Cum poți pune până la 6 kg de masă în următoarele 63 zile chiar dacă ești un tip slab cu puțină experiență de antrenament

Imaginează-ți cum ar fi dacă te-ai antrena urmând un plan ce aduce rezultate vizibile de la săptămână la săptămână

învață cum să crești în greutate și în masă folosind un sistem gândit pentru bărbații slabi

progresezi constant în forță și căștigă masă musculară urmând un program testat fără a pierde timpul în sală  

elimină confuzia cu programul de antrenament structurat clar, de la ce exerciții să faci, cum să le faci, în ce ordine, câte serii și câte repetări

Sunt Andrei Marius,

fondator Stai în Formă!

Ajut bărbații să crească în masă musculară de mai bine de 5 ani folosind un sistem bazat pe studii și experiență personală, un sistem ce ajută barbații slabi cu puțină experiență de antrenament să devină mai mari, mai atletici și mai puternici.

Am să-ți arăt și ție acest sistem și cum poți începe să-l folosești chiar dacă: ai mai încercat să te apuci de sală dar nu ai văzut rezultate, nu știi să te antrenezi corect sau te simți debusolat când intri în sală și nu știi ce exerciții să faci. 

Vrei să crești în greutate, să fii mai puternic și mai mare?

O întrebare prostească... Normal că vrei. 

De asta te-ai apucat de sală. Să crești în masă musculară, să te îngrijești de corpul, de aspectul tău fizic și să te simți mai bine în propria piele. 

Dar nu totul e atât de roz. 

Din acest motiv poate te-ai apucat de sală iar apoi ai renunțat pentru că simțeai că pierzi timpul inutil. După te-ai re-apucat și povestea se repetă. Tragi tare la fiecare antrenament dar ce vezi în oglindă nu se schimbă. 

Sau poate nu știi cum să te antrenezi, nu știi ce să faci când intri în sală și te uiți ca măța-n calendar la ce aparate mai sunt libere pentru a nu fii tipul care stă în mijlocul sălii și se uită debusolat în gol. 

Iar câteva articole citite pe internet, câteva clipuri pe care le-ai urmărit pe YouTube despre antrenamente, despre alimentație, despre tot felul de tehnici pentru creștere în masă fac doar să te bage mai tare în ceață. 

Un lucru e clar totuși. Dacă vrei să arăți mai bine, să nu ma fii tipul ăla slab și să te simți bine în propria piele ai nevoie de un lucru cheie:

Progres. 

Fără un progres vizibil de la săptămână la săptămână, fără a crește în masă, în greutate și în forță constant vei simți că-ți pierzi timpul și vei renunța iar. 

Mai mult, ajungi astfel să irosești bani, timp și efort...

Deci, ce opțiuni ai? CUM faci să crești în greutate și în masă de la săptămână la săptămână?

Poți căuta antrenamente pe internet...

Poți folosi antrenamentele găsite pe siteuri dubioase, pe Facebook, Instagram sau YouTube. Însă acestea nu au la bază un plan, nu vizează fiecare grupă musculară și te vor ajuta doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Te poți antrena cu ce găsești liber prin sală...

Poți ajunge să mergi la sală și să faci exerciții doar la aparatele sau la greutățile libere fără a urma un plan. Dar așa vei irosi timpul, vei fii exact ca hamsterul care aleargă pe loc, ai impresia că muncești dar nu se va vedea nimic după această muncă. 

Poți apela la un antrenor personal...

Antrenorii pe care îi găsești în săli au doar o diplomă și o experiență slabă în antrenarea pentru creșterea în masă musculară și în greutate. Ei te pot pune în formă dar nu te pot ajuta să-ți atingi fizicul visat iar cei ce pot face asta au tarife exagerate de chiar și 150€/lună.

Indiferent ce ai face fie te costă prea mult timp, prea multă energie sau chiar prea mulți bani.

Acum imaginează-ți un scenariu diferit:

Imaginează-ți că mergi la sală - exact cum mergi și acum - dar după fiecare antrenament te uiți în oglindă și simți mușchiul lucrat. Săptămânal vezi cum crești în greutate și mușchii încep să ți se rotunjească. Iar asta nu doar pentru prima săptămână... 


Constant. 

Progres ce se vede clar în oglindă și pe cântar.

Treci de la ce slab e tipu ăla la ce transformare faină.

Simți o plăcere în a te antrena și deabea aștepți următorul antrenament.

Arăți mai bine, te simți mai bine și ești văzut mai bine de cei din jur.

...Totul 100% natural fără să trebuiască să bagi steroizi sau alte substanțe.

Și asta nu e tot.

Progresul pe care îl vezi nu se va simți doar la sală: hainele vor sta mai bine pe tine. Vei arăta mai bine când vei purta un tricou, o bluză sau o cămașă și lumea va observa că ai început să te antrenezi. 

