aprilie 28

Fandări cu ganterele

Fandări cu ganterele

Fandari cu ganterele

  1. Stând în picioare cu trunchiul drept, apucă două gantere în mâini, ținându-le lângă corp. Aceasta este poziția de start.
  2. Pășește în față cu piciorul drept la aproximativ 1 metru de poziția lui inițială, și coboară-ți corpul în timp ce îți menții trunchiul perpendicular cu podeaua. Inspiră în timp ce cobori și menține-ți echilibrul. Sfat: nu permite genunchiul drept să fie mai în față decât talpa dreaptă în timp ce cobori, astfel vei reduce stresul pus pe articulația genunchiului și vei evita accidentările. Asigură-te că tibia piciorului drept este perpendiculară cu podeaua.
  3. Împinge-ți corpul înapoi în poziția de start direcționând forța în călcâi. Expiră în timp ce faci asta.
  4. Repetă până când numărul de repetări dorite este atins.
  5. Schimbă piciorul și repetă pașii menționați mai sus.

Fandari cu ganterele

(Visited 635 times, 1 visits today)

Tags

exercitii picioare, Fandari, picioare


S-ar putea să-ți placă și...

Andrei Marius

Despre mine

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Andrei Marius

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează un program de antrenament și un plan alimentar create pentru corpul tău

Cea mai rapidă cale de a obține rezultate este de a urma un program creat pentru tine!

  • Online Coaching 1 la 1 (WhatsApp)
  • Program de Antrenament Personalizat
  • Plan Alimentar Personalizat

>