Skullcrusher cu bara Z

Andrei Marius // aprilie 26 // 0 Comments

Skullcrusher cu bara ZSkullcrusher cu bara Z

  1. Folosind o priză scurtă, ridică bara Z deasupra capului și ține-o stabilă în timp ce stai întins pe o bancă. Brațele nu trebuie să fie complet extinse pentru a evita accidentele, deci coatele trebuie să fie foarte puțin îndoite. Deasemenea, brațele trebuie să fie aproape perpendiculare cu podeaua. Aceasta este poziția de start.
  2. Ținând partea de sus a brațelor nemișcată, coboară bara Z doar din mișcarea coatelor. Inspiră în timp ce execuți această mișcare. Oprește bara când ea ajunge deasupra frunții tale (nu folosi o greutatea prea mare sau cheamă un prieten care te va ajute pentru a evita accidentările).
  3. Ridică bara folosind tricepsul până când aceasta ajunge în poziția de start. În același timp expiră.
  4. Repetă până când atingi numărul de repetări dorite. Skullcrusher cu bara Z

Acest exercițiu are mai multe variații. Poți folosi scripetele montat jos cu un atașament ce are forma barei Z în locul barei Z sau poți folosi chiar și gantere.

Este bine de reținut faptul că acest exercițiu poate fi periculos dacă nu păstrați forma corectă sau dacă nu aveți un prieten care să vă ajute la nevoie.

Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

>