Peste 400 de persoane au folosit cu succes Programul de 8 Săptămâni

Pune între 4 și 6 kg de masă în următoarele 8 Săptămâni și obține un corp atrăgător și atletic chiar DACĂ ai un genetic slab

Un antrenament conceput pentru a te trece de la nivelul de ÎNCEPĂTOR la AVANSAT 

Customers served! 1 SĂPTĂMÂNI DE ANTRENAMENT
Customers served! 1 CLIENȚI TRANSFORMAȚI
Customers served! 1  LECȚII DESPRE ANTRENAMENT, SUPLIMENTE ȘI ALIMENTAȚIE

DACĂ în momentul de față...

❌EȘTI UN TIP SLAB ȘI NU TE SIMȚI BINE ÎN PROPRIUL CORP


❌TE ANTRENEZI DAR NU VEZI NICI O SCHIMBARE ÎN OGLINDĂ 


❌HAINELE NU VIN BINE PE TINE ȘI ÎȚI DOREȘTI SĂ AI UN CORP MAI ATRĂGĂTOR


❌VREI SĂ IEȘI ÎN EVIDENȚĂ ȘI SĂ FII REMARCAT ÎNTRE PRIETENI ȘI COLEGII DE LA MUNCĂ 


❌TE ANTRENEZI DAR PARCĂ EXERCIȚIILE NU ÎȘI MAI FAC EFECTUL


❌TE SIMȚI MOALE ȘI LIPSIT DE ENERGIE ÎN FIECARE ZI 


Dacă ai răspuns cu „DA” măcar la 2 din lucrurile de mai sus... ESTE TIMPUL SĂ TRECI PRINTR-O SCHIMBARE!

Posibil cel mai eficient mod de a te antrena în sală

Am ajutat în ultimii 7 ani la transformarea a peste 15.000 de bărbați prin intermediul programelor pe care le-am oferit pe Stai în Formă!™. Programul de 8 Săptămâni a fost conceput special pentru a te ajuta să:

crești greutatea cu până la 6 kg
pui mai multă masă musculară
pui mușchi vizibili și de calitate
controlezi greutatea corporală

Obții acces instant la:

Începutul

Cum folosești Programul de 8 Săptămâni

Tehnicile de antrenament explicate

Tehnica Superset

Tehnica Dropset

Tehnica Pre-obosire

Tehnica repetărilor negative

Tehnica 21

Antrenamentul

Primele 2 săptămâni

Săptămânile 2-4

Săptămâna de șocare

Antrenament de 3 zile/săptămână

Ghidul Eat2Grow

Eat2Grow

Lista de Suplimente

Lista de suplimente

Bonusuri

Antrenament pentru Definirea Abdomenului

Challenge Flotări

Chiar dacă nu ai văzut progresele la care te așteptai în dezvoltarea fizicului tău până acum, acest program de antrenament te va ajuta, dă-mi voie să-ți explic...

Obișnuiam să cred că e nevoie de ani de antrenament și de muncă dacă geneticul tău nu este unul precum cel al lui Arnold Schwarzenegger, The Rock sau Chris Hemsworth (tipul care-l joacă pe Thor).


Mă antrenam și vedeam progrese atât de mici încât nu știam ce suplimente să îmi mai cumpăr sau unde greșesc... Sunt sigur că înțelegi și tu acea frustrare profundă.


Credeam că eu știu să mă antrenez, că trag tare în sală și că altul e motivul pentru care nu reușesc să văd rezultate. Că e vorba de geneticul meu, de ceea ce mănânc sau de ce suplimente iau.


Însă la fel ca și mine, majoritatea bărbaților care se află la început cu antrenamentul, cu mersul la sală habar nu au cum să se antreneze pentru a vedea rezultate.

Tu știi cum să te antrenezi pentru a crește în masă?

Știu, nu e o întrebare ușoară.


Dar dacă nu am avea curajul să înfruntăm întrebările sau obstacolele dificile, nu am mai intra în sala de forță, nu?


Știu foarte bine prin ce treci.


Știu că mergi la fiecare antrenament și te uiți zilnic în oglindă cu nevoia arzătoare de a vedea rezultate.


Rezultate pe care le vezi la alte persoane din jurul tău și pe care ți le-ai dori și tu.


