Cum să pui până la 6 kg de masă în următoarele 8 săptămâni dacă ești slab și aipuțină experiență de antrenament

Un program de antrenament complet - îți explic totul de la cum să te antrenezi la ce să mănânci


Să știi deja că vei avea un alt corp înainte să te apuci de antrenamente


Salut!


Eu sunt Andrei Marius, creatorul blogului Stai în Formă! Și pasionat de fitness de mai bine de 4 ani.

 

Am un mesaj încurajator pentru tine, cel care ai nevoie de un nou mod de a te antrena pentru a crește natural în următoarele săptămâni.  


În fiecare an prin blogul Stai în Formă! Ajut peste 250.000 de oameni să se antreneze mai bine prin materialele gratuite pe care le ofer. Și mii de alte persoane ce îmi urmăresc zilnic sfaturile prin email ajung să își transforme corpurile și chiar viața.


Am ajutat peste 400 de persoane oferindu-le planuri de antrenament create special pentru scopul de a crește în masă musculară.


Și știam că vor avea rezultate încă de dinainte să ducă la capăt primul antrenament.

 

De ce?


Pentru că am creat antrenamentele din programele speciale cu ajutorul cunoștințelor celor mai de succes antrenori din întreaga lume. Cele mai multe transformări pe care le vezi la Hollywood sau în rândul vedetelor au la bază aceleași tehnici de antrenament.


E ca și cum ai avea un antrenor personal de elită cu tine de fiecare dată când te antrenezi.


Acum vreau să îți arăt și ție cum anume să te antrenezi ca să faci progrese în sală și să crești în masă musculară.


De fiecare dată.

Tu știi cum să te antrenezi dacă vrei să crești în masă?


Știu, nu e o întrebare ușoară.


Dar dacă nu am avea curajul să înfruntăm întrebările sau obstacolele dificile, nu am mai intra în sala de forță, nu?

Știu foarte bine prin ce treci.


Știu că mergi la fiecare antrenament și te uiți zilnic în oglindă cu nevoia arzătoare de a vedea rezultate. Rezultate de care depinde o parte din împlinirea ta ca bărbat.


Și n-are rost să ne ascundem: fără rezultate, mersul la sală își pierde din farmec. Așa se lasă peste 80% dintre persoanele ce se apucă de sală la fiecare început de an nou.


Știi foarte bine că motivul numărul unu pentru care se merge la sală sunt rezultatele. Dacă nu crești, nu obții o schimbare în bine, nimic nu te mai trage pentru a merge la sală.


Asta e realitatea dură cu care trebuie să trăim în lumea fitness-ului.


Probabil știi că un antrenament bun este cel ce aduce rezultate, așa că bagi bani în antrenori personali.


Dar știm amândoi că dacă doar mergi la sală și transpiri puțin nu îți remodelezi corpul, banii dați pe un antrenor fără o pregătire bună zboară instant pe geam.

Este nevoie de un Alt Nivel de Antrenament!

 

Totuși, dacă nu ai reușit să vezi rezultate satisfăcătoare până acum, dă-mi voie să te opresc înainte să fii prea dur cu tine.


România este literalmente cu 100 de ani în urmă la capitolul antrenamentului cu greutăți.


În 1970, în Statele Unite, un culturist ajuns ulterior celebru se antrena intens într-o sală din Venice Beach – California. Ulterior această persoană a transformat culturismul și fitness-ul de la o practică văzută drept bizară și fără rost, într-un sport internațional.


Arnold Schwarzenegger – un culturist, actor și politician celebru ce se antrena încă de la o vârstă fragedă de 15 ani.


A căutat să afle cât mai multe despre antrenament și despre dezvoltarea musculară. Încă din anii 1960!


Noi suntem în 2019 și abia acum începem să aducem în România cunoștințe din fitness ce se practică acolo de mai bine de 60 de ani – tehnicile de antrenare avansate. Abia acum începem să ne documentăm și să ne antrenăm după un plan gândit.


Revenind la Arnold Schwarzenegger... 15 ani mai târziu a schimbat complet modul în care vedem culturismul publicând în 1985 The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding.

