Programul VIP:
Cum să obții un Corp Atletic folosind 5 Tehnici de Antrenament Avansate

Intră în Programul VIP și află exact ce tehnici de antrenament trebuie să folosești pentru a crește în masă și a obține un corp atletic...

FLASH SALE 
se termină în:

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

După ce vei afla aceste tehnici speciale, antrenamentele tale nu vor mai fi niciodată la fel...


Salutări,


Eu sunt Andrei Marius și de 4 ani de zile ajut bărbații să crească în masă și să obțină un corp musculos în care să se simtă încrezători. Nu sunt un antrenor acreditat și nici nu am urmat vreo facultate cu studii de specializare în corpul uman, m-am educat singur și am căutat mereu sfaturi și cunoștințe de la persoane cu 5,10,15 ani mai multă experiența decât mine. 


Asta am făcut pentru ultimii 4 ani, am citit zeci de cărți, am cumpărat cursuri online, am avut conversații și antrenamente incredibile cu persoane ce se antrenează de când eu încă învățam sa merg, toate din dorința de a crește în masă musculară și a obține un fizic cât mai bine proporționat și plăcut.


Acum ceva timp am început sa creez un loc in care să pot pune tot ceea ce am acumulat în timp despre antrenament, nutriție și suplimentație, așa s-a născut siteul Stai in forma! 


Încet încet numărul de persoane ce îmi urmează sfaturile și tehnicile a crescut la peste 30.000 de persoane pe lună. In persoană am lucrat cu peste 40 de peroane și le-am ajutat să obțină un fizic de care se simt mândri, dar am ajuns la concluzia ca pot ajuta mult mai multe persoane dacă creez un program online, ușor de aplicat și de urmat.

- Andrei Marius

Ce este acest program?


Programul VIP este un ghid în care îți arăt cele 5 tehnici de antrenament avansate folosite de atleți și de modelele de fitness pentru a crește repede în masă musculară, a scăpa de grăsimea de pe abdomen și a obține un fizic ce atrage privirile celor din jur. 


Vrei să ai un corp banal, cu brațe subțiri și grăsime pe abdomen la fel ca majoritatea persoanelor din jur?


Bănuiesc că răspunsul tău este nu. Nu îți pot promite că în 3 luni vei deveni un model de fitness, însă toate persoanele ce au folosit antrenamentele din program ce au tehnicile aplicate au reușit să își transforme corpul în doar 3-6 luni. 

Ușor de Accesat

Nu va trebui să te plimbi cu un caiet sau cu foi după tine prin sală. Vei primi un link și parola unică cu care vei putea accesa oricând programul online de pe smartphone. 

Conținut Nou

Programul va fi actualizat lunar cu programe de antrenament, diete pentru creșterea în masă și noi exerciții. 

Testat cu succes de 220+ persoane

Tehnicile din program au fost folosite cu succes de peste 220 de persoane deja. 

De ce să alegi acest program? 

Un antrenor personal este cea mai sigură cale pe care o poți urma dacă vrei rezultate. Dar de ce să plătești lunar un astfel de antrenor o sumă cuprinsă între €100-300 când poți urma un antrenament mult mai eficient pentru o singură plată mai mică decât prețul unei perechi de adidași? 


Ofer programul la un preț atât de ridicol deoarece vreau să ajut cât mai mulți oameni să își transforme corpul. Nu-l dau pe gratis deoarece când nu plătești pentru ceva nu-i acorzi importanță și nu urmezi fiecare pas din program.  


Primul motiv pentru care îți recomand acest program este eficiența cunoștințelor din el. Nu sunt lucruri inventate de mine, sunt tehnici pe care le știu de la cei mai buni antrenori din domeniu. În plus le-am testat personal pe mai mult de 220 persoane cu care m-am antrenat iar rezultatele lor vorbesc de la sine...


Al doilea motiv este că, spre deosebire de restul programelor vândute online, Programul VIP este constant actualizat cu noi antrenamente și diete personalizate.


Rezultatele persoanelor ce au folosit programul 


Dominic, România - după 6 luni de antrenament 

„Mereu am fost dornic să mă apuc de sală și să cresc, mai ales că aveam un genetic ce îmi permitea acest lucru. Însă eram aglomerat din cauza muncii, amânam și nu apucam niciodată să mă apuc serios de sală. Mai aveam perioade când mergeam pentru câteva săptămâni, progresam puțin, dar nu puteam continua. Însă după sărbători mi-am dat seama că am nevoie de o schimbare, ajunsesem la 110 kg și mă simțeam foarte prost în propriul corp. Poza de before este din vara trecută unde aveam în jur de 105 kg, deci eram și mai gras când m-am reapucat de sală. Însă am făcut lucrurile diferit de această dată. M-am documentat online și am dat peste blogul lui Andrei. I-am dat un mesaj și după ce am văzut că oferă sfaturi practice, i-am cerut să lucrăm împreună online și să mă ajute să obțin fizicul pe care l-am dorit. Vă pot spune că primele săptămâni au fost obositoare, dar acum, după 6 luni de antrenament nu pot sta mai mult de 2 zile fără să merg la sală. Mi-a intrat în sânge și cel mai important, mă simt bine cu corpul meu. Primesc complimente neașteptate de la cunoștințe vechi și mă simt mult mai în formă. Mulțumesc pentru tot, Andrei! ”

Marcu Rusu, Anglia - după 2 luni de antrenament 

„Mereu am fost genul de persoană înaltă și slabă care totuși avea grăsime pe abdomen. Nu am înțeles niciodată cum poate fi așa ceva posibil, să fii slab peste tot, înafară de burtă. :)) Mă enerva maxim, așa că am decis să mă apuc de sală și să încep să pun ceva masă musculară și să lucrez abdomenul. Aveam deja 2 luni de sală (poza din stânga) când mi-am dat seama că îmi trebuie ajutor. Citeam deja ocazional blogul, așa că i-am dat un mesaj lui Andrei și acesta m-a ajutat să obțin în 2 luni un fizic cu care mă simt foarte confortabil. Mai vreau să pun masă musculară pe mine, dar îmi mai trebuie timp. Însă sunt foarte mulțumit că nu mai am acea burtă ciudată și jenantă și că am început deja să cresc mai ușor.”


