Fluturări din aplecat

Andrei Marius // aprilie 29 // 0 Comments

Fluturări din aplecat

Fluturari din aplecat
Fluturari din aplecat
  1. Stând în picioare, apucă două gantere pe lângă corp.
  2. Apleacă-te din șolduri până când trunchiul tău este aproape paralele cu podeaua. Genunchii trebuie să fie puțin îndoiți, iar distanța dintre picioare trebuie să fie egală cu cea a umerilor.  Brațele trebuie să atârne în fața ta, perpendiculare cu podeaua. Coatele trebuie să fie puțin îndoite. Aceasta este poziția de start.
  3. Ridică brațele cu coatele puțin îndoite până când acestea sunt aproape paralele cu podeaua. Expiră în timp ce faci această mișcare. Fă o pauză de o secundă în timp ce contractezi deltoizii posteriori.
  4. Inspiră și coboară încet greutățile până când ajungi cu brațele în poziția de start. Sfat: pe tot parcursul mișcării, trunchiul și picioarele trebuie să rămână fixe. Nu balansa greutățile pentru a le ridica și concentrează-te pe contractarea deltoidului posterior.
  5. Repetă până când numărul de repetări dorite este atins. Fluturari din aplecat

Pentru persoanele ce au probleme cu spatele, acest exercițiu nu este recomandat. În schimb, ei pot executa o variație a acestui exercițiu în care stau întinși pe față pe o bancă paralelă cu podeaua pentru a nu pune tensiune în coloană.

About the Author Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol?

Aruncă un ochi și aici:

>