aprilie 27

Fluturări cu ganterele

Fluturări cu ganterele 

Fluturari cu ganterele
Fluturari cu ganterele
  1. Stai întins pe o bancă cu o ganteră în fiecare mână sprijinite pe coapse. Palmele mâinilor o să fie îndreptate una către cealaltă.
  2. Apoi, cu ajutorul coapselor, ridică ganterele pe rând ajungând cu ele în fața ta la nivelul umerilor. Palmele mâinilor rămân îndreptate una către cealaltă. Ridică ganterele ca și când le-ai presa, dar oprește-te menținând coatele blocate. Aceasta este poziția de start.
  3. Îndoaie puțin coatele pentru a preveni stresul din tendonul bicepsului. Coboară brațele într-o mișcare de semicerc largă, menținând coatele blocate, până când simți o întindere în mușchii pieptului. Inspiră în timp ce faci această mișcare. Sfat: ține minte că pe tot parcursul mișcării brațele rămân fixe, toată mișcarea este făcută din încheietura umerilor.
  4. Ridică brațele din încheietura umerilor ca și când ai presa ganterele, în timp ce faci asta, expiră. Oprește-te înainte ca ganterele să se atingă. După ce te-ai oprit, fă o pauză de câteva momente în timp ce contractezi bine pieptul. Coboară încet brațele menținând coatele blocate și folosind aceeași mișcare de semicerc pentru a reveni în poziția de start.
  5. Repetă până când numărul de repetări cerute este atins.Fluturari cu ganterele

Poți folosi și alte variații ale poziției palmelor pentru o activare diferită a mușchilor pectorali.

Deasemenea, poți executa acest exercițiu și pe o bancă înclinată, astfel vei lucra mai mult partea superioară a pieptului.


Tags

exercitii piept, fluturari cu gantera, piept


Programul de 8 Săptămâni 2.0 

Începe procesul de creștere și dezvoltare a unui fizic mai atrăgătormai energic și mai sănătos urmând cel mai avansat program de antrenament pentru TRANSFORMARE CORPORALĂ

Transformă-ți întregul corp și capătă încredere în propriile forțe în doar 8 săptămâni urmând un program de antrenament susținut de studii și de peste 400 de bărbați ce au văzut deja o schimbare în prima versiune a programului!

Slăbește 8 kg în 8 Săptămâni

Programul „8 kg în 8 Săptămâni” este un ghid ce îți va arăta pas cu pas cum să te antrenezi și cum să îți creezi și să urmezi o dietă flexibilă pentru ca în următoarele 8 săptămâni să dai jos 8 kg.

Sală în Casă

Programul Sală în Casă este un program complet de antrenament pe care îl poți face de acasă cu echipament minim. Acesta necesită doar un set de gantere și greutatea propriului corp și este eficient pentru că are la bază 5 tehnici de antrenament avansate ce ajută la stimularea mușchiului. Te ajută să te menții și chiar să continui să crești în masă chiar dacă nu ai acces la o sală de fitness complet dotată.

Lista de Cumpărături 

Cum să faci Progrese în Masă Musculară și să Arzi Grăsimea fără să mănânci doar orez, piept de pui și legume

S-ar putea să-ți placă și...

Calculator calorii slabit: De câte calorii ai nevoie zilnic?
Cum faci mușchiul să crească

Andrei Marius

Despre mine

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Andrei Marius

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează un program de antrenament și un plan alimentar create pentru corpul tău

Cea mai rapidă cale de a obține rezultate este de a urma un program creat pentru tine!

  • Online Coaching 1 la 1 (WhatsApp)
  • Program de Antrenament Personalizat
  • Plan Alimentar Personalizat

>