Un Ghid ce îți va arăta ce trebuie să faci pentru  a Crește în Masă Musculară Rapid

Imaginează-ți cum ar fi să știi exact ceea ce trebuie să faci pentru a obține un corp atrăgător și puternic chiar dacă ai un program aglomerat...

Ce este Programul VIP pentru Masă Musculară?


Programul VIP pentru Masă Musculară este un ghid ce conține tehnicile și secretele de antrenament folosite de modele de fitness masculin pentru a obține corpuri bine lucrate atrăgătoare și puternice, în perioade scurte de timp.


Este un ghid pentru persoanele ocupate ce vor să crească în masă musculară, să arate mai bine și cel mai important, să se simtă mai bine în pielea lor. 


Aceste tehnici nu sunt „pastila minune”. Însă sunt bazate pe studii și pe experiența celor mai buni antrenori de fitness. Te vor ajuta să crești în masă musculară mai rapid chiar dacă ai un program haotic din cauza job-ului sau a școlii.  

Tehnici Eficiente

Întregul program are la bază tehnicile cunoscute doar de experți ce stimulează cel mai intens creșterea în masă musculară și în forță. 

Progresează Rapid

În funcție de câtă experiență de antrenament ai, vei putea începe să vezi rezultate într-un timp scurt.

Mă poți Întreba Orice

După ce vei avea acces la ghid o să intri pe o listă VIP unde îmi poți trimite mail-uri cu nelămuririle sau problemele tale iar eu te voi ajuta. 

De ce să alegi Programul VIP pentru Masă Musculară

Te-ai săturat să te simți inconfortabil în propriul tău corp? Să ai impresia că ești atât de slab și lipsit de forță încât să te întrebi cum ai ajuns în starea asta? Sau că indiferent ce faci, nu poți obține rezultate vizibile...


Nu îți spun că acest ghid este soluția căzută din cer, însă știu ce este în el și știu că te poate ajuta să obții o schimbare.


Am pus tot ceea ce știu despre fitness și antrenament în acest ghid. Cunoștințe pentru care am investit sute de ore de studii și de antrenament. Tehnici ce au ajutat o groază de persoane să își schimbe corpurile și să traiască o viață mai sănătoasă într-un corp mai atrăgător


Dacă crezi că poți găsi toate aceste cunoștințe pe cont propriu într-un timp scurt, îți urez mult succes. Însă dacă vrei să începi să obții și tu rezultate și să nu mai faci antrenamente ce nu te duc nicăieri, aces ghid este pentru tine.


Rezultatele persoanelor ce au folosit tehnicile din ghid 


Daniel - după 4 luni de antrenament

„Când m-am apucat de sală am făcut-o pe cont propriu. Nu știam nimic și nici nu aveam un partener cu care să mă antrenez. Ajungeam târziu de la muncă, însă simțeam că trebuie să progresez. Încetul cu încetul m-am obișnuit cu aparatele din sală și primele rezultate au început să apară. Când am început să folosesc tehnicile date de Andrei aveam deja ceva experiență, dar de 2 luni parcă mă antrenam degeaba. Fără nici un antrenor care să mă ajute am pus în aplicare ceea ce mi-a spus Andrei și am început să văd schimbări. Aveam febre musculare mai intense și începeam să scot la iveală detaliile mușchilor. ”

Manu - după 6 luni de antrenament 

„Pentru mine lucrul care m-a ținut pe loc a fost geneticul. Am fost mereu mic de înălțime și îngust, nu eram simetric dezvoltat și indiferent cât de tare trăgeam în sală, nu puteam atinge fizicul pe care mi-l doream. Ajungeam la sală mereu după ore, eram obosit și încercam să fac un antrenament cât de bine puteam. Dar știam că am nevoie de ajutor. Tehnicile oferite de Andrei în lunile în care am lucrat împreună m-au ajutat să obțin un corp bine proporționat și mai atrăgător, chiar dacă geneticul mă ținea pe loc.”

Petruț - după 6 luni de antrenament

„Când am intrat prima oară în sala de fitness eram paralel cu tot ce ținea de antrenament. Nu știam nimic. Tocmai intrasem la facultate și aveam puține ore la dispoziție pentru a mă antrena. După 3-4 săptămâni mi-am dat seama că am nevoie de ajutor. L-am contactat pe Andrei și am lucrat cu el. Mi-a explicat lucrurile într-un mod atât de simplu încât acum mă pot antrena singur folosind tehnicile fără probleme.”

Marcu - după 6 luni de antrenament

„Mereu am avut o condiție fizică bună, mai ales că job-ul îmi cere asta (Marcu lucrează în poliție). Mergeam în fiecare seară la sală pentru a mă menține în formă, însă nu părea să progresez. Mă antrenam intens, mâncam corect în marea parte, dar nu aveam rezultate care să se observe. Așa că am început să vorbesc cu Andrei și să-i cer sfaturi. După ce mi-a explicat cum trebuie să-mi fac antrenamentul, lucrurile au început să se schimbe rapid, în bine.” 

„Este Programul VIP pentru mine?”


Programul VIP este pentru persoanele ce vor să se simtă mai bine în propriile lor corpuri și să arate mai bine, chiar dacă au un job sau sunt studenți și timpul liber este prețios.


Dacă te-ai săturat să fii slab sau ai o burtă care te deranjează, tehnicile și sfaturile de alimentație și suplimentație din acest ghid îți vor face munca mai ușoară și te vor ajută să crești în masă musculară și să scapi de grăsimea în exces de pe abdomen sau șolduri. 