În plus vei începe să mănânci mai bine. Vei avea mese mai sănătoase iar acestea combinate cu progresul din sală îți vor da mai multă energie pe parcursul zilei și vei deveni mai sănătos.  

Nu ar fi asta mai bine pentru corpul tău decât ceea ce faci acum?

Dacă ai putea începe să ai aceste rezultate și să simți cum progresezi de la săptămână la săptămână nu te-ai mai lăsa niciodată de sală și în câteva luni ai fi de nerecunoscut. 

Te-ai putea antrena cu plăcere de fiecare dată fără să tragi degeaba de fiare și fără să irosești timpul antrenându-te fără direcție.

Te-ai putea trezi zilnic plin de energie știind că nu mai ești tipul ăla slab de care alții fac mișto și pe care nici o haină nu stă bine. Doar pentru că ai ajuns să crești constant în masă musculară, în greutate și în forță. 

Deci, ce stă la baza progresului constant? 

Șocarea mușchiului. 

Unul dintre lucrurile de bază când vine vorba de creșterea mușchiului și creșterea în masă... uneori corpul se va lovi de un zid și asta înseamnă practic că acesta îți spune „Uite, îți știu toate trucurile. Știu că vei începe cu presa pentru piept apoi vei merge la scripeți...Știu rutina asta. Știu exact tot ceea ce faci și sunt pregătit pentru asta.” Atunci trebuie să folosești principiul șocării.

- Arnold Schwarzenegger

Arnold a știu cum să se antreneze corect încă dinainte să existe tot felul de studii, de teorii sau de principii avansate de antrenament. 

Când a început el să se antreneze nici măcar pudra proteică nu era încă ușor de găsit. Arnold folosea lapte praf pentru a-și crește cantitatea de proteine zilnice...

De aceea șocarea mușchiului e atât de eficientă: e folosită de zeci de ani pentru a crește în masă musculară.

Arnold e într-un fel părintele fondator al fitness-ului din ziua de azi. El a motivat bărbații din întreaga lume să se îngrijească de aspectul fizic, să tragă de fiare, să fie puternici, musculoși și masivi. 

Și a știut cum să ajute mulți oameni să facă o schimbare. În cartea lui The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding Arnold oferă exact principiile pentru creșterea în masă musculară iar cel ce iese cel mai tare în evidență este șocarea mușchiului. 

Șocarea mușchiului ce poate fi realizată prin 5 tehnici avansate de antrenament.

Însă poate te gândești acum:

„Andrei, eu nu pot șoca mușchiul când nici nu știu să-l antrenez corect. Încerc să-l antrenez și să fac exerciții la sală dar nu văd nici un rezultat... Nimic nu merge.”

Poate ai citit până aici și ți-ai zis dându-ți ochii peste cap „Cu ce mă ajută pe mine asta?”

Poate te antrenezi și acum sau urmezi un program de antrenament ce nu-ți aduce rezultate. Sau folosești o aplicație sau un antrenament făcut în aplicația de Notițe de pe telefonul tău... toate fără a vedea nici o schimbare când te uiți în oglindă. 

Mulți bărbați mai au „patima suplimentelor” în care aruncă cu banii pe toate suplimentele ce le promit creșterea în masă musculară, de la pastile pentru creșterea naturală a testosteronului la gainere. 

Dar fără un plan de antrenament gândit pentru creșterea în masă musculară și în greutate nu ajungi departe. 

Un plan de antrenament ce are: exercițiile structurate în ordinea ce stimulează mușchiul pentru creștere și tehnicile de antrenament avansate ce șochează mușchiul. 

Un antrenament cu greutăți compus din tehnici de antrenare precum superseturi sau dropseturi are un impact benefic puternic asupra hipertrofiei, sănătății inimii și a metabolismului.

Sursa WebMD - cel mai mare site de studii legate de sănătate

HIPERTROFIE = creșterea țesutului muscular 

Asta înseamnă că pentru a crește în masă musculară trebuie să ai la bază tehnici avansate de antrenament.

Iar acestea funcționează cel mai bine când sunt combinate într-un sistem. Un sistem ce îmbină exercițiile ordonate într-un mod special cu tehnicile avansate de antrenament ce șochează mușchiul și susțin hipertrofia. 

Adică stimulează mușchiul și îl fac să crească. 

Sistemul de Antrenament pentru Creșterea în Masă Musculară și Greutate

Mulți bărbați se află în postura aceasta. Poate și tu faci același lucru: ajungi la sală și pierzi 10-20 minute gândindu-te ce mușchi să antrenezi, cum să o faci, dacă e mai bine să faci exercițiul X sau e mai eficient Y... 

Iar dacă nu mai ai problema asta și ai început cumva să ai o „rutină” pe care o faci mereu te lovești de un alt zid: realiezi că tragi degeaba și că irosești banii și timpul pe abonamentul de sală pentru că nu ai cunoștințele necesare. 

