Stai în Formă!

Genuflexiuni cu gantera

8.350+ Membrii

450+ Persoane ce îmi folosesc programele de antrenament

30.000+ cititori lunari

Genuflexiuni cu gantera

Genuflexiuni cu gantera
Genuflexiuni cu gantera
  1. Începe prin apucare unei gantere ce are o greutate adecvată pentru antrenamentul tău. Prinde gantera cu ambele palme de un capăt și adu-o la nivelul pieptului. Privirea trebuie să fie îndreptată înainte, umerii dați pe spate, coloana dreaptă iar tălpile la o distanță puțin mai mare decât cea a umerilor. Aceasta este poziția de start.
  2. Coboară ca și când ai face o genuflexiune normală, flexând genunchii. Menține poziția trunchiului și a coloanei. În timp ce cobori, du genunchii în față și lasă greutatea pe călcâie.
  3. Coboară până când gambele ating bicepșii femurali. Fă o pauză de câteva momente în timp ce menții trunchiul drept și tensiunea în mușchi.
  4. Întoarce-te în poziția de start împingând greutatea în sus prin călcâie.
  5. Repetă mișcarea până când numărul de repetări dorite este atins.

Genuflexiuni cu gantera

Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Adaugă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram