aprilie 27

Împins din culcat cu ganterele

Împins din culcat cu ganterele

Impins din culcat cu ganterele
Impins din culcat cu ganterele
  1. Stai întins pe o bancă cu o ganteră în fiecare mână sprijinite pe coapse. Palmele mâinilor o să fie îndreptate una către cealaltă.
  2. Apoi, cu ajutorul coapselor, ridică ganterele pe rând astfel încât ele să fie în fața ta la nivelul umerilor.
  3. După ce ai ajuns cu ganterele la nivelul umerilor, răsucește încheieturile mâinilor astfel încât palmele să fie îndreptate înainte spre picioarele tale. Ganterele ar trebui să fie lângă marginile pieptului, antebrațul și partea de sus a brațului trebuie să formeze un unghi de 90 de grade. Trebuie să controlezi greutatea ganterelor tot timpul, ele nu trebuie să se balanseze. Aceasta este poziția de start.
  4. Expirând, folosește pieptul pentru a împinge ganterele în sus. După ce brațele sunt complet extinse și ganterele au ajuns sus, contractă bine mușchii pieptului și fă o pauză de câteva momente, după care coboară încet și controlat ganterele până când acestea ajung în poziția de start. În timp ce cobori greutățile, inspiră. Sfat: timpul de coborâre al ganterelor ar trebui să fie dublu față de timpul de urcare al acestora, astfel mușchii pieptului vor sta mai mult timp sub tensiune.
  5. Repetă până când atingi numărul de repetări cerute.Impins din culcat cu ganterele

Atenție: când terminați setul, nu aruncați ganterele deoarece riscați să vă accidentați anumite tendoane din umăr (coiful rotator).

Pentru a pune ganterele jos, răsucește încheieturile până când sunt îndreptate una către cealaltă și așează ganterele înapoi pe coapse. Apoi, ridică-te și pune ganterele jos. Astfel eviți orice pericol accidentare.

Poți executa acest exercițiu și fără răsucirea palmelor: din poziția de start, menține palmele îndreptate una către cealaltă. Împinge ganterele sus în timp ce răsucești palmele. Când ajungi cu ganterele sus iar brațele sunt complet extinse, palmele o să fie îndreptate înainte, spre picioarele tale. Deșii multă lume folosește această variație, este posibil să simți un mic discomfort în umeri în timpul mișcării. Dacă se întâmplă asta, folosiți poziția normală a palmelor.


Tags

exercitii piept, impins din culcat, piept


Programul de 8 Săptămâni 2.0 

Începe procesul de creștere și dezvoltare a unui fizic mai atrăgătormai energic și mai sănătos urmând cel mai avansat program de antrenament pentru TRANSFORMARE CORPORALĂ

Transformă-ți întregul corp și capătă încredere în propriile forțe în doar 8 săptămâni urmând un program de antrenament susținut de studii și de peste 400 de bărbați ce au văzut deja o schimbare în prima versiune a programului!

Slăbește 8 kg în 8 Săptămâni

Programul „8 kg în 8 Săptămâni” este un ghid ce îți va arăta pas cu pas cum să te antrenezi și cum să îți creezi și să urmezi o dietă flexibilă pentru ca în următoarele 8 săptămâni să dai jos 8 kg.

Sală în Casă

Programul Sală în Casă este un program complet de antrenament pe care îl poți face de acasă cu echipament minim. Acesta necesită doar un set de gantere și greutatea propriului corp și este eficient pentru că are la bază 5 tehnici de antrenament avansate ce ajută la stimularea mușchiului. Te ajută să te menții și chiar să continui să crești în masă chiar dacă nu ai acces la o sală de fitness complet dotată.

Lista de Cumpărături 

Cum să faci Progrese în Masă Musculară și să Arzi Grăsimea fără să mănânci doar orez, piept de pui și legume

S-ar putea să-ți placă și...

Calculator calorii slabit: De câte calorii ai nevoie zilnic?
Cum faci mușchiul să crească

Andrei Marius

Despre mine

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Andrei Marius

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează un program de antrenament și un plan alimentar create pentru corpul tău

Cea mai rapidă cale de a obține rezultate este de a urma un program creat pentru tine!

  • Online Coaching 1 la 1 (WhatsApp)
  • Program de Antrenament Personalizat
  • Plan Alimentar Personalizat

>