De la cum să te antrenezi la ce să mănânci sau ce suplimente să folosești.  

Însă poți face ceva ce eu numesc un game changer.

Poți începe să aplici un sistem care:

NU necesită experiență de antrenament sau cunoștinte avansate

Te ajută să vezi progrese constant, de la săptămână la săptămână

E creat pentru a te ajuta să crești în masă musculară indiferent dacă e prima dată când intri în sală sau dacă te-ai tot re-apucat de antrenamente în ultimele 6-12 luni

Sistemul hipertrofic de antrenament:

PASUL 01
Activezi și obosești treptat mușchiul cu exerciții compuse

Aceasta se întâmplă în prima parte a antrenamentului când folosești exerciții compuse cu greutate liberă, adică împinsul cu bara/ganterele la piept, genuflexiunile, tracțiunile ș.a.m.d

PASUL 02
Pompezi și extenuezi mușchiul folosind cele 5 tehnici avansate de antrenament

După ce ai pregătit mușchiul și l-ai obosit treci la tehnicile avansate descrise de Arnold și testate prin studii pentru a stimula hipertorfia (creșterea mușchiului). 

PASUL 03
Epuizezi mușchiul cu exercițiile de izolare și câteva tehnici ce storc complet fibrele musculare și le stimulează creșterea

În ultima parte a antrenamentului te axezi pe fiecare grupă musculară cu exerciții de izolare (adică cele ce lucrează strict mușchiul dorit) și storci fibra musculară. 

Doar pentru că mergi la sală nu o sa vezi rezultate miraculoase - acest lucru e evident și l-ai testat pe propria piele. Sunt zeci de mii de bărbați ce se antrenează și nu e nimic schimbat la ei. 

Dar sistemul pe care ți l-am prezentat mai sus poate schimba totul pentru tine. Uite cum te va ajuta acesta să vezi progrese constant în oglindă și la cântar. 

De ce Sistemul din 3 Pași este
CEL MAI BUN mod de a Obține Rezultate

Okay, dacă ai o structură de antrenament, un sistem ca cel prezentat mai sus nu mai pierzi timp gândindu-te la ce exerciții să faci și stimulezi mușchiul în cel mai eficient mod posibil. Dar acestea nu sunt singurele avantaje aduse de sistemul în 3 pași. 

Uite 3 motive pentru care sistemul acesta e un complet game changer al naibii de eficient:

#1 Gândit pentru începători și persoane cu puțină experiență de antrenament

Pentru mulți bărbați folosirea unui sistem precum cel prezentat mai sus poate părea ceva foarte avansat. Adevărul este că acest sistem este modul corect de a stimula creșterea mușchiului. 

Din acest motiv, dacă ești începător sau ai foarte puțină experiență de antrenament vei beneficia cel mai mult de pe urma sistemului. 

Iar aceste beneficii se vor vedea în primul rând în oglindă sub forma masei musculare. 

Pe măsură ce progresezi și devii mai experimentat sistemul rămâne valabil și eficient. Singurul lucru pe care va trebui să-l faci este să continui să crești greutatea treptat. 

#2 Salvezi timp, energie și bani antrenându-te deștept

Pașii bine definiți - mai ales cei ce sunt testați precum cei din sistem - te ajută să progresezi rapid. Gândește-te numai la totți bărbații pe care îi vezi zilnic în sală și habar nu au ce fac. Efectiv își pierd timpul, irosesc banii pe abonamentul lunar la sală și se epuizează făcând exerciții ce nu-i ajută deloc.

Doar fac mișcare. Ei nu se antrenează pentru a crește, pentru a pune masă musculară și a arăta mai bine.  

#3 Progresezi constant

Multe programe de antrenament se lovesc de un zid, de un punct în care nu mai funcționează. 

Sistemul în 3 pași e atât de puternic pentru că nu-i permite mușchiului să se acomodeze și să plafoneze creșterea.  

Evident, asta nu înseamnă că vei crește pentru totdeanua la fel ca în primele luni de sală dar urmând acești pași te asiguri că pui cât de multă masă musculară îți permite geneticul și îți atingi potențialul. 

Aplicarea Sistemului în 3 Pași și a Tehnicilor Avansate

Dacă începi să cauți sfaturi despre cum să te antrenezi vei fi copleșit de tot ce mișună pe internet. Te vei trezi blocat. Nu vei știi ce să alegi și cum să diferențiezi toate informațiile găsite. De la exerciții „noi” la metode pentru „creștere rapidă” și noua dietă urmată de nuștiu ce actor... 

Și majoritatea informațiilor pe care le vei găsi fie sunt inutile, fie nu le poți aplica pentru că nu vei știi cum să le aplici sau sunt destinate atleților sau oamenilor cu ani de antrenament în spate. 

