Flexii cu gantera din înclinat

Andrei Marius // aprilie 25 // 0 Comments

Flexii cu gantera din înclinat

Flexii cu gantera din inclinat

  1. Stai pe o bancă înclinată la un unghi de 45 de grade cu ganterele în mână. Menține coatele aproape de trunchi. Aceasta este poziția de pornire.
  2. Ținând partea superioară a brațului nemișcată, ridică gantera din mâna dreaptă prin flexare contractând bicepsul și expirând. În timp ce faci asta, răsucește încheietura palmei până când aceasta este îndreptată în față. Continuă mișcarea până când bicepsul este contractat complet iar gantera ajunge la nivelul umerilor. Menține poziția pentru câteva momente încordând bine bicepsul. Sfat: doar antebrațul ar trebui să se miște, partea superioară a brațelor și cotul trebuie să fie fixe.
  3. Coboară încet și controlat gantera până când ajungi cu ea în poziția de pornire.
  4. Repetă mișcarea cu mâna opusă. Aceasta înseamnă o repetare.
  5. Execută numărul dorit de repetări.

Flexii cu gantera din inclinat

Poți executa acest exercițiu și fără să alternezi brațele. Astfel vei pune mai mult stress pe biceps într-o perioadă mai scurtă de timp.

About the Author Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol?

Aruncă un ochi și aici:

>