Cum să Obții un Abdomen Cizelat urmând 5 Pași Simpli 

Află ce ai de făcut dacă ai grăsime pe abdomen și indiferent cât te-ai antrena nu-ți poți vedea pătrățelele 

Ce este acest program?


Ghidul „Abdomen Cizelat” este un manual în care te conduc prin cei 5 Pași pe care trebuie să îi parcurgi pentru a-ți dezvolta mușchii abdominali și a arde grăsimea ce îi acoperă în acest moment. 


Nu este o pastilă minune ce îți oferă pătrățele în 30 de zile... Este un plan pe care dacă îl vei urma corect vei începe să îți descoperi abdomenul și să faci progrese zilnice. 


Iar partea cea mai bună este că nu trebuie să plătești nimic pentru el. Tot ce vreau de la tine este să le spui și prietenilor tăi de blogul Stai în Formă! dacă îți place acest ghid. :)  

Accesibil atât pe PC cât și mobil

Nu va trebui să te plimbi cu un caiet sau cu foi după tine prin sală. Vei primi un link unic și vei putea accesa oricând programul online de pe smartphone. 

Susținut de Studii și Experiență

Programul are la bază atât experiența mea strânsă în ultimii 4 ani cât și multe studii și cărți de specialitate pe care le-am citit pe topicul antrenament, nutriție și efectul suplimentelor asupra corpului. 

Testat și folosit în continuare de peste 7,630 de persoane

De la primele teste ale programului am început să îl ofer din ce în ce mai mult clienților iar aceștia au progresat folosindu-l. Acum îl poți accesa și tu online și poți începe să crești mai repede. 

Cine sunt eu...


Salutări, eu sunt Andrei Marius, un pasionat de fitness ce duce căutarea de cunoștințe noi poate prea în extrem. :) Nu sunt un antrenor acreditat și nici nu am urmat vreo facultate cu studii de specializare în corpul uman, m-am educat singur și am căutat mereu sfaturi și cunoștințe de la persoane cu 5,10,15 ani mai multă experiența decât mine. 


Asta am făcut pentru ultimii 4 ani, am citit zeci de cărți, am cumpărat cursuri online, am avut conversații și antrenamente incredibile cu persoane ce se antrenează de când eu încă învățam sa merg, toate din dorința de a crește în masă musculară și a obține un fizic cât mai bine proporționat și plăcut.


Acum ceva timp am început sa creez un loc in care să pot pune tot ceea ce am acumulat în timp despre antrenament, nutriție și suplimentație, așa s-a născut siteul Stai in forma! 


Încet încet numărul de persoane ce îmi urmează sfaturile și tehnicile a crescut la peste 30.000 de persoane pe lună. In persoană am lucrat cu peste 40 de peroane și le-am ajutat să obțină un fizic de care se simt mândri, dar am ajuns la concluzia ca pot ajuta mult mai multe persoane dacă creez un program online, ușor de aplicat și de urmat.

- Andrei Marius

Ce conține acest program de antrenament 


 • check
  Cei 5 Pași necesari obținerii unui abdomen cizelat
 • check
  Un program de antrenament special pentru arderea grăsimii și dezvoltarea pătrățelelor
 • check
  Un ghid special de suplimentație 
 • check
  O tehnică diferită de cardio pentru slăbit

Cei 5 Pași despre care vei afla în ghid:

 • 1
  Pasul 1: Pune-ți la punct Caloriile și Macronutrienții
 • 2
  Pasul 2: Creează-ți un Plan de Ciclare ai Carbohidrațillor
 • 3
  Pasul 3: Potrivește-ți Cardio-ul cu Carbohidrații
 • 4
  Pasul 4: Antrenează-te pentru a-ți Accelera Metabolismul
 • 5
  Pasul 5: Suplimentația Corectă

Adevărul e că multe persoane nu vor pune în aplicare ceea ce le spun...


Chiar dacă foarte multe persoane obțin acces la acești 5 pași simpli, adevărul este că nu toți sunt destul de motivați pentru a începe această schimbare.


De aceea, dacă crezi că nu vrei să transpiri în sală și să te abții de la unele alimente, nu-ți recomand acest ghid...


Însă dacă ești determinat să scapi de acel strat de grăsime pe care îl simți de fiecare dată când te apleci sau stai pe scaun, este timpul să iei acțiune și să îți transformi corpul! 


Ghidul Abdomen Cizelat
(acces instant, vei primi ghidul pe adresa ta de email)


Da! Sunt gata să accesez programul de antrenament și să folosesc cei 5 pași pentru a începe să ard grăsimea de pe abdomen și să îmi descopăr pătrățelele

Înțeleg și sunt de acord să pun în aplicare acești pași chiar și atunci când nu mă simt motivat sau sunt obosit.

Disclaimer: Informațiile din ghid nu sunt sfaturi medicale. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru folosirea incorectă a exercițiilor sau a sfaturilor de alimentație și suplimentie. 

© 2018 Stai în formă! - Toate drepturile rezervate