Manu, România - după 6 luni de antrenament 

„Pentru mine lucrul care m-a ținut pe loc a fost geneticul. Am fost mereu mic de înălțime și îngust, nu eram simetric dezvoltat și indiferent cât de tare trăgeam în sală, nu puteam atinge fizicul pe care mi-l doream. Ajungeam la sală mereu după ore, eram obosit și încercam să fac un antrenament cât de bine puteam. Dar știam că am nevoie de ajutor. Tehnicile oferite de Andrei în lunile în care am lucrat împreună m-au ajutat să obțin un corp bine proporționat și mai atrăgător, chiar dacă geneticul mă ținea pe loc.”

Petruț, România - după 6 luni de antrenament

„Când am intrat prima oară în sala de fitness eram paralel cu tot ce ținea de antrenament. Nu știam nimic. Aveam puține ore la dispoziție pentru a mă antrena din cauza programului aglomerat. După 3-4 săptămâni mi-am dat seama că am nevoie de ajutor. L-am contactat pe Andrei și am lucrat cu el. Mi-a explicat lucrurile într-un mod atât de simplu încât acum mă pot antrena singur folosind antrenamentele lui fără probleme.”

Marcu, România - după 4 luni de antrenament

„Mereu am avut o condiție fizică bună, mai ales că job-ul îmi cere asta (Marcu lucrează în poliție). Mergeam în fiecare seară la sală pentru a mă menține în formă, însă nu părea să progresez. Mă antrenam intens, mâncam corect în marea parte, dar nu aveam rezultate care să se observe. Așa că am început să vorbesc cu Andrei și să-i cer sfaturi. După ce mi-a explicat cum trebuie să-mi fac antrenamentul, lucrurile au început să se schimbe rapid, în bine.” 

Daniel, Anglia - după 4 luni de antrenament

„Când m-am apucat de sală am făcut-o pe cont propriu. Nu știam nimic și nici nu aveam un partener cu care să mă antrenez. Ajungeam târziu de la muncă, însă simțeam că trebuie să progresez. Încetul cu încetul m-am obișnuit cu aparatele din sală și primele rezultate au început să apară. Când am început să folosesc tehnicile date de Andrei aveam deja ceva experiență, dar de 2 luni parcă mă antrenam degeaba. Fără nici un antrenor care să mă ajute am pus în aplicare ceea ce mi-a spus Andrei și am început să văd schimbări. Aveam febre musculare mai intense și începeam să scot la iveală detaliile mușchilor. ”

„Este acest program pentru mine?”


Am creat Programul VIP pentru persoanele ce vor ceva mai mult decât doar să se mențină în formă. Chiar dacă asta încurajez prin acest blog, sunt convins că nu te-ai mulțumi doar cu un corp care arată puțin mai bine decât cel al prietenilor tăi. Vrei ceva mai mult de atât, vrei să arăți precum un atlet...


Pentru ca cineva să ajungă la un fizic precum cel al modelelor de fitness în mod natural o persoană normală are nevoie în medie de 3-4 ani de antrenamente clasice și nutriție strictă. 


Însă cu tehnicile speciale de antrenament ai putea pune în 6 luni de zile cât pun majoritatea persoanelor ce se antrenează clasic în 2 ani... 

Ce conține Programul VIP


 • check
  Tehnicile speciale de antrenament (valoare: €90)
 • check
  2 Planuri de antrenament de 5 zile/săptămână (valoare 2x 30)
 • check
  Plan de antrenament de 3 zile/săptămână pentru masă (valoare €30)

 • check
  Cum să alegi greutatea cu care te antrenezi (valoare €10)
 • check
  2 Planuri alimentare pentru creșterea în masă musculară (valoare €60)
 • check
  Lista cu suplimente pe care o recomand doar clienților (valoare €15)
 • check
  Multe lucruri noi adăugate lunar

Valoarea totală de €265

*Vei fii trimis către o pagină securizată PayPal 

Nu ai cont PayPal? Uite cum să faci unul gratuit! 

Nu vezi rezultate? În 30 de zile primești banii înapoi

Ești complet protejat de politica noastră de returnare a banilor. Dacă nu îți plac antrenamentele sau simți că programul nu este pentru tine, îți dau toți banii înapoi. 

Disclaimer: Informațiile din ghid nu sunt sfaturi medicale. Programul este un bonus primit în urma donației către Stai în Formă! Rezultatele din poze nu sunt garantate și depind în mare măsură de tine, fiecare persoană fiind diferită. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru folosirea incorectă a exercițiilor sau a sfaturilor de alimentație și suplimentie. Înainte de a urma orice program de antrenament consultați un specialist. 

© 2018 Stai în formă! - Toate drepturile rezervate