Flexii cu gantera la banca Scott

Andrei Marius // aprilie 25 // 0 Comments

Flexii cu gantera la banca Scott/banca înclinată

flexii cu gantera la banca Scott

  1. Pentru a executa flexii cu gantera la banca Scott trebuie să apucați o ganteră într-o mână și să plasați partea superioară a brațului pe banca Scott sau pe banca înclinată. Gantera ar trebui să fie la nivelul umărului. Aceasta este poziția de pornire.
  2. În timp ce inspirați, coborâți încet gantera până când brațul este aproape extins. Nu extinde-ți complet brațul pentru a menține tensiunea pe biceps.
  3. Expirând, ridicați gantera până la nivelul umărului prin flexare contractând bine bicepsul. Pentru a activa mai bine bicepsul, încercați să rotiți încheietura palmei ridicând degetul mic mai sus față de degetul mare.  Contractă bine bicepsul pentru câteva momente și repetă mișcarea până când numărul dorit de repetări este atins.
  4. Schimbați brațele și repetați mișcarea.

flexii cu gantera la banca Scott

Poți face acest exercițiu și cu ajutorul scripetelui montat jos, va trebui să pui banca în fașa unui scripete și să folosești un mâner potrivit.

About the Author Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol?

Aruncă un ochi și aici:

>