aprilie 25

Flexii alternate cu gantera – Ghid exercițiu

Flexii alternate cu gantera

flexii alternate cu gantera
flexii alternate cu gantera
  1. Stai drept, cu o ganteră în fiecare mână. Ține coatele apropiate de trunchi și rotește-ți palmele până când acestea sunt în poziție de supinație (îndreptate înainte). Aceasta este poziția de pornire.
  2. Acum, păstrând cotul în aceeași poziție, expiră și ridică greutatea prin flexare în timp ce încordezi bicepsul. Ridică greutatea până când ajungi cu ea la nivelul umerilor. Menține poziția pentru o scurtă perioadă în timp ce încordezi bine bicepsul.
  3. Apoi inhalează și coboară încet greutatea până când ajungi cu ea în poziția de pornire.
  4. Repeți pentru numărul de repetări dorite.
flexii alternate cu gantera
grupe musculare

Sunt mai multe variații ale acestui exercițiu. Poți face flexiile alternate cu gantera stând pe o bancă pentru mai multă stabilitate sau le poți face din picioare concomitent. Atâta timp cât forma este corectă și te concentrezi pe contractarea bicepsului, o să ai parte de rezultate.

(Visited 734 times, 1 visits today)

Tags

biceps, exercitii biceps, flexii cu gantera


S-ar putea să-ți placă și...

Andrei Marius

Despre mine

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Andrei Marius

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează un program de antrenament și un plan alimentar create pentru corpul tău

Cea mai rapidă cale de a obține rezultate este de a urma un program creat pentru tine!

  • Online Coaching 1 la 1 (WhatsApp)
  • Program de Antrenament Personalizat
  • Plan Alimentar Personalizat

>