Kickback cu gantera

Andrei Marius // aprilie 26 // 0 Comments

Kickback cu gantera

  1. Începe cu o ganteră în fiecare mână cu palmele îndreptate spre trunchi. Menține-ți spatele drept în timp ce îndoi puțin genunchii și te apleci în față din șold. Trunchiul trebuie să fie aproape paralele cu podeaua. Partea superioară a brațelor trebuie să fie aproape de trunchi și paralelă cu podeaua. Antebrațul trebuie să fie perpendicular cu podeaua în timp ce ții greutățile în mână. Trebuie să ai un unghi de 90 de grade între antebraț și partea superioară a brațului. Aceasta este poziția de start.
  2. Acum, în timp ce ții partea superioară a brațelor nemișcată, expiră și folosește tricepsul pentru a ridica greutatea până când brațul este complet extins. Doar antebrațul trebuie să se miște.
  3. Fă o scurtă pauză de câteva momente, inspiră și coboară încet greutatea până când ajungi cu ea în poziția de start.
  4. Repetă până când atingi numărul dorit de repetări. Kickback cu gantera

Acest exercițiu se poate face și cu un singur braț o dată. Deasemenea, dacă preferi mișcare cu un singur braț, poți folosi scripetele montat jos cu un mâner atașat în locul unei gantere pentru o contracție mai bună a tricepsului în partea de sus a mișcării. În cazul acesta, palmele trebuie să fie orientate înainte (priză supinație) nu înspre trunchi (priză neutră).

Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

>