Și n-are rost să ne ascundem: fără rezultate, mersul la sală își pierde din farmec. Așa se lasă peste 55% dintre persoanele ce se apucă de sală la fiecare început de an nou.


Știi foarte bine că motivul numărul 1 pentru care se merge la sală sunt rezultateleDacă nu crești, nu obții o schimbare în bine, nimic nu te mai trage pentru a merge la sală.


Asta e realitatea dură cu care trebuie să trăim în lumea fitness-ului.


Probabil știi că un antrenament bun este cel ce aduce rezultate, așa că bagi bani în antrenori personali, în suplimente și în alte promisiuni false pe care se bazează industria fitness-ului de aproape 100 miliarde de euro...


Dar știm amândoi că dacă doar mergi la sală și transpiri puțin nu îți remodelezi corpul, banii dați pe un antrenor fără o pregătire bună zboară instant pe geam.


Banii dați pe suplimente ce promit marea cu sarea și luna de pe cer sunt bani pe care nu o să-i mai vezi.


75%
nu văd rezultate

75% dintre bărbații ce se apucă de sală nu știu cum să se antreneze și să mănânce pentru a crește

Știai că?
55%

55% renunță la antrenamente după luna Februarie dacă au început în Ianuarie

40%

40% plătesc prea mult pentru un antrenor personal. Un antrenor personal pleacă de la 300 lei/lună și poate ajunge la 800 lei/lună

70%

70% nu știu să stimuleze corect mușchiul pentru hipertrofie (creștere în masă musculară)

Transformă-ți Corpul și Pune până la 6 kg de masă urmând Programul de 8 Săptămâni bazat pe tehnicile avansate de antrenament

Bărbații care merg la sală se antrenează fie după cum îi taie capul fie după un program de antrenament găsit pe net.


Mai puțin de 3 persoane din 10 au un program de antrenament creat special pentru a crește în masă de un antrenor personal.


Însă lipsa unui program eficient e doar o pierdere de timp.


Pentru a-ți transforma corpul și a începe să pui masă musculară de calitate trebuie să renunți complet la modul în care te-ai antrenat până acum și la orice program de antrenament pe care l-ai încercat fără rezultate.


O metodă puternică, eficientă și practicată de ani buni de către atleți va oferi mușchiului tău un stimul hipertrofic (stimul pentru creștere în masă) la fiecare antrenament.


Această metodă a fost folosită cu succes de peste 300 de bărbați în Programul de 8 Săptămâni și alte câteva mii de bărbați în toată lumea.


De ce?


Pentru că e bazată pe zeci de ani de practică, pe sfaturile antrenorilor de top ce sunt responsabili de transformările pe care le vezi în Hollywood la actorii din filme și pe studii ce analizează exact cum mușchiul este stimulat hipertrofic.

Acest program funcționează pentru că el combină cele 5 tehnici de antrenament avansate cu un model al naibii de eficient pe care se bazează fiecare antrenament din program:

1.
Activezi și obosești treptat mușchiul cu exerciții compuse
2.
Pompezi și extenuezi mușchiul cu tehnicile avansate de antrenament
3.
Epuizezi mușchiul cu exercițiile de izolare și câteva tehnici ce storc complet fibrele musculare și le stimulează creșterea

E o tehnică simplă pe care culturiștii, antrenorii personali de top și atleții o folosesc de ani buni pentru a crește în masă musculară.


Dar foarte puțini oameni știu să o aplice în antrenamentele lor.


De aceea în Programul de 8 Săptămâni fiecare antrenament are acest model, această structură aplicată, iar tu trebuie doar să urmezi fiecare antrenament până la final.

WebMD - Unul dintre cele mai mari site-uri de studii despre sănătate

Un antrenament cu greutăți compus din tehnici de antrenare precum superseturi sau dropseturi are un impact benefic puternic asupra sănătății inimii, a metabolismului și a hipertrofiei.


WebMD

Programul de 8 Săptămâni aduce rezultate

Încă de la prima lansare a programului, bărbații ce l-au urmat au început să-mi trimită mesaje cu rezultatele lor. 


Uite povestea lui Adrian și cum Programul de 8 Săptămâni l-a ajutat să pună 8 kg de masă! 