Însă ghidul nu este pentru persoanele ce nu sunt gata să muncească pentru ceea ce vor. Dacă nu ești dedicat unei schimbări, nu cumpăra acest ghid. 


Scopul meu nu este să îți bag acest ghid pe gât. Vreau să te ajut să îți dezvolți masa musculară și să te simți mai bine în propria ta piele. 

Povestea Mea 


Am fost pasionat de antrenamente de la o vârstă fragedă. Încă țin minte când aveam 10-12 ani și mă chinuiam să fac 2 flotări corecte după ce mă uitam la un film cu Arnold. :) 


La alte sporturi nu m-am priceput. Singurul lucru care s-a prins de mine a fost fitness-ul și pot spune cu mâna pe inimă că îl voi practica toată viața și că voi încerca mereu să găsesc cunoștințe noi de la persoane mai experimentate decât mine. 


Dacă ar fi să adun tot timpul pe care îl am de când mă antrenez serios aș obține cam 3 ani. Dar în ultima vreme îmi petrec timpul antrenând și educând persoane ce vor să obțină un corp mai atrăgător și mai sănătos. Nu cred că trebuie să ajungi uriaș precum culturiștii pe care îi știi prea bine. Opinia mea este că trebuie să ai un corp puternic, bine făcut ce atrage priviri, mai ales în sezonul cald. :) 


Am creat acest program pentru că în persoană pot ajuta un număr mic de oameni să obțină un corp mai estetic. El este bazat în mare parte pe toate cunoștințele pe care le-am acumulat discutând cu persoane ce au mai mult de 10 ani de experiență și citind cărți și programe scrise de antrenorii de top ce fac transformările din Hollywood posibile. 


Acum este alegerea ta dacă vrei să cauți singur toate tehnicile ce îți vor transforma corpul sau dacă le vei lua direct explicate de la mine.


- Andrei Marius

Ce conține programul vIP pentru masă musculară


 • check
  Tehnicile De Antrenament (50) - vei afla tehnicile de antrenament folosite de atleți de top ce stimulează puternic creșterea mușchilor  
 • check
  Un Plan Alimentar Ușor de Personalizat (10) - vei afla exact ce alimente trebuie să mănânci și când să o faci 
   
 • check
  Un Ghid De Administrare Al Suplimentelor Naturale (10) - vei afla care sunt suplimentele de care ai nevoie pentru a te ajuta și care este cel mai eficient mod de a le combina pentru a obține rezultate maxime  
 • check
  Palnul de Antrenament Pentru Creșterea Masei (15) - planul de antrenament pe 5 zile cu tehnicile deja aplicate  
 • check
  BONUS: Plan de antrenament pe 3 zile (pentru persoanele ocupate) - 15
 • check
  BONUS: Ajutorul Meu Personal Prin Email - vei fii trecut pe o listă VIP și îți voi răspunde la orice nelămurire ai putea avea pe parcurs 
 • check
  VALOARE TOTALĂ: 100

Valoarea totală a ghidului este de 100 de euro. Însă nu am să-ți cer atât deoarece o mare parte din cititorii blogului sunt studenți sau nu pot investi atât de mult într-un program de antrenament.


În schimb, prețul va fi echivalentul unei mese în oraș cu prietenii, adică €9.97, în jur de 50 de lei.

 

Dacă crezi că aceste informații nu valorează nici măcar atât, ești liber să cauți alte programe de antrenament, chiar dacă majoritatea lucrurilor din țară nu oferă informații atât de valoroase și cer un preț dublu sau chiar triplu. Și știu asta din experiență pentru că am folosit o mare parte din aceste programe. :) 

Grăbește-te, curând voi închide înregistrările 


Am creat ghidul pentru a ajuta persoanele dedicate să obțină un corp mai musculos, iar pentru a face asta trebuie să vorbesc cu ei și personal prin email.


Însă nu vreau ca oricine să facă parte din acest grup. Vreau doar persoanele gata să facă o schimbare, gata să acționeze. De aceea voi închide înregistrările când numărul maxim de oameni va fi atins. 


Acum alegerea îți aparține, poți continua să cauți motive pentru care să nu iei acest ghid sau te poți alătura persoanelor ce au decis deja să facă o schimbare. 


Înregistrările sunt limitate, după ce numărul maxim va atins, voi închide programul! 

Programul VIP pentru Masă Musculară:
(valoare normală: €100)
Azi plătești: €9.97 
Rămâi cu €80.00


Da! Sunt gata să accesez programul de antrenament și să încep să-mi schimb corpul și stilul de viață 

Înțeleg că după terminarea plății voi avea acces la Programul VIP pentru Masă Musculară și că rezultatele vor depinde în mare parte de mine și de cât de dedicat sunt obținerii unui corp atrăgător și musculos

*Vei fii trimis către o pagină securizată PayPal 

Nu ai cont PayPal? Uite cum să faci unul gratuit! 

În 30 de zile îți poți lua banii înapoi

Ești complet protejat cu politica noastră de returnare a banilor. Dacă ai folosit programul și tehnicile din el timp de 30 de zile și nu ai obținut nici un rezultat, îți dăm banii înapoi. 


Disclaimer: Informațiile din ghid nu sunt sfaturi medicale. Programul VIP pentru Masă Musculară este un bonus primit în urma donației către Stai în Formă! Rezultatele din poze nu sunt garantate și depind în mare măsură de tine, fiecare persoană fiind diferită. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru folosirea incorectă a exercițiilor sau a sfaturilor de alimentație și suplimentie. 

© 2018 Stai în formă! - Toate drepturile rezervate