Presă cu gantere

Andrei Marius // aprilie 29 // 0 Comments

Presă cu gantere

  1. În timp ce ții o ganteră în fiecare mână, stai pe bancă înclinată într-un unghi de 90 de grade. Spatele trebuie să fie drept, lipit de suport băncii. Pune ganterele vertical pe coapse.
  2. Acum ridică ganterele pe rând până la nivelul umerilor. Folosește-te de coapse pentru a le ridica mai ușor.
  3. Asigură-te că rotești încheieturile palmelor astfel încât acestea să fie orientate înainte. Aceasta este poziția de start.
  4. Acum, expiră și împinge ganterele deasupra capului până când acestea se ating.
  5. Apoi, după ce ai făcut o pauză de o secundă în care ai contractat deltoizii, coboară încet și controlat ganterele până când ajungi cu ele în poziția de start. Inspiră în timp ce faci această mișcare.
  6. Repetă până când numărul de repetări dorite este atins.Presa cu gantere

Poți executa această mișcare și din picioare sau de pe o bancă fără suport, însă acest lucru nu este recomandat persoanelor cu probleme de spate.

Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

>