Asta nu e prea folositor, nu crezi? 

Sigur, ți-ar plăcea să aplici sistemul pentru a începe să crești și să nu te mai simți frustrat pentru că nu vezi rezultate. Dar nu știi efectiv ce exerciții să faci, în ce ordine, ce tehnici să aplici, cum să le combini ș.a.m.d...

De aceea sistemul funcționează perfect când e deja aplicat unui program de antrenament testat și folosit cu succes peste 317 bărbați... 

Programul de 8 Săptămâni

Cum să pui între 4-6 kg de masă în următoarele 63 de zile cu ajutorul unei tehnici speciale de antrenament


Programul de 8 Săptămâni este un program de antrenament creat pentru bărbații slabi, cei cu puțină experiență de antrenament și cei ce au încercat să se mai antreneze dar nu au văzut rezultate. Vei învăța modul corect de a te antrena într-un program creat pas cu pas pentru a începe să crești în masă musculară și în greutate. 


Știu că nu ai încă cunoștințele și nici timpul necesar pentru a afla exact cum să-ți creezi un program de antrenament complet ce te ajută să progresezi de la săptămână la săptămână. Acesta e programul ideal dacă vrei să progresezi rapid în greutate, în masă musculară și în forță antrenându-te în modul cel mai eficient. Du la final cele 8 săptămâni de antrenament și obține fizicul atletic și musculos în care să te simți al naibii de bine. 


Pentru a creea Programul de 8 Săptămâni am combinat experiența de 5 ani în care am ajutat bărbații slabi să crească în greutate și în masă musculară cu Sistemul Hipertrofic și cea mai bună structură de antrenament pentru hipertrofie (creșterea țesutului muscular).

" Datorita lui mi-am schimbat corpul slabut într-unul la care ma pot uita in oglinda si a ma bucura de el.

Recomand servicile lui din toata inima , este de încredere, are acel suflet bun de a te ajuta mereu, profesionalim, calmitate , experiența si dorinta de a te ajuta sa obti rezultate.
"

Samuel Dunca - client antrenament online

Despre  Andrei Marius

Andrei Marius este fondatorul Stai în Formă!™, unul dintre cele mai mari bloguri de fitness din România cu peste 25.000 cititori lunari. El antrenează bărbații prin online coaching de 5 ani ajutându-i să crească în masă musculară, să ardă grăsimea și să obțină un corp atletic. 

Programele lui de antrenament și alimentație au fost folosite de peste 15.000 de bărbați și personal a ajutat în transformarea a 317 oameni. 

După fiecare antrenament sunt foarte pompat și extenuat. Antrenamentele sunt scurte dar gândite, exact ceea ce am nevoie. Am doar 2 săptămâni de când mă antrenez și deja mă văd mai mare și sunt nerăbdător să văd progresul până la corpul dorit!

Vasile Turculeț 

client antrenamente online

Antrenamentele date de Andrei sunt pur și simplu extraordinare. Nu sunt foarte complexe, dar felul în care sunt aranjate și tehnicile te pompează maxim și te lasă a doua zi cu o febră de necrezut. Recomand cu încredere!

Dominic Eusebiu - client antrenamente online

Până să termin liceul făceam box și eram foarte slab pentru a-mi menține categoria. După ce am renunțat la acest sport și am început antrenamentul cu greutăți, Andrei mi-a oferit un plan complet și m-a ajutat să ajung de la 56 kg la 68 kg în doar 6 luni!

Marian Sabău - client antrenamente online

Cum ajungi să pui până la 4-6 kg de masă:

Dacă îi aplici, începi procesul de creștere

1

Pasul #1: Începi Programul și afli care sunt și cum se aplică cele 5 Tehnici Speciale de Antrenament 

Primul pas este începerea programului de antrenament. Pentru a face asta trebuie mai întâi să treci peste cele 5 tehnici avansate de antrenament despre care îți voi vorbi pe larg în una din lecțiile din Programul de 8 Săptămâni

2

Pasul #2: Începi Primele 4 Săptămâni de Antrenament

Toate antrenamentele sunt create după o structură hipertrofică ce urmează sistemul în 3 pași prezentat mai sus. 


Fiecare exercițiu este explicat clar în poze. Vei știi exact câte repetări, câte serii și ce exerciții trebuie să faci. Primele 4 săptămâni conțin 5 antrenamente/săptămână și 2 zile de pauză (te vei antrena de luni până vineri iar durata unui antrenament va fi între 40-60 minute maxim).


Programul de antrenament este axat pe hipertrofie (creștere în masă) iar după  ce parcurgi cele 4 săptămâni de antrenament ești pregătit pentru cel mai important pas...

3

Pasul #3: Intri în Săptămâna de Șocare a Mușchiului

Săptămâna de șocare este cea mai importantă din întregul program. În această săptămână vei antrena mușchiul mult mai intens și îl vei scoate din faza de acomodare ce vine după cele 4 săptămâni de antrenament consecutive.


