Extensii la scripete cu funia

Andrei Marius // aprilie 26 // 0 Comments

Extensii la scripete cu funiaExtensii la scripete cu funia

  1. Montează scripetele sus și atașează atașamentul cu funia. Prinde funia cu o priză neutră (palmele sunt îndreptate una către alta).
  2. Stând în picioare cu spatele drept și trunchiul puțin înclinat înainte din șold, adu partea superioară a brațelor aproape de corp astfel încât ele să fie perpendiculare cu podeaua. Antebrațul ar trebui să fie îndreptat spre scripete în timp ce ții funia cu o priză neutră. Aceasta este poziția de start.
  3. Folosind tricepsul, coboară funia în timp ce duci fiecare capăt al ei spre marginile coapsei. La sfârșitul mișcării brațele sunt complet extinse și perpendiculare cu podeaua. Partea superioară a brațelor trebuie să rămână fixă pe tot parcursul mișcării, doar antebrațele trebuie să se miște. Expiră în timp ce faci această mișcare.
  4. După ce ai menținut poziția pentru câteva momente, adu funia încet înapoi în poziția de start. inspiră în timp ce execuți acest pas.
  5. Repetă până când atingi numărul de repetări dorite.Extensii la scripete cu funia

Sunt multe variații ale acestei mișcări. Poți folosi alte tipuri de atașament cum ar fi mânerul V, bara Z sau bara dreaptă. Indiferent de ce atașament alegi, trebuie să ai o mișcare controlată, partea superioară a brațelor trebuie să rămână fixă și spatele drept.

About the Author Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol?

Aruncă un ochi și aici:

>