aprilie 28

Genuflexiuni cu haltera

Genuflexiuni cu halteraGenuflexiuni cu haltera

  1. Începe prin a încărca bara cu greutățile potrivite. Apucă bara în așa fel încât ea să fie centrată pe trapez. Pieptul trebuie să fie scos în față iar privirea înainte. Picioarele trebuie să aibă o depărtare aproape egală cu cea a șoldurilor. Tălpile picioarelor trebuie să fie bine fixate pe podea, puțin îndreptate spre exterior. Aceasta este poziția de start.
  2. Coboară flexând genunchii. Șoldurile nu trebuie lăsate în spate, deci genunchii trebuie să meargă în față în timp ce cobori. Asigură-te că rămân aliniați cu tălpile pentru stabilitate. Scopul este menținerea verticalității trunchiului.
  3. Continuă până jos, menținând greutatea pe călcâi. În momentul în care ai ajuns jos, împinge greutatea sus menținând poziția fermă a trunchiului.
  4. Repetă până când numărul de repetări dorite este atins.

Genuflexiuni cu haltera

(Visited 1.139 times, 1 visits today)

Tags

exercitii picioare, genuflexiuni, picioare


S-ar putea să-ți placă și...

Andrei Marius

Despre mine

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Andrei Marius

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează un program de antrenament și un plan alimentar create pentru corpul tău

Cea mai rapidă cale de a obține rezultate este de a urma un program creat pentru tine!

  • Online Coaching 1 la 1 (WhatsApp)
  • Program de Antrenament Personalizat
  • Plan Alimentar Personalizat

>