Extensii ale picioarelor

Andrei Marius // aprilie 28 // 0 Comments

Extensii ale picioarelor

Extensii ale picioarelor
Extensii ale picioarelor
  1. Pentru acest exercițiu o să ai nevoie de un aparat pentru extensia picioarelor. Mai întâi alege greutatea potrivită pentru antrenamentul tău și așează-te pe aparat fixându-ți picioarele sub suport. Mâinile vor prinde mânerele laterale pentru stabilitate. Va trebui să ajustezi suportul în așa fel încât acesta să vină pe tibie aproape de laba piciorului. Deasemenea, trebuie să iei în considerare faptul că între partea inferioară a piciorului și cea superioară trebuie să ai un unghi de 90 de grade. Dacă acest unghi este mai mic de 90 de grade, articulația genunchiul poate avea de suferit mai ales dacă folosiți greutăți mai mari.
  2. Folosind cvadricepsul, extinde picioarele la maxim în timp ce expiri. Asigură-te că restul corpului a rămas nemișcat pe bancă. Fă o scurtă pauză în timp ce contractezi cvadricepsul.
  3. Revino încet la poziția inițială în timp ce inspiri. Asigură-te că unghiul rămâne de 90 de grade.
  4. Repetă până când numărul de repetări dorite este atins.Extensii ale picioarelor

Poți executa această mișcare și cu un singur picior.

About the Author Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol?

Aruncă un ochi și aici:

>