Ridicări laterale cu un singur braț

Andrei Marius // aprilie 29 // 0 Comments

Ridicări laterale cu un singur braț

  1. Ia o ganteră într-o mână. Cealaltă mână trebuie să prindă ceva fix pentru a-ți oferi stabilitate pe parcursul mișcării. Apleacă-te spre mâna ce ține greutatea îndepărtându-te de cea ancorată, pentru a menține balansul.
  2. Menține trunchiul drept și gantera lângă corp. Palma mâinii ce ține greutatea trebuie să fie îndreptată spre tine, iar cotul puțin îndoit pentru a evita accidentările. Aceasta este poziția de start.
  3. În timp ce îți menții trunchiul fix, ridică gantera până când aceasta ajunge la nivelul umărului iar brațul este paralel cu podeaua. Cotul trebuie să rămâne puțin îndoit pe parcursul ridicării. Expiră în timp ce execuți mișcarea și fă o pauză de o secundă când gantera ajunge sus, contractând deltoidul lateral.
  4. Acum, inspirând, coboară încet gantera până când brațul ajunge în poziția de start.
  5. Repetă până când numărul de repetări dorite este atins.
  6. Schimbă partea după ce ai terminat setul.

Ridicari laterale cu un singur brat

About the Author Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol?

Aruncă un ochi și aici:

>