Mai târziu, Hany Rambod – care este considerat cei mai buni antrenori la momentul actual - și alții aveau să ducă tot ceea ce ținea de antrenamentele pentru rezultate la un alt nivel.


Așa se întâmplă lucrurile în orice domeniu. O profesie se construiește de-a lungul mai multor decenii. Fiecare generație învață de la înaintașii lor cei mai buni. Și apoi construiește mai departe, pentru ca cei care vin ulterior să aibă niște baze și mai bune.


Și totuși...tu ai nevoie de rezultate. Rapid.

 

Ai nevoie de soluții care merg. Rapid.


NU într-un viitor nedefinit – acel mâine, în care totul este ca prin minune posibil.


Și sunt sigur că te-ai săturat să plătești așa-ziși ”specialiști”, dar de fapt să te antrenezi singur mai bine.


De asta îți scriu acum.


Ca să-ți ofer o soluție. O soluție care funcționează dovedit, care îți transformă corpul și te ajută să pui câteva kg de masă musculară fără bătăi de cap.


Dă-mi atenția ta pentru câteva minute și o să înțelegi repede cum te pot ajuta. Am lucrat deja cu sute de oameni aflați în aceeași situație.

Hany Eambod și Andrei Deiu


Cum să pui până la 6 kg de masă musculară, în câteva săptămâni


În esență, asta e puterea unui antrenament bine făcut.

 

Orice persoană pe care am antrenat-o a plecat fie de la 0 fie de la puțină cunoștință legată de antrenament.


Apoi am creat un plan împreună, un program de antrenament și de alimentație.

 

După asta am trecut la programe de antrenament avansate și tehnici mai obositoare de antrenament.


Câteva săptămâni mai târziu, transpirația și orele de antrenament se reflectau în rezultatele văzute de oameni în oglindă.

La asta se rezumă fiecare antrenament bine gândit.


Asta e Puterea Tehnicilor Avansate de Antrenament: e despre a lua o persoană ce arată normal și a o transforma într-una cu fizic atletic, musculos într-un timp de numai câteva săptămâni.

O Metodă testată de a te Antrena pentru Rezultate. Rezultate ce se reflectă în oglindă.


Am o veste bună pentru tine!


Acum poți aplica chiar tu tehnicile speciale de antrenament pentru a crește în masă. Pentru că acum ai acces la Programul de 8 Săptămâni.


Aici înveți ce tehnici de antrenament te ajută să crești și să stimulezi mușchiul la fiecare sesiune de antrenament. Fie că pleci de la 0 sau ai deja câteva luni de experiență în sală.


Este un curs practic-teoretic, adică îți explic pas cu pas cum se aplică fiecare tehnică și cum le combini pentru rezultate optime, dar îți ofer și un program complet de antrenament cu tehnicile aplicate.


Vreau să știi un lucru, încă din capul locului: dacă începi acest program de 8 săptămâni și aplici ce înveți, începi să crești. Atât în masă cât și în forță.


Nu ne jucăm cu termenul de fitness cum din păcate mulți o fac în România. În acest program dăm la o parte tot zgomotul și ne concentrăm direct pe ce trebuie să faci ca să vezi progrese în sală.

În program primești o metodă structurată de a te antrena. Antrenamentele create astfel ajută anual mii de persoane să facă progrese.


Vei vedea că fiecare exercițiu, fiecare serie dintr-un antrenament te va aduce mai aproape de idealul tău.


Iar programul îți explică cum să faci fiecare pas al antrenamentului: ce ordine au exercițiile, câte serii să faci, câte repetări, cum să-ți alegi greutatea și tot așa mai departe.


Pe scurt, Programul de 8 Săptămâni este cea mai accelerată metodă prin care ajungi să arăți mai bine și să te simți mai bine în propriul tă corp.

Nu va trebui să te plimbi cu un caiet sau cu foi după tine prin sală. Vei primi un link unic și vei putea accesa oricând programul online de pe smartphone. 

Programul are la bază o metodă de antrenament ce a fost dovedită a fi foarte eficientă în stimularea creșterii masei musculare. Pe lângă asta, programul a fost folosit deja cu succes de multe persoane ce aveau nevoie de un antrenament nou.  

