Stai în Formă!
exercitii pentru biceps

Flexii cu haltera

8.350+ Membrii

450+ Persoane ce îmi folosesc programele de antrenament

30.000+ cititori lunari

Flexii cu halteraFlexii cu haltera

  1. Stai în picioare cu trunchiul drept în timp ce ții o halteră în mâini cu priza aproximativ egală cu distanța dintre umeri. Palmele mâinilor ar trebui să fie îndreptate înainte iar coatele trebuie să stea nemișcate lângă trunchi. Aceasta va fi poziția de pornire.
  2. În timp ce ți partea superioară a brațelor și coatele nemișcate, ridică haltera prin flexare în timp ce contractezi bicepsul și expiri. Doar antebrațele trebuie să se miște, încheietura palmelor trebuie să fie stabilă și nemișcată pentru a pune accentul pe biceps și nu pe antebraț.
  3. Continuă mișcarea până când bicepsul este contractat la maxim iar bara ajunge la nivelul umerilor. Menține poziția pentru câteva momente în timp ce încordezi bine bicepsul.
  4. Coboară încet și controlat haltera în timp ce inspiri până când ajungi cu ea în poziția de pornire.
  5. Repetă până când atingeți numărul de repetări dorite.

Flexii cu haltera

Poți executa această mișcare și cu o bară dreaptă atașată unui scripete montat jos. Această variație îți permite o contracție foarte bună a bicepsului. Poți schimbași distanța dintre palme pentru a modifica unghiul sub care lucrezi bicepsul.

Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Adaugă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram