Flotări la paralele

Andrei Marius // aprilie 26 // 0 Comments

Flotări la paralele

  1. Pentru a începe, apucă-te de bare și ridică-te astfel încât brațele să fie complet extinse iar corpul să fie perpendicular cu podeaua. Aceasta este poziția de start.
  2. Acum, inspiră și coboară-ți corpul încet îndoind coatele. Trunchiul tău trebuie să rămână drept iar coatele trebuie să fie aproape de el. Astfel te vei concentra mai mult pe activarea tricepsului.
  3. Coboară până când antebrațul și partea superioară a brațului formează un unghi de 90 de grade.
  4. Apoi, expiră și împinge-ți trunchiul folosind tricepsul până ajungi din nou în poziția de start.
  5. Repetă până când atingi numărul de repetări dorite.Flotari la paralele

Dacă ești începător și nu ști să execuți acest exercițiu sau nu ai puterea necesară, folosește aparatul ajutător de făcut flotări la paralele. Aceste aparate folosesc greutăți pentru a te ajuta să îți împingi corpul.

Dacă ești avansat, poți adăuga greutăți folosind o curea specială ce îți permite să atașezi plăci. O altă metodă este folosirea unei gantere pe care o prinzi între picioare.

Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

>