Rezultatele lui Adrian

Adrian vasilincu

a urmat Programul de 8 Săptămâni


Salut Andrei! Tocmai ce am terminat programul de 8 saptamani. Din pacate in saptamana 7 am facut o infectie la o  ureche si nu prea am putut sa ma antrenez la capacitate maxima. Iti atasez mai jos niste poze, de acum 2 saptamanai (nu am altele mai recente). Eu sunt multumit de evolutia mea, tinand cont ca eu nu am luat nici un fel de proteine.(am luat 8 kg in greutate in 8 saptamani) Am incercat sa mananc sanatos, mult si bogat in proteine. Am in jur de 5 mese pe zi. Incerc sa imi iau proteinele din alimente si din fructe.  Acum am terminat tratamentu cu antibiotic si sper sa imi revin sa ma antrenez mai intens. Mersi pentru sfaturile care mi le dai!

Ce este acest program?


O metodă diferită de a te antrena. 


Programul de 8 Săptămâni este un program de antrenament dovedit și testat pe mai mult de 300 de persoane ce te ajută să pui până la 4-6 kg de masă musculară cu ajutorul unei tehnici speciale de antrenament folosite de atleți.


Acum câteva luni am lansat prima versiune a acestui program pentru un mic număr de persoane,  216 bărbați mai exact.


După ce am închis înregistrările, la doar câteva săptămâni au început să apară mesajele de la persoanele din grup ce erau uimite de rezultatele obținute. 


Acum am îmbunătățit programul și l-am făcut complet pentru a te ajuta să pui masă musculară rapid într-un mod natural bazându-te pe metode avansate și dovedite


Desigur, nu toate persoanele au obținut rezultate pentru că nu toți sunt determinați să și aplice tehnicile, planul alimentar și antrenamentele. Dar cei ce au urmat pas cu pas acest ghid, au reușit să îți transforme corpurile.

De ce să urmezi acest program? 


Programul de 8 Săptămâni diferă de alte programe deoarece este creat pentru a fi simplu de urmat. 


Nu este un program complicat și este gândit în așa fel încât să îl duci la capăt și să îți aducă rezultate chiar dacă nu te-ai mai antrenat până acum sau ai puțină experiență în sală.

Te ajută să crești

Programul are un scop principal, anume să te ajute să crești în masă, să fii mai mare.

Acesta are o eficiență ridicată deoarece pe lângă folosirea celor mai bune exerciții, are la bază o metodă diferită de antrenament denumită de Arnold Schwarzenegger „șocare mușchiului”. Astfel nu vei pierde timpul antrenându-te fără rost în sală ci vei progresa și vei ajunge să pui până la 6 kg de masă în cele 8 săptămâni.  


Dacă ești începător vei vedea rezultate rapide

Antrenamentul pe care îl vei începe va fi extrem de eficient dacă ai doar câteva luni de sală, ești slab și vrei să adaugi câteva kilograme de masă rapid.


Nu vei crește peste noapte! Dar la finalul celor 8 săptămâni rezultatele vor fi foarte vizibile atât în aspectul corpului tău cât și în forță, energie, sănătate și modul în care ești privit de restul - oamenii te vor admira și aprecia pentru că te îngrijești de fizicul și sănătatea ta.

Nu trebuie să ai cunoștințe legate de alimentație

Cea mai mare problemă pe care probabil o întâlnești și tu acum este lipsa unei alimentații ce susține creșterea în masă musculară. Nu trebuie să cauți în altă parte o dietă sau un plan alimentar, am să te ghidez eu și am să-ți arăt ce să mănânci.


Nu vei primi o dietă, dar vei învăța ceva mult mai valoros: ce ai de făcut pentru a începe să mănânci pentru hipertrofie (creștere în masă)

Vei crește în greutate

Dacă până acum te-ai chinuit să pui câteva kilograme pe tine, ai încercat să mănânci mai mult însă toate fără rezultate notabile, în aceste 8 săptămâni acest lucru se va schimba. 


Îți voi arăta ce ai de făcut, cum să te antrenezi, ce exerciții să faci și cum să mănânci pentru a fii sigur că la final vei avea cu 4-6 kg de masă mai mult!

Colaborări

myprotein românia
jurnal.md
hrănătate
mega proteine

Rezultatele vorbesc...

Vasile Turculeț

Client

Am doar 2 săptămâni de când mă antrenez și deja mă văd mai mare...

