Stai în Formă!

Cât de benefic este televizorul.

Te-ai săturat să te antrenezi din greu și să nu vezi rezultate? Află care sunt cele mai eficiente suplimente pentru creșterea în masă musculară. 👌💯 Pachetul pentru Masă Musculară!

Știai că majoritatea oamenilor petrec în fața televizorului aproximativ 4 ore pe zi? Ceea ce înseamnă că se uită la televizor aproximativ 28 de ore pe săptămână, adică din  7 zile, mai mult de o zi întreagă este folosită într-un mod nu prea folositor…

Gândește-te, într-un an majoritatea oamenilor pe care îi vezi pe stradă petrec peste 1.460 de ore  bombardându-și mintea cu conținut „foarte interesant”: toate crimele petrecute în țară, toate dezastrele la nivel mondial, update-uri din viețile pline cu drame ale vedetelor, reclame care ne influențează să cumpărăm ceea ce promovează, telenovele incitante pline cu povești de iubire spaniolă sau cine știe ce naționalitate, a și să nu uităm de clasicele show-uri românești(nu dau nume că sigur le ști).sedentary

Dar mai este ceva, probabil când acești oameni se uită la televizor nu o fac alergând, sau făcând flotări.Majoritatea, dacă nu chiar toți, în cel mai fericit caz stau jos și privesc, privesc ore în șir până devin niște legume supărate pe viață, după care li se face somn și se culcă..Am spus în cel mai fericit caz că stau jos și privesc pentru că, cunosc eu pe unii care au descoperit că în acele ore petrecute în fața televizorului pot foarte ușor să mănânce, după care văd o reclamă cu nu știu ce pastilă minune, pun mâna pe telefon și o cumpără pentru că aceasta le promite că o să îi facă să slăbească sau cine știe ce alte minuni…

Aceasta este povestea tristă, dar adevărată a unor oameni care își irosesc timpul într-un mod distructiv.Sper că tu nu faci parte din acea categorie, și dacă cumva faci, te rog, pentru binele tău oprește-te, oprește televizorul și fă o plimbare, fă câteva exerciții fizice, citește informații care să te ajute, petrece timpul cu cei dragi și bucură-te de viață, lasă mass-media să le spele celorlați indivizi creierul și folosește acel timp cu cap, pentru că ai doar un anumit număr de ore într-o zi, într-o săptămână, și dacă alegi să îl pierzi, ei bine, este problema ta, eu te-am avertizat.

Înțelegi acum cât de mult NU te ajută televizorul? Cât de multe îți răpește?

Aceasta este părerea mea, crede-mă, m-am uitat și eu la televizor, dar când am realizat cât de mult rău îmi face l-am închis, m-am ridicat și am ieșit la o plimbare.Îți recomand să faci la fel, du-te într-un loc liniștit și stai cu gândurile tale, o să fi uimit de ce o să simți dacă vei face alegerea să te eliberezi de toată greutatea pusă pe tine de mass-media.

Într-un corp sănătos găsim o minte sănătoasă, dar ai nevoie și de o minte sănătoasă pentru a avea un corp sănătos.

Baftă și nu uita : Stai în Formă!

Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Adaugă un răspuns