Această săptămână este bazată în totalitate pe principiul șocării mușchiului descris de Arnold.

4

Pasul #4: Începi ultimele 4 Săptămâni de Antrenament

După săptămâna de șocare reîncepi programul de antrenament de 4 săptămâni și continui să adaugi masă și să faci progrese în forță, condiție fizică și rezistență. 


Acest sistem poate fi repetat pentru mai mult de 8 săptămâni timp în care acesta continuă să dea randament. 

Schimbă modul în care te-ai antrenat până acum

Bărbații care merg la sală și se antrenează fie după cum îi taie capul fie după un program de antrenament dubios găsit pe net pierd timpul și ajung să renunțe în mai maxim de 3 luni... Dacă nu e prima dată când te (re)apuci de sală poate ai pățit exact același lucru. 

Însă trebuie să știi că e un lucru comun...

Mai puțin de 3 persoane din 10 au un program de antrenament creat special pentru a crește în masă de un antrenor personal.

Iar lipsa unui program eficient e doar o pierdere de timp, de bani și energie ce creează frustrări.

Pentru a-ți transforma corpul și a începe să pui masă de calitate trebuie să renunți complet la modul în care te-ai antrenat până acum și la orice program de antrenament pe care l-ai încercat fără rezultate.

Începe o metodă puternică, eficientă și testată prin Sistemul în 3 Pași ce oferă un stimul hipertrofic mușchiului (stimul pentru creștere în masă) la fiecare antrenament.

75%
nu văd rezultate

75% dintre bărbații care vor să crească în masă musculară nu văd nici o schimbare în primele 3 luni de antrenament

Știai că?

55% dintre bărbații ce se apucă de sală renunță în primele 6 săptămâni

55%

40% dintre ei plătesc un antrenor personal fără a vedea o schimbare. Costul unui antrenor pleacă de la 300 de lei/lună și poate ajunge și la 1.200 lei/lună 

40%

70% dintre bărbații ce încep să se antreneze nu știu să urmează un plan ce are ca scop creșterea în masă musculară și greutate

70%

Ce primești în Programul de 8 Săptămâni

Programul de 8 Săptămâni urmează cei 4 pași descriși mai sus și durează 9 săptămâni. În aceste 9 săptămâni urmezi cele 8 săptămâni de antrenament și săptămâna de șocare a mușchiului.

Întregul proces durează 63 de zile de la începere în care știi exact ce să faci la fiecare antrenament. Uite la obții acces instant când te înscrii în program:

Cele 5 Tehnici Avansate de Antrenament

Cele mai eficiente tehnici de antrenament avansate ce stimulează mușchiul după principiul lui Arnold și studii de specialitate. 

Structura Hipertrofică a fiecărui antrenament bazată pe Sistemul în 3 pași

Programele de antrenament create special după structura hipertrofică și Sistemul în 3 pași pentru fiecare grupă musculară. Acesta conține poze cu exercițiile ordonate în cel mai eficient mod, numărul de serii, repetări și greutatea necesară.

Săptămâna de Șocare

Cel mai intens antrenament din tot programul ce scoate corpul din perioada de stagnare și asigură progresul de la săptămână la săptămână.

Metoda Științifică RPE pentru alegerea greutății cu care te antrenezi

Un ghid complet ce te ajută să înțelegi cu ce greutate să te antrenezi și cum să o folosești la fiecare exercițiu din program. 

Formula de Ordonare a meselor pentru Creștere Maximă

Cum să-ți aranjezi mesele în așa fel încât să te asigură că-i oferi corpului totți nutrienții de care are nevoie pentru a crește în greutate.

Lista cu Alimentele Hipertrofice ce te ajută să crești în Greutate 

Care sunt cele mai bune alimente ce sunt dense din punct de vedere caloric și ajută mușchiul să crească. 

Pe lângă acestea ai acces gratuit la:

BONUS 1

Ghidul de Suplimentație Hipertrofică

Suplimentele pot face uneori diferența dintre un antrenament intens și eficient și unul în care nu ai forță nici să duci la capăt primele serii. De aceea îți arăt care sunt cele mai eficiente 5 suplimente ce te ajută să: ai energie mai multă, îți întăresc sănătatea și sistemul imunitar și te ajută să te refaci mai rapid!

BONUS 2

Antrenament pentru Cizelarea Abdomenului

Pe lângă programul de antrenament complet, îți ofer acces gratuit la un antrenament complet pentru cizelarea abdomenului pe care îl poți face la finalul antrenamentului pentru creștere în masă!

BONUS 3

Ajutorul lui Andrei Marius prin WhatsApp pe durata programului

Pe toată durata Prorgramului, adică timp de 9 săptămâni îi poție scrie lui Andrei pe WhatsApp, Instagram sau pe pagina de Facebook Stai în Formă! pentru a primi ajutor. 