După fiecare antrenament sunt foarte pompat și extenuat. Antrenamentele sunt scurte dar gândite, exact ceea ce am nevoie. Am doar 2 săptămâni de când mă antrenez și deja mă văd mai mare și sunt nerăbdător să văd progresul până la corpul dorit!

Dominic eusebiu

Client

Antrenamentele sunt pur și simplu extraordinare...

Antrenamentele date de Andrei sunt pur și simplu extraordinare. Nu sunt foarte complexe, dar felul în care sunt aranjate și tehnicile te pompează maxim și te lasă a doua zi cu o febră de necrezut. Recomand cu încredere!

Marian Sabău

Client

M-a ajutat să ajung de la 56 la 68 kg...

Până să termin liceul făceam box și eram foarte slab pentru a-mi menține categoria. După ce am renunțat la acest sport și am început antrenamentul cu greutăți, Andrei mi-a oferit programe de antrenament și m-a ajutat să ajung de la 56 kg la 68 kg în doar 6 luni!

Obține acces instant la Programul de 8 Săptămâni!

Înscrie-te și începe să faci azi primii pași către transformarea ta de 8 săptămâni. Apasă butonul de mai jos pentru a cumpăra programul!

De ce să urmezi Programul de 8 Săptămâni

Ești începător

Acest program nu este pentru persoanele ce se antrenează de 1-2 ani. Este un program creat special pentru cei aflați la început, deci dacă nu știi să te antrenezi, dacă nu vezi rezultate, dacă te simți slab și simți că tragi degeaba la sală în fiecare zi, acest program este pentru tine!


Simți că te antrenezi degeaba

Acest program te ajută să faci progrese în masă musculară și forță dacă ai ajuns la punctul în care mergi la sală, plătești un abonament și nu se vede nici o diferență.


Vrei să treci printr-o transformare

Programul de 8 Săptămâni durează 60 de zile. La finalul acestor 60 de zile vei arăta diferit, te vei simi mai bine în propria ta piele și în funcție de cât de bine urmezi programul de antrenament, vei pune între 4-6 kg de masă ca începător!


Te-ai săturat să-ți spui „mă apuc de Luni”

De ce să nu începi azi un plan de antrenament care să te ajute să faci o transformare reală? Nu mai aștepta iar până luni pentru a începe!


nu eram simetric dezvoltat și indiferent cât de tare trăgeam în sală, nu puteam atinge fizicul pe care mi-l doream

Pentru mine lucrul care m-a ținut pe loc a fost geneticul. Am fost mereu mic de înălțime și îngust, nu eram simetric dezvoltat și indiferent cât de tare trăgeam în sală, nu puteam atinge fizicul pe care mi-l doream. Ajungeam la sală mereu după ore, eram obosit și încercam să fac un antrenament cât de bine puteam. Dar știam că am nevoie de ajutor. Tehnicile oferite de Andrei în lunile în care am lucrat împreună m-au ajutat să obțin un corp bine proporționat și mai atrăgător, chiar dacă geneticul mă ținea pe loc.

Manu Sileșter

Cum ajungi să pui până la 4-6 kg de masă:

Dacă îi aplici, începi procesul de creștere

1

Pasul 1: Începi Programul și afli care sunt și cum se aplică cele 5 Tehnici Speciale de Antrenament

Primul pas este începerea programului de antrenament. Pentru a face asta trebuie mai întâi să treci peste cele 5 tehnici de antrenament pe care ți le explic în Modulul 2.

2

Pasul 2: Începi Primele 2 Săptămâni de Antrenament

Fiecare exercițiu este explicat clar în poze. Vei știi exact câte repetări, câte serii și ce exerciții trebuie să faci. Primele 2 săptămâni conțin 5 antrenamente/săptămână și 2 zile de pauză (te vei antrena 5 zile/săptămână iar durata unui antrenament va fi între 50-80 minute maxim).

Programul de antrenament este creat pentru a te ajuta să pui mușchi, să crești în masă musculară, în forță și să dezvolți grupe cheie ce te ajută să arăți mai atletic și mai atrăgător.

3

Pasul 3: Începi Săptămâni 2-4 de Antrenament

În aceste săptămâni mușchiul este lucrat din unghiuri diferite, cu stimuli diferiți și intensitate la fel de ridicată pentru a egala orice imbalans muscular (un piept mai mic decât altul, un braț mai slab etc).

