Extensii triceps cu gantera

Andrei Marius // aprilie 26 // 0 Comments

Extensii triceps cu gantera

antrenament pentru brate mari
  1. Pentru a începe, stai în picioare cu o ganteră ținută de ambele mâini. Picioarele tale ar trebui să fie depărtate cu aceeași distanță ca și cea dintre umeri pentru stabilitate. Ridică încet gantera până când ajungi cu ea deasupra capului iar brațele sunt extinse complet.
  2. Greutatea trebuie să se lase pe palmele mâinilor tale, în timp ce degetele înconjoară gantera. Palmele trebuie să fie îndreptate spre tavan.  Aceasta este poziția de start.
  3. Ținând partea superioară a brațelor aproape de cap și perpendiculară cu podeaua, coboară greutatea în spatele capului tău până când antebrațul atinge bicepsul. În timp ce faci această mișcare trebuie să inspiri. Coatele și partea superioară a brațului trebuie să rămână stabile.
  4. Folosește tricepsul pentru a ridica gantera până când aceasta ajunge în poziția de start. expiră în timp ce execuți această mișcare.
  5. Repetă până când atingi numărul dorit de repetări.Extensii triceps cu gantera

Sunt mai multe variații ale acestui exercițiu. De exemplu, poți folosi o bară Z în locul unei gantere, caz în care distanța dintre palme trebuie să fie mai mică de 15 cm iar ele trebuie să fie orientate spre tavan.

O altă variație este cea în care folosești scripetele montat jos cu un atașament cum ar fi funia, un mâner sau o bară Z. Se execută la fel ca și extensiile cu gantera.

About the Author Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol?

Aruncă un ochi și aici:

>