Întregul Program de 8 Săptămâni durează 63 de zile (8 săptămâni de antrenament + săptămâna de șocare), însă nu trebuie să te apuci de program imediat după ce te înscrii. Vei avea acces pe viață la acest program inclusiv la toate bonusurile odată ce ești înscris. Poți începe programul oricând dorești sau îl poți urma de mai multe ori pentru a continua procesul de creștere.

Ce face acest program diferit?

Programul de 8 Săptămâni e creat special pentru bărbații slabi, cei cu puțină experiență de antrenament ce au încercat să se antreneze în trecut dar nu au văzut rezultate. 

Sunt 4 aspecte ce fac acest program eficient:

 • Structura Hipertrofică
  Totul are la baza o structură a antrenamentului bazată pe sute de studii citite și 5 ani de experiență în antrenarea bărbaților ce vor să crească în greutate
 • Cele 5 Tehnici Avansate
  Tehnicile de antrenament avansate fac diferența între antrenamentele ineficiente și cele ce te ajuta să progresezi constant și să crești
 • Gata de Implementat 
  Ai programul structurat deja trebuie doar sa urmezi fiecare exercițiu și tehnica de antrenament
 • Totul ușor de accesat pe Telefonul Mobil
  Nu ai nevoie de un caiet pe care să-ți notezi antrenamentele sau să te chinui cu un program scris unde stai și cauți exercițiile, totul e pus deja la punct cu poze de how to clare pentru fiecare exercițiu în parte. Doar deschizi ziua de antrenament în care te afli și urmezi programul.

Ce NU este acest program

Vreau să ai o experiență cât mai plăcută și fără probleme cu Programul de 8 Săptămâni, așa că am să fiu clar cu lucrurile pe care acest program nu le face.

 • Nu este o „pastilă magică” - este un plan de antrenament al naibii de eficient dar asta nu înseamnă că rezultatele vor apărea de la sine. Trebuie să muncești iar în funcție de cât de bine te ții de plan și cât de tare tragi de corpul tău în sală rezultatele vor fi pe măsură.
 • De asemenea nu este un program de promisiuni și amăgiri - ai doar pași acționabili și un program de antrenament clar pe care să-l urmezi pentru a obține rezultate mai bune decât cele pe care le ai acum.  
  Tehnicile de antrenament avansate fac diferența între antrenamentele ineficiente și cele ce te ajuta să progresezi constant și să crești
 • Programul nu este un curs informativ - nu te bag în ceață cu termeni științifici și denumirle latinești ale fiecărui mușchi în parte. Nu este un curs de antrenor online, e un program ce stimulează creșterea în masă musculară și în greutate destinat bărbaților slabi.
 • Nu este un program avansat cu exerciții revoluționare - dacă ai deja 2 ani de când te antrenezi constant și arăți ca un model de pe Instagram, Programul de 8 Săptămâni nu este pentru tine. Acest program este perfect dacă ai doar câteva luni de experiență în sală în care nu ai văzut mari schimbări. 

Pe scurt, este un program pentru oamenii dedicați ce vor să urmeze un plan complet de antrenament pentru a crește. Fără zeci de sfaturi primite de la prieteni sau găsite pe net ce se bat cap în cap și fără confuzie. 


Scopul este să începi să crești în masă musculară și în greutate obținând rezultate cu care rămâi pe termen lung și astfel să ai parte de o transformare și să obții un fizic de care să te simți mândru. 

Creșterea în Masă Musculară și în Greutate pusă în perspectivă

Creșterea în masă și în greutate este scopul principal pentru care bărbații se apucă de sală, din acest motiv un antrenor care chiar te poate ajuta să-ți transformi corpul în decursul a câteva luni nu este ieftin. Valoarea adusă de un corp în care te simți bine, pe care hainele stau altfel și de care nu îți mai este rușine depășește grav investiția financiară. 

Dacă vrei să lucrezi cu un antrenor ce aduce rezultate l-ai plăti pe acesat între 600 și 1.200 RON/lună.

Apoi în funcție de cum lucrează acel antrenor ai avea nevoie de oriunde de la 2 luni la 6 luni pentru a vedea o schimbare vizibilă în oglindă. Asta înseamnă o investiție în corpul tău și în aspectul tău fizic curpinsă între 1.200 RON și 3.600 RON dacă apelezi la un antrenor mai accesibil ca preț. 

Adevărul este că merită o astfel de investiție. 

Merită mai ales când știi că cineva trebuie să tragă de tine pentru ca tu să te ții de muncă. 

Dar dacă ești un tip dedicat și chiar simți o frustrare reală cu felul în care arăți acum, nu este cazul să investești atât de mulți bani într-un antrenor. 

