Împins din culcat cu bara dreaptă

Andrei Marius // aprilie 27 // 0 Comments

Împins din culcat cu bara dreaptă

Impins din culcat
Impins din culcat cu bara dreapta
  1. Încarcă bara cu o greutate adecvată pentru antrenamentul tău.
  2. Întinde-te pe bancă și fixează bine tălpile picioarelor pe podea, puțin sub bancă pentru stabilitate. Spatele trebuie să fie puțin arcuit, iar umerii trași în spate.
  3. Ia o priză largă, dincolo de locul marcat pe bară. Scoate bara din suport și ridic-o deasupra pieptului ținând brațele extinse și menținând poziția. Aceasta este poziția de start.
  4. Coboară bara până la nivelul pieptului prin flexarea coatelor. Menține mișcarea controlată și nu lăsa bara să se clatine.
  5. După ce bara a atins pieptul, împinge-o până când ajunge în poziția de start.
  6. Repetă până când atingi numărul de repetări dorite.

Impins din culcat

Acest exercițiu are mai multe variații depinzând de distanța dintre palme. O priză cu distanța mai mare între palme va activa mai mult pectoralii pe când o priză cu distanță mică între palme va activa mai mult tricepsul.

Dacă folosiți o greutate mai provocatoare, asigurați-vă că aveți pe cineva care să vă asiste și să vă ajute în completarea ultimelor repetări ale exercițiului.

Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

>