Presa Arnold cu gantere

Andrei Marius // aprilie 29 // 0 Comments

Presa Arnold cu gantere

  1. Stai pe o bancă înclinată setată la un unghi de 90 de grade. Ia două gantere și adu-le la nivelul umerilor cu palmele îndreptate spre corpul tău. Brațele ar trebui să fie lângă trunchi. Poziția de start ar trebui să arate ca și porțiunea contractată a unei flexi pentru biceps.
  2. Acum, pentru a începe mișcarea, ridică ganterele în timp ce îți palmele până când acestea sunt îndreptate înainte.
  3. Continuă să ridici ganterele până când brațele sunt extinse complet deasupra capului tău. Expiră în timp ce execuți această mișcare.
  4. După o pauză de o secundă în vârf, începe să cobori ganterele înapoi în poziția de start în timp ce rotești palmele mâinilor spre tine. Inspiră în timp ce execuți această mișcare.
  5. Repetă  până când numărul de repetări dorite este atins.Presa Arnold cu gantere

Poți executa această mișcare și din picioare, însă această variație a exercițiului nu este recomandată persoanelor cu probleme de spate.

Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

>