De la primele teste ale programului am început să îl ofer din ce în ce mai mult clienților iar aceștia au progresat folosindu-l. Acum îl poți accesa și tu online și poți începe să crești mai repede. 

50% reducere

Programul de 8 Săptămâni

 • 8 Săptămâni de antrenamente: 3 antrenamente/săptămână, 4 antrenamente/săptămână și 5 antrenamente/săptămână (120€)
 • Planul alimentar ușor de urmat explicat pas cu pas (67€)
 • Acces pe viață la program
 • Ghidul de suplimentație unic ce te va ajuta să crești (9€)
 • check
  BONUS: Cele 5 tehnici de bază pentru creșterea rapidă (47€)
 • check
  BONUS: Program de antrenament avansat pentru arderea grăsimii de pe abdomen (17€)
 • BONUS: Suport pe email pe durata celor 8 săptămâni (37€)


42€ (200 lei)

Doar 21€ (97 lei)

Acces pe viață la întregul program

100% plată securizată de PayPal

100% plată securizată de PayPal

quote-left

După fiecare antrenament sunt foarte pompat și extenuat. Antrenamentele sunt scurte dar gândite, exact ceea ce am nevoie. Am doar 2 săptămâni de când mă antrenez și deja mă văd mai mare și sunt nerăbdător să văd progresul până la corpul dorit!

quote-right

Vasile Turculeț 

Client

quote-left

Antrenamentele date de Andrei sunt pur și simplu extraordinare. Nu sunt foarte complexe, dar felul în care sunt aranjate și tehnicile te pompează maxim și te lasă a doua zi cu o febră de necrezut. Recomand cu încredere!

quote-right

Dominic Eusebiu

Folosește și acum antrenamentele din program

quote-left

Până să termin liceul făceam box și eram foarte slab pentru a-mi menține categoria. După ce am renunțat la acest sport și am început antrenamentul cu greutăți, Andrei mi-a oferit programe de antrenament și m-a ajutat să ajung de la 56 kg la 68 kg în doar 6 luni!

quote-right

Marian Sabău

Folosește și acum antrenamentele din program

De ce să alegi acest program? 

Eficiență ridicată

Programul are o eficiență ridicată deoarece pe lângă folosirea celor mai bune exerciții, are la bază o metodă diferită de antrenament denumită de Arnold Schwarzenegger „șocare mușchiului”. Astfel nu vei pierde timpul antrenându-te fără rost în sală dar vei progresa și vei ajunge să pui până la 6 kg de masă în cele 8 săptămâni.  

Alimentație simplificată

Cea mai mare problemă pe care probabil o întâlnești și tu acum este lipsa unei alimentații ce susține creșterea în masă musculară.


Nu totul se rezumă la suplimente, de aceea în acest program îți explic exact ce ai de făcut pentru a începe să ai mese ce îți ajută corpul să crească.


Nu vei primi o dietă, dar vei învăța ceva mult mai valoros: ce ai de făcut pentru a începe să mănânci pentru masă.

Atât pentru începători cât și pentru avansați

Antrenamentul pe care îl vei începe va fi la fel de eficient chiar dacă ai doar câteva luni de sală sau ai peste 1 an de experiență.


Asta pentru că tehnica despre care ți-am vorbit este foarte rar aplicată și este știută doar de atleți și de puțini antrenori personali. Eu am aflat de ea de la un fost antrenor care a avut șansa să îl întâlnească pe Arnold Schwarzenegger.


Colaborări...

Rezultatele persoanelor ce au folosit programul 


Marian „Culai” Sabău , România - după 6 luni de antrenament folosind programul

„Mereu am fost sportiv și practicam boxul intens, însă eram și foarte slab încă din copilărie lucru ce mă făcea mereu să mă simt fără putere. Când am renunțat la box am descoperit și sala iar cu ajutorul programului de antrenament dat de Andrei am reușit să pun 12 kg de mușchi fără grăsime în 6 luni, chiar dacă nu știam mai nimic despre sală.” 