4

Pasul 4: Intri în Săptămâna de Șocare a Mușchiului

Săptămâna de șocare este cea mai importantă din întregul program. În această săptămână vei antrena mușchiul mult mai intens și îl vei scoate din faza de acomodare ce vine după cele 4 săptămâni de antrenament consecutive.

Această săptămână este bazată în totalitate pe tehnicile avansate pe care le vei învăța în Modulul 2 și te va ajuta să treci de noi limite. Va fi săptămâna în care te vei simți fiecare mușchi din corp lucrat, pompat și crescut - vine la pachet cu o febrp musculară de zile mari. :)

5

Pasul 5: Reîncepi Săptămânile 1-2 și 2-4

După săptămâna de șocare reîncepi programul de antrenament pe care l-ai făcut când ai început programul.

Acesta se duce la capăt până la punctul în care trebuie să începi săptămâna de șocare. (în total 9 săptămâni, 8 de antrenament pentru mușchi + 1 de șocare).

Aceste antrenamente se pot repeta și îți pot da rezultate în continuare dacă le urmezi până la 6 luni. Deci călătoria ta de transformare începe cu 8 săptămâni dar se poate extinde până la 24 de săptămâni de progres constant dacă ești dedicat.

Rezultatele cele mai puternice și vizibile pe corpul tău se vor vedea în primele 8 săptămâni de antrenament.

Ce pierzi dacă nu te înscrii azi...

 • Vei continua să te antrenezi după cum te taie capul fără să urmezi un program structurat și de succes
 • Vei continua să stagnezi și să arăți la fel ca și până acum
 • Nu vei obține fizicul pe care dorești să-l ai când vine vara
 • Nu vei fi mulțumit de felul în care arăți și nu te vei simți bine în pielea ta
 • Vei pierde ore întregi în sală antrenându-te fără progres sau cu un progres extrem de lent
 • Nu vei avea încrederea ce vine odată cu un corp musculos
 • Nu vei face progrese în forță în timp ce alte persoane cu genetic bun vor continua să împingă mai mult decât tine
 • Vei rata șansa să îți transformi corpul și anul acesta
 • Ratezi prețul special
PROGRAMUL de 8 săptămâni

Programul de 8 săptămâni + ebook-ul eat2grow (40 rețete pentru mic dejun, prânz și cină)

Înscrie-te acum și începe-ți transformarea!

 • Acces pe viață
 • Primești programul în câteva minute
 • Program complet de 3 zile/săptămână pentru persoanele ce nu pot ajunge 5 zile/săptămână (47€)
 • Programul de antrenament avansat de 5 zile/săptămână pentru hipertrofie (creșterea mușchilor) (47€)
 • Ghidul Eat2Grow cu 40 de rețete (10 pentru mic deju, 10 pentru prânz, 10 pentru cină și 10 pentru gustări) (34€)
 • Ghidul pentru Planul alimentar ușor de urmat explicat pas cu pas (29€)
 • Ghidul de suplimentație unic ce te va ajuta să crești (19€)
 • VIDEO: Cele 5 tehnici de bază pentru creșterea rapidă (55€)
 • BONUS: Program de antrenament avansat pentru arderea grăsimii de pe abdomen (19€)
 • BONUS: Suport pe WhatsApp pe durata celor 8 săptămâni (79€)

Valoare toală: 329€ (1.620 lei)

îl poți lua pentru doar: 
140€ (700 LEI)

Eu vin cu planul, tu vii cu munca. OK?

100% plată securizată de PayPal

100% plată securizată de Stripe

01
Zile
:
 
11
ore
:
 
03
minute
:
 
01
secunde

You missed out!

Bonus

Ce primești în plus dacă te înscrii azi

Pe lângă cele 8 săptămâni de antrenament avansat, dacă te înscrii acum primești acces GRATUIT la următoarele BONUSURI:

Bonus 1
Antrenament pentru Abdomen 3D

Preț normal: 30€

Pe lângă programul de antrenament complet, îți ofer acces gratuit la un antrenament complet pentru cizelarea abdomenului gândit pentru a da o structură 3D abdomenului tău. Este un antrenament scurt cu exerciții speciale ce dezvoltă complet mușchii abdominali.

Bonus 2
Cele mai bune Proteine pentru Masă Musculară


Lista cu cele mai Eficiente Suplimente Naturale

Preț normal: 19€

Suplimentele pot face uneori diferența dintre un antrenament intens și eficient și unul în care nu ai forță nici să duci la capăt primele serii. 