De aceea vreau să-ți ofer acest plan, să-ți arăt clar cum să folosești sistemul în 3 pași și să-ți explic pas cu pas cum poți trece de la a fi tipul slab la a avea un corp atletic și mai musculos în care să te simți împlinit pentru o fracțiune din costul normal. 

Înscrie-te în Programul de 8 Săptămâni pentru doar

400 lei (82€)

400 lei (82€)

97 lei (21€)

Dacă ai mai încercat să te antrenezi și nu ai văzut rezultate sau dacă ești un tip slab ce vreau să crească în masă musculară și în greutate, atunci acesta este program ideal pentru tine. 

Înscrie-te în program, urmează pașii clari de acțiune și programul de antrenament iar în 63 de zile vei avea un corp mai bine construit, musculos și puternic folosind un sistem ce te ajută să progresezi de la săptămână la săptămână.

Prețul special nu poate fi garantat pentru mult timp.

Cum să pui până la 6 kg de masă în următoarele 63 de zile urmând un program de antrenament pentru bărbații slabi

400 lei (82€)

400 lei (82€)

97 lei (21€)

 • Prețul special redus cu 303 lei
 • Programul de 8 Săptămâni
 • O singură plată pentru toate cele 63 de zile de antrenament
 • Acces pe viață

Eu vin cu planul, tu vii cu munca. Ok?

100% plată securizată SSL Encrypted

GARANȚIA 

Stai în Formă! 

Dacă în 63 de zile programul nu îți aduce rezultate primești banii înapoi. NICIODATĂ nu am avut o persoană ce a folosit programul și a ajuns la concluzia că nu a progresat, de aceea cred atât de mult în el și îți dau banii înapoi dacă nu merge pentru tine. Nici un risc, doar creștere în masă! 


Tot nu ești convins că Programul de 8 Săptămâni merită?

Probabil te întrebi dacă programul chiar aduce rezultate. Nu am lansat ieri acest program, are aproape 2 ani de când am început să-l ofer clienților și în acest timp oamenii au vazut schimbări ce întorc priviri pe stradă. Uite câteva dintre rezultatele obținute și ce spun acești oameni.

"

Mereu am fost genul de persoană înaltă și slabă care totuși avea grăsime pe abdomen. Nu am înțeles niciodată cum poate fi așa ceva posibil, să fii slab peste tot, înafară de burtă. :)) Mă enerva maxim, așa că am decis să mă apuc de sală și să încep să pun ceva masă musculară și să lucrez abdomenul. Aveam deja 2 luni de sală (poza din stânga) când mi-am dat seama că îmi trebuie ajutor. Citeam deja ocazional blogul, așa că i-am dat un mesaj lui Andrei și acesta m-a ajutat să obțin în 2 luni un fizic cu care mă simt foarte confortabil. Mai vreau să pun masă musculară pe mine, dar îmi mai trebuie timp. Însă sunt foarte mulțumit că nu mai am acea burtă ciudată și jenantă și că am început deja să cresc mai ușor.

Marcu Rusu 

 / a urmat programul online

"

Pentru mine lucrul care m-a ținut pe loc a fost geneticul. Am fost mereu mic de înălțime și îngust, nu eram simetric dezvoltat și indiferent cât de tare trăgeam în sală, nu puteam atinge fizicul pe care mi-l doream. Ajungeam la sală mereu după ore, eram obosit și încercam să fac un antrenament cât de bine puteam. Dar știam că am nevoie de ajutor. Tehnicile oferite de Andrei în lunile în care am lucrat împreună m-au ajutat să obțin un corp bine proporționat și mai atrăgător, chiar dacă geneticul mă ținea pe loc.

Manu Sileșter

/ a urmat programul online

"

Salut Andrei! Tocmai ce am terminat programul de 8 saptamani. Din pacate in saptamana 7 am facut o infectie la o ureche si nu prea am putut sa ma antrenez la capacitate maxima. Iti atasez mai jos niste poze, de acum 2 saptamanai (nu am altele mai recente). Eu sunt multumit de evolutia mea, tinand cont ca eu nu am luat nici un fel de proteine.(am luat 8 kg in greutate in 8 saptamani) Am incercat sa mananc sanatos, mult si bogat in proteine. Am in jur de 5 mese pe zi. Incerc sa imi iau proteinele din alimente si din fructe. Acum am terminat tratamentu cu antibiotic si sper sa imi revin sa ma antrenez mai intens. Mersi pentru sfaturile care mi le dai!

Adrian Vasilincu

/ a urmat programul online

Este acest program pentru tine?