Paul, Spania - după 1 lună de antrenament 

„Până să dau peste blogul Stai în Formă mă antrenam cum aș zice „după capul meu”. Aveam deja 13 luni de sală (partea stângă) și eram convins că dacă vreau să cresc trebuie să bag steroizi. Însă am căutat într-o zi un antrenament pentru piept și am dat peste acest blog. După ceva timp am început să lucrez cu Andrei și am intrat în programul de 8 săpt. După doar 1 lună de antrenamente intense și multă mâncare, am ajuns la forma aceasta. ”


Marcu Rusu, Anglia - după 2 luni de antrenament 

„Mereu am fost genul de persoană înaltă și slabă care totuși avea grăsime pe abdomen. Nu am înțeles niciodată cum poate fi așa ceva posibil, să fii slab peste tot, înafară de burtă. :)) Mă enerva maxim, așa că am decis să mă apuc de sală și să încep să pun ceva masă musculară și să lucrez abdomenul. Aveam deja 2 luni de sală (poza din stânga) când mi-am dat seama că îmi trebuie ajutor. Citeam deja ocazional blogul, așa că i-am dat un mesaj lui Andrei și acesta m-a ajutat să obțin în 2 luni un fizic cu care mă simt foarte confortabil. Mai vreau să pun masă musculară pe mine, dar îmi mai trebuie timp. Însă sunt foarte mulțumit că nu mai am acea burtă ciudată și jenantă și că am început deja să cresc mai ușor.”


Manu, România - după 6 luni de antrenament 

„Pentru mine lucrul care m-a ținut pe loc a fost geneticul. Am fost mereu mic de înălțime și îngust, nu eram simetric dezvoltat și indiferent cât de tare trăgeam în sală, nu puteam atinge fizicul pe care mi-l doream. Ajungeam la sală mereu după ore, eram obosit și încercam să fac un antrenament cât de bine puteam. Dar știam că am nevoie de ajutor. Tehnicile oferite de Andrei în lunile în care am lucrat împreună m-au ajutat să obțin un corp bine proporționat și mai atrăgător, chiar dacă geneticul mă ținea pe loc.”

Petruț, România - după 6 luni de antrenament

„Când am intrat prima oară în sala de fitness eram paralel cu tot ce ținea de antrenament. Nu știam nimic. Aveam puține ore la dispoziție pentru a mă antrena din cauza programului aglomerat. După 3-4 săptămâni mi-am dat seama că am nevoie de ajutor. L-am contactat pe Andrei și am lucrat cu el. Mi-a explicat lucrurile într-un mod atât de simplu încât acum mă pot antrena singur folosind antrenamentele lui fără probleme.”

Marcu, România - după 4 luni de antrenament

„Mereu am avut o condiție fizică bună, mai ales că job-ul îmi cere asta (Marcu lucrează în poliție). Mergeam în fiecare seară la sală pentru a mă menține în formă, însă nu părea să progresez. Mă antrenam intens, mâncam corect în marea parte, dar nu aveam rezultate care să se observe. Așa că am început să vorbesc cu Andrei și să-i cer sfaturi. După ce mi-a explicat cum trebuie să-mi fac antrenamentul, lucrurile au început să se schimbe rapid, în bine.” 

„Este acest program pentru mine?”


Ar trebui să urmezi Programul de 8 săptămâni dacă:

 • Ai acces la o sală cu echipament de bază (de ex. gantere, haltere, scripeți)
 • Nu ai multă experiență de antrenament și cauți un program care să te ajute să progresezi rapid
 • Nu vrei doar să crești dar vrei un corp mai musculos și mai atrăgător 
 • Nu știi ce să mănânci sau ce suplimente să folosești pentru a crește
 • Nu știi cum să faci exercițiile corect
 • Simți că ai rămas fără speranță și vrei să începi să vezi rezultate
 • Ai avut o pauză lungă de la sală și vrei să revii cu rezultate mai bune 

Ce conține programul de 8 săptămâni


Introducerea în program

Antrenamentul pe care îl vei face 

Ce și cum să mănânci pentru a crește în masă 

Ce suplimente să iei și cum să le combini

Cele 5 Tehnici Speciale de Antrenament BONUS

Programul de Antrenament pentru Arderea Grăsimii de pe Abdomen BONUS


Prețul pentru care îți ofer programul este de doar 5.2€/săptămână 


Da, ai citit bine, doar 24.4 de lei, atât ai cheltuit probabil pe o pizza și câteva beri în weekend...


