aprilie 28

Genuflexiuni cu gantera

Genuflexiuni cu gantera

Genuflexiuni cu gantera
Genuflexiuni cu gantera
  1. Începe prin apucare unei gantere ce are o greutate adecvată pentru antrenamentul tău. Prinde gantera cu ambele palme de un capăt și adu-o la nivelul pieptului. Privirea trebuie să fie îndreptată înainte, umerii dați pe spate, coloana dreaptă iar tălpile la o distanță puțin mai mare decât cea a umerilor. Aceasta este poziția de start.
  2. Coboară ca și când ai face o genuflexiune normală, flexând genunchii. Menține poziția trunchiului și a coloanei. În timp ce cobori, du genunchii în față și lasă greutatea pe călcâie.
  3. Coboară până când gambele ating bicepșii femurali. Fă o pauză de câteva momente în timp ce menții trunchiul drept și tensiunea în mușchi.
  4. Întoarce-te în poziția de start împingând greutatea în sus prin călcâie.
  5. Repetă mișcarea până când numărul de repetări dorite este atins.

Genuflexiuni cu gantera

(Visited 902 times, 1 visits today)

Tags

exercitii picioare, genuflexiuni, picioare


S-ar putea să-ți placă și...

Andrei Marius

Despre mine

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Andrei Marius

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează un program de antrenament și un plan alimentar create pentru corpul tău

Cea mai rapidă cale de a obține rezultate este de a urma un program creat pentru tine!

  • Online Coaching 1 la 1 (WhatsApp)
  • Program de Antrenament Personalizat
  • Plan Alimentar Personalizat

>