Fluturări cu ganterele

Andrei Marius // aprilie 27 // 0 Comments

Fluturări cu ganterele 

Fluturari cu ganterele
Fluturari cu ganterele
  1. Stai întins pe o bancă cu o ganteră în fiecare mână sprijinite pe coapse. Palmele mâinilor o să fie îndreptate una către cealaltă.
  2. Apoi, cu ajutorul coapselor, ridică ganterele pe rând ajungând cu ele în fața ta la nivelul umerilor. Palmele mâinilor rămân îndreptate una către cealaltă. Ridică ganterele ca și când le-ai presa, dar oprește-te menținând coatele blocate. Aceasta este poziția de start.
  3. Îndoaie puțin coatele pentru a preveni stresul din tendonul bicepsului. Coboară brațele într-o mișcare de semicerc largă, menținând coatele blocate, până când simți o întindere în mușchii pieptului. Inspiră în timp ce faci această mișcare. Sfat: ține minte că pe tot parcursul mișcării brațele rămân fixe, toată mișcarea este făcută din încheietura umerilor.
  4. Ridică brațele din încheietura umerilor ca și când ai presa ganterele, în timp ce faci asta, expiră. Oprește-te înainte ca ganterele să se atingă. După ce te-ai oprit, fă o pauză de câteva momente în timp ce contractezi bine pieptul. Coboară încet brațele menținând coatele blocate și folosind aceeași mișcare de semicerc pentru a reveni în poziția de start.
  5. Repetă până când numărul de repetări cerute este atins.Fluturari cu ganterele

Poți folosi și alte variații ale poziției palmelor pentru o activare diferită a mușchilor pectorali.

Deasemenea, poți executa acest exercițiu și pe o bancă înclinată, astfel vei lucra mai mult partea superioară a pieptului.

About the Author Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol?

Aruncă un ochi și aici:

>