antrenamente, alimentație și suplimente

Blog dedicat bărbaților ce vor să [crească în masă musculară] să obțină un [abdomen vizibilși să se simtă bine în propria piele

Customers served! 1000 membri înscriși
Customers served! 1000  Persoane ce îmi folosesc programele de antrenament
Customers served! 1000 cititori lunari

povestea mea

Totul a început la 12 ani când tata mi-a dat o ganteră din fier brut, veche și puțin ruginită ce cântarea cam 2kg.


Ne uitam la filmele în vogă pe atunci cum ar fi Terminator cu Arnold Schwarzenegger și Rocky cu Sylvester Stallone. M-au înnebunit de la început, am vrut să fiu ca ei, să am mușchi și să rup oasele tipilor răi.

Am ajuns să îmi împlinesc doar jumătate din vis, evident nu să rup oase, sunt genul pașnic care preferă o seara liniștită și o carte bună, însă am ajuns să cresc în masă musculară.

Iar totul a început cu inspirația și dorința de a fi ca acele Legende și cu o ganteră veche pe care și tata a folosit-o când avea 20 de ani...

Atunci am început să mă antrenez. Nu puteam merge la sală pentru că stăteam la sat și nu aveam posibilitatea atunci.

Așa că mi-am turnat singur 2 gantere din beton în niște găleți de smântână Pilos. Cântăreau cam 7kg fiecare și le-am folosit cu mare drag.

Apoi au urmat haltere, scripeți, o bară de tracțiuni, două bare paralele și mândria mea, o halteră făcută dintr-o bară metalică de 2 m și suluri de sârma ghimpată de câte 10kg în ambele capete.

Mă simțeam ca Rocky care se antrena cu puținul echipament pe care îl avea.

A trebuit să învăț să mă antrenez singur, să învăț să stimulez mușchiul corect, să descopăr tehnici mai noi și mai eficiente pentru a crește cu puținul echipament pe care îl aveam.

Când am intrat la liceu deja eram o mică „celebritate” locală. Eram tipul cu sala.

Îmi antrenam prietenii, eram văzut ca un sportiv și pas cu pas mi-am modelat toată viața în jurul acestui sport mai ales ajutându-i pe alții să se antreneze corect și să arate mai bine.

Cu asta m-am ocupat de mic.

Apoi a urmat blogul Stai în Formă! în care am investit câte 2 ore in fiecare dimineață din liceu.

Mă trezeam la 4:30, mâncam, scriam un articol, citeam studii, articole din afară, urmăream materiale despre antrenament și alimentație și la 7:00 pleca spre liceu.

Apoi după liceu mă antrenam, la 18:00 eram acasă și citeam iar.

Au fost mii de ore investite, dar cu tehnicile și cunoștințele acumulate am ajutat sute de bărbați să facă o schimbare. Articolele mele au ajuns la mai bine de 1.800.000 de oameni în ultimii ani și uite așa un copil cu o ganteră de 2kg și-a urmat visul.

Dar pot spune că acesta e doar începutul...

am colaborat cu

Transformările clienților

Online Coaching

Ce spun persoanele cu care am lucrat

Samuel K.

Buna , numele meu este Samy .

Deoarece am lucrat cu 2 antrenori din America si 4 din România doresc sa las si eu cateva cuvinte pentru Andrei.

Este de departe cel mai bun antrenor , de ce ?

Deoarce se implica cu totul. Cum adica ?

Pai din experiența, cam toti antrenori pesonali dupa ce ai facut plata iti tranteste un program ales din data lor de baze, chiar daca platesti pentru un program personalizat.

Ei Andrei nu face asta . Chiar face acel program pentru corpul tau, isi da interesul schimba programul il lucreaza prelucreaza inpreuna cu tine pana acel program va fi perfect pentru corpul tau .

Programul de alimentație la fel se implica total , daca ai preferinte sau ceva ce nuti place sau pur si simplu nuti place anuminte mâncăruri, el va schimba pana va gasi fi acel program perfect pentru tine.

Sa nu o lungesc prea mult , ii mulțumesc din inima pentru tot ajutor dat.

Datorita lui mi-am schimbat corpul slabut într-unul la care ma pot uita in oglinda si a ma bucura de el.

Recomand servicile lui din toata inima , este de încredere, are acel suflet bun de a te ajuta mereu, profesionalim, calmitate , experiența si dorinta de a te ajuta sa obti rezultate.


După fiecare antrenament sunt foarte pompat și extenuat. Antrenamentele sunt scurte dar gândite, exact ceea ce am nevoie. Am doar 2 săptămâni de când mă antrenez și deja mă văd mai mare și sunt nerăbdător să văd progresul până la corpul dorit!

Vasile Turculeț

client online


Antrenamentele date de Andrei sunt pur și simplu extraordinare. Nu sunt foarte complexe, dar felul în care sunt aranjate și tehnicile te pompează maxim și te lasă a doua zi cu o febră de necrezut. Recomand cu încredere!

Dominic Eusebiu

CLIENT ONLINE


Până să termin liceul făceam box și eram foarte slab pentru a-mi menține categoria. După ce am renunțat la acest sport și am început antrenamentul cu greutăți, Andrei mi-a oferit programe de antrenament și m-a ajutat să ajung de la 56 kg la 68 kg în doar 6 luni!

Marian Sabău

CLIENT ONLINE

Ultimele articole

Ești gata pentru o schimbare?

Obține un corp atrăgător în care să te simți bine!

>