecte scoți altă scuză penibilă și iar amâni.

Pune-ți întrebarea: „Dacă m-aș fi apucat acum 1 an de acel lucru, și aș fi fost consistent cu el până acum, ce rezultate aș fi avut?”.

Ei bine nu mai aștepta, fă ziua de azi o zi memorabilă și alege să faci o mică schimbare, alege să începi, alege să nu mai cauți scuze și motive pentru a amâna.

Cum ar fi viața ta peste 1 an dacă ai începe de azi să faci x flotări?Dar dacă ai elimina tot ce reprezintă fast-food?

Crede-mă, acestea sunt un sacrificiu minor în comparație cu rezultatele și beneficiile pe care le vei obține dacă vei alege să nu mai amâni lucrurile pe care ști că trebuie să le faci pentru tine, pentru corpul tău.

Cât de greu va fi?

O să fiu sincer, pentru că am trecut și eu prin asta, o să fie al naibii de greu la început, da, ai citit bine, la început pentru că după aceea devine un obicei și cel mai probabil vei face acel lucru fără să depui nici un gram de efort.

Uite un exemplu:

Să zicem că în mod normal te trezești la ora 7:00 și ești mereu în întârziere la muncă sau la școală.Ai vrut mereu să te trezești mai devreme,însă te-ai tot mințit cum că e greu, sau că vei fi mai obosit, sau că dacă te trezești atât de devreme se vor speria vecinii , dar pui ceasul să sune, știind că trebuie să o faci.

În prima dimineață ceasul sună,te ridici din pat, îți dai seama că nu a fost atât de greu și îți începi ziua.

121987317__399702c

În cea de a doua dimineață ceasul sună din nou, îl trântești să se oprească și tragi de tine să te ridici din pat.Acest scenariu se repetă cam până în dimineața a zecea,când realizezi că te poți trezi cu ușurință și că ai nevoie de un ceas nou.

Este greu doar la început, după un timp orice lucru devine un obicei pe care îl faci cu ușurință.

Deci ce lucru ai amânat de luni de zile? Ia azi hotărârea și primul pas pentru a duce la capăt acel lucru și pentru al face o obișnuință, indiferent dacă este un lucru mare sau mic. Important este să începi acum.

Baftă, și nu uita Stai în Formă!

Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Adaugă un răspuns