Flexii cu bara Z

Andrei Marius // aprilie 25 // 0 Comments

Flexii cu bara Z

  1. Stai drept în timp ce ții o bară Z cu priza largă. Palmele ar trebui să fie îndreptate în față, puțin înclinate datorită formei barei. Menține coatele aproape de trunchi. Această este poziția de start.
  2. Acum, ținând partea superioară a brațelor nemișcată,  expiră și ridică bara înainte în timp ce contractezi bicepsul. Concentrează-te doar pe deplasarea antebrațului, încheietura trebuie să fie fixă pentru a lăsa bicepsul să facă toată treaba.
  3. Continuă să ridici bara până când aceasta ajunge la nivelul umerilor. Fă o pauză de câteva momente și menține poziția de contracție a bicepsului.
  4. Apoi expiră și coboară încet bara până ajungi cu ea în poziția de start.
  5. Repetă până când atingi numărul dorit de repetări.

Flexii cu bara Z

Poți face această mișcare și cu ajutorul atașamentului pentru scripete ce are forma unei bare Z. Această variație oferă o contracție foarte bună a bicepsului în partea de sus a mișcării.

About the Author Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol?

Aruncă un ochi și aici:

>