Ramat cu bara T cu o singură mână

Andrei Marius // aprilie 27 // 0 Comments

Cea mai bună cale de a-ți transforma complet aspectul fizic este de a urma un plan creat special pentru tine! 

Am ajutat peste 450 de bărbați, te pot ajuta și pe tine!

Ramat cu bara T cu o singură mână

Ramat cu bara T
Ramat cu bara T
  1. Poziționează o bară cu un capăt într-un colț pentru a o împiedica din a se mișca. Încarcă celălalt capăt cu greutatea potrivită pentru antrenamentul tău.
  2. Stai lângă bară, la capătul în care ai pus greutatea. Cu o mână apucă porțiunea metalică ce vine imediat după inelul ce blochează plăcile. Folosind șoldurile și picioarele, ridică-te în picioare.
  3. Ia o poziție în care ai genunchii puțin îndoiți, șoldurile sunt date înapoi iar pieptul este scos înainte. Brațul cu care ții bara trebuie să fie întins. Celălalt braț poate fi ancorat pe genunchi pentru mai multă stabilitate. Aceasta este poziția de start.
  4. Trage greutatea lângă tine prin retragerea umărului și flexarea cotului. În timp ce faci asta, expiră. Nu balansa greutatea și nu folosi alte tehnici ce te-ar putea ajuta să ridici greutatea fără ajutorul spatelui. Dacă nu poți ridica bara fără balans, trebuie să reduci din greutate.
  5. După ce ai ajuns cu bara lângă tine iar partea superioară a brațului este aproape de trunchi, fă o pauză de câteva momente în timp ce contractezi mușchii spatelui, apoi coboară încet bara până când ajungi cu ea în poziția de start. În timp ce faci această mișcare, inspiră.
  6. Repetă până când numărul de repetări dorite este atins.
  7. Schimbă partea și urmează pașii descriși mai sus.3
Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

>