Dacă crezi că aceste informații nu valorează nici măcar atât, ești liber să cauți alte programe de antrenament, chiar dacă majoritatea lucrurilor din țară nu oferă tehnici atât de valoroase și cer un preț triplu sau chiar mai mare. Și știu asta din experiență pentru că am folosit o mare parte din aceste programe când încă învățam despre fitness.


Te-ai convins?

50% reducere

Programul de 8 Săptămâni

 • 8 Săptămâni de antrenamente: 3 antrenamente/săptămână, 4 antrenamente/săptămână și 5 antrenamente/săptămână (120€)
 • Planul alimentar ușor de urmat explicat pas cu pas (67€)
 • Acces pe viață la program
 • Ghidul de suplimentație unic ce te va ajuta să crești (9€)
 • check
  BONUS: Cele 5 tehnici de bază pentru creșterea rapidă (47€)
 • check
  BONUS: Program de antrenament avansat pentru arderea grăsimii de pe abdomen (17€)
 • BONUS: Suport pe email pe durata celor 8 săptămâni (37€)


42€ (200 lei)

Doar 21€ (97 lei)

Eu vin cu planul, tu vii cu munca. OK?

Acces pe viață la întregul program

100% plată securizată de PayPal

100% plată securizată de PayPal

Da! Vreau programul pentru a începe să pun masă folosind tehnicile speciale de antrenament! 

*Vei fii trimis către o pagină securizată PayPal 

Nu ai cont PayPal? Uite cum să faci unul gratuit! 


​GARANȚIA Stai în Formă!

Dacă în 8 săptămâni programul nu îți aduce rezultate primești banii înapoi. NICIODATĂ nu am avut o persoană ce a folosit programul și a ajuns la concluzia că nu a progresat, de aceea credem atât de mult în el și îți dăm banii înapoi dacă nu merge pentru tine. Nici un risc, doar creștere în masă! 


Despre mine


Salutări, 


Eu sunt Andrei Marius și de 4 ani de zile ajut bărbații să crească în masă și să obțină un corp musculos în care să se simtă încrezători. Nu sunt un antrenor acreditat și nici nu am urmat vreo facultate cu studii de specializare în corpul uman, m-am educat singur și am căutat mereu sfaturi și cunoștințe de la persoane cu 5,10,15 ani mai multă experiența decât mine. 


Asta am făcut pentru ultimii 4 ani, am citit zeci de cărți, am cumpărat cursuri online, am avut conversații și antrenamente incredibile cu persoane ce se antrenează de când eu încă învățam sa merg, toate din dorința de a crește în masă musculară și a obține un fizic cât mai bine proporționat și plăcut.


Acum ceva timp am început sa creez un loc în care să pot pune tot ceea ce am acumulat în timp despre antrenament, nutriție și suplimentație, așa s-a născut siteul Stai în forma! 


Încet încet numărul de persoane ce îmi urmează sfaturile și tehnicile a crescut la peste 30.000 de persoane pe lună. In persoană am lucrat cu peste 40 de peroane și le-am ajutat să obțină un fizic de care se simt mândri, dar am ajuns la concluzia ca pot ajuta mult mai multe persoane dacă creez un program online, ușor de aplicat și de urmat.


Așa a apărut Programul de 8 săptămâni, un ghid pentru persoanele ce vor să schimbe felul în care se antrenează și vor să obțină un corp mai musculos. 


- Andrei Marius

Disclaimer: Informațiile din ghid nu sunt sfaturi medicale. Programul este un bonus primit în urma donației către Stai în Formă! Rezultatele din poze nu sunt garantate și depind în mare măsură de tine, fiecare persoană fiind diferită. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru folosirea incorectă a exercițiilor sau a sfaturilor de alimentație și suplimentie. 

© 2018 Stai în formă! - Toate drepturile rezervate