Programul de 8 Săptămâni nu este pentru oricine, îl poți folosi dacă...

este pentru:

 • Tipii slabi ce vor să crească în masă musculară și greutate
 • Bărbații ce au încercat să se mai apuce de sală dar nu au văzut rezultate
 • Bărbații aflați la început ce nu știu să se antreneze și cum să execute exercițiile
 • Oamenii ce vor să învețe cum să stimuleze corect mușchiul la fiecare antrenament pentru a vedea progrese constant
 • Cei ce nu vor să irosească timpul în sală și se antrenează pentru rezultate

nu este pentru:

 • Oamenii grași ce vor să fie pună masă musculară și să devină masivi
 • Bărbații ce se antrenează constant de 1-2 ani și au deja masă musculară
 • Bărbații cu multă experiență de antrenament ce știu exact cum să lucreze fiecare grupă musculară 
 • Oamenii ce au deja multe cunoștințe despre antrenamentul pentru creștere în masă
 • Tipii care merg la sală doar pentru că a fi în trend cu lumea

Conlcuzia:

Programul de 8 Săptămâni este ideal bărbaților ce au probleme cu creșterea în greutate și în masă musculară. Este creat pentru a ajuta începătorii și persoanele cu puțină experiență de antrenament să obțină un fizic mai simetric, bine construit și atletic. 

Ce spun oamenii de program

Mi-a plăcut mult că totul e clar, nu te bagă în ceață cu o grămadă de termeni și tehnici diferite. Doar urmezi antrenamentul, alimentația și aplici tehnicile exact când sunt prezentate în program. Nu ești deloc confuz, urmezi direct antrenamentul nu ca atunci când prietenii îți dau sfaturi despre cum să lucrezi în sala, cum să mănânci, ce suplimente să iei și la final habar nu ai ce să alegi. Recomand!

Cu riscul de a părea dramatic, acest program și Andrei mi-au schimbat practic viața. Mi-a deschis ochii și mi-a arătat cât de simplă (zic simplu, nu ușor) este creșterea în masă și în greutate dacă muncești și ai ceva voință.

Un program bun, dar nu magic! Mă antrenam deja constant de aproape un an când am dat peste acest program. Exercițiile nu sunt wow, sunt de bază totuși și pe multe le învățasem pe parcursul anului. Tehnicile în schimb și săptămâna de șocare m-au ajutat mult, mai ales să cresc când stagnam. Probabil m-ar fi ajutat mai mult programul dacă îl urmam când eram la început și nu aveam atâta experiența, dar recomand! 

Un program bun. Tot ce ai nevoie pentru a-ți construi un corp pe care-l meriți într-un singur loc. Ai tot programul explicat, am aflat că nu sunt 8 săptămâni de antrenament ci 9 defapt, a 9-a fiind săptămâna de șocare care e foarte faină. Pompare la fiecare antrenament, iar febra musculară e grea doar în primele 2 săptămâni de te dor mușchii și când stai jos :)) 

FAQ

Întrebări frecvente legate de Programul de 8 Săptămâni

 • FAQ
 • Care este prețul programului?

  Prețul programului este de 97 lei (21 euro). Acest preț este valabil pentru o perioadă limitată de timp. 
 • Cum funcționează plata?

  Pentru plata se achită suma de 97 lei (echivalentul a 21 euro). Plata se realizează prin serviciul PayPal, cu cardul. Serviciul PayPal este gratuit și necesită doar înregistrarea cu o adresă de email.
 • Cum funcționează garanția ”Primești banii înapoi”?
  Dacă aplici ceea ce te învăț, urmezi planurile de antrenament și alimentație propuse și totuși nu ești mulțumit de rezultate, te rog să-mi spui și primești banii înapoi. 
 • Am acces la materiale după terminarea programului?

  Da. Materialele și programele de antrenament pe care le primești în aceste 8 săptămâni sunt ale tale pe viață. Le vei putea accesa și consulta oricând dorești, la orice oră din zi și din noapte.

P.S.

„Mulți bărbați au încercat să facă o schimbare atât în viața lor cât și în aspctul lor fizic dar au renunțat datortiă lipsei rezultatelor, a tuturor suplimentelor ce îți pot afecta sănătatea dacă nu sunt folosite cu cap și a lipsei efective de cunoștințe. Așa că dacă simți că eziți te înțeleg pe deplin. Dar știu de asemnea că am ajutat sute de bărbați să facă o schimbare și nimic nu se compară cu sentimentul de împlinire pe care îl au atât ei cât și eu ca antrenor când se uită în oglindă la un corp de care se simt mândri. Nu unul perfect, nu unul gata să urce pe vreo scenă a unei competiții de culturism ci unul mai musculos, mai plăcut ochiului și chiar mai atrăgător. Un sistem bine gâdnit cu pași clari acționabili este cel mai eficient plan de care ai nevoie. Iar Programul de 8 Săpătmâni este exact acest lucru!”

Andrei Marius

>
Începe
1
Ai întrebări? Hai pe WhatsApp și vorbim!
Salut!
Andrei aici, ai nevoie de ajutor sau ai vreo întrebare?