De aceea îți arăt care sunt cele mai eficiente 5 suplimente ce te ajută să: ai energie mai multă, îți întăresc sănătatea și sistemul imunitar și te ajută să te refaci mai rapid!

Bonus 3
Ghid VIDEO: Cum îți crești TESTOSTERONUL Natural

Preț normal: 25€

Media globală de testosteron (hormonul bărbației responsabil de creșterea în masă musculară și forță) a scăzut drastic în ultimii 100 de ani. În acest ghid video îți explic de ce alimente și substanțe să te ferești și ce suplimente chiar mențin un nivel natural și sănătos de testosteron în corp. Acest ghid e privat și disponibil doar în acest curs!

Bonus 4
Asistență prin WhatsApp/Telefonic pentru 3 luni

Preț normal: 50€/lună x 3 = 150€

Un serviciu creat de mine exclusiv pentru clienții online în care răspund la orice întrebare pe WhatsApp în 5-15 minute zilnic (chiar am dedicat un telefon special pentru acest serviciu). Atât când ești la sală dar și când ai nelămuriri legate de alimentație, suplimente sau orice probleme întâlnești, voi încerca să te ajut și să îți găsesc soluții la orice problemă.

Valoare TOTALĂ doar pentru bonusuri: 224€


GARANȚIA 

Stai în Formă! 

Dacă în 8 săptămâni programul nu îți aduce rezultate primești banii înapoi. NICIODATĂ nu am avut o persoană ce a folosit programul și a ajuns la concluzia că nu a progresat, de aceea credem atât de mult în el și îți dăm banii înapoi dacă nu merge pentru tine. Nici un risc, doar creștere în masă! 


Vrei altă metodă de plată pentru Programul de 8 Săptămâni? Completează formularul ...

FAQ

Întrebări frecvente legate de Programul de 8 Săptămâni

 • FAQ
 • Care este prețul programului?

  Prețul programului este de 700 lei (140 euro). Acest preț este valabil pentru o perioadă limitată de timp. 
 • Cum funcționează plata?

  Pentru plata se achită suma de 700 lei (echivalentul a 140 euro). Plata se realizează cu cardul prin Stripe, mediu securizat prin SSL 100% sau prin serviciul PayPal.
 • Cum funcționează garanția ”Primești banii înapoi”?
  Dacă aplici ceea ce te învăț, urmezi planurile de antrenament și alimentație propuse și totuși nu ești mulțumit de rezultate, te rog să-mi spui și primești banii înapoi. 
 • Am acces la materiale după terminarea programului?

  Da. Materialele și programele de antrenament pe care le primești în aceste 8 săptămâni sunt ale tale pe viață. Le vei putea accesa și consulta oricând dorești, la orice oră din zi și din noapte.

Andrei Marius

Creatorul Stai în Formă!


Salutare!

Mă numesc Andrei Marius și nu sunt nici antrenor acreditat nici nu am studii de specializare. Însă sunt pasionat de fitness și de tot ce ține de antrenament. 


Mă antrenez de mai bine de 5 ani și de când am lansat blogul Stai în Formă! am ajutat peste 10.000 de bărbați să se antreneze mai eficient și să vadă rezultate rapide.


Tot ce știu legat de sală și de corpul uman am învățat pe cont propriu: am citit zeci de cărți și sute de studii, am avut discuții cu persoane cu peste 10 ani de experiență și cu antrenori de top.


Am pus tot ce știu în programele de antrenament și pe blog pentru a ajuta cât mai mulți bărbați să crească în masă musculară și să se simtă mai bine în propria piele.


Dacă ai întrebări, nu ezita să mă contactezi

Disclaimer: Informațiile din ghid nu sunt sfaturi medicale. Programul este un bonus primit în urma donației către Stai în Formă! Rezultatele din poze nu sunt garantate și depind în mare măsură de tine, fiecare persoană fiind diferită. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru folosirea incorectă a exercițiilor sau a sfaturilor de alimentație și suplimentație. 

© 2020 Stai în formă! - Toate drepturile rezervate

>
Începe
1
Ai întrebări? Hai pe WhatsApp și vorbim!
Salut!
Andrei aici, ai nevoie de ajutor sau ai vreo întrebare?