aprilie 27

Îndreptări cu haltera – Deadlift

Îndreptări cu haltera – Deadlift

Indreptari cu haltera
Indreptari cu haltera – Deadlift
  1. Încarcă o halteră cu greutatea potrivită pentru antrenamentul tău.
  2. Aproprie-te de bară astfel încât ea să fie centrată în fața picioarelor tale. Laba piciorului trebuie să fie sub bară, iar picioarele trebuie să aibă o distanță egală cu cea a șoldului. Apleacă-te din șold pentru a apuca bara cu o priză la distanța egală cu cea dintre umeri. În mod normal ai folosi o priză deasupra barei.
  3. După ce ți-ai stabilizat picioarele și priza, inspiră adânc, coboară-ți puțin șoldurile și ridică bara flexând puțin genunchii până când bara atinge tibia. Menține privirea înainte. Ține spatele arcuit, pieptul scos în față și începe să tragi bara în sus din călcâie.
  4. După ce bara trece de genunchi, trage-o tare în spate înspre șolduri în timp ce aduci omoplații împreună.
  5. Coboară bara aplecându-te din șolduri și ghidând-o până când atinge podeaua.
  6. Repetă până când numărul de repetări dorite este atins.Indreptari cu haltera

Atenție: repetați cu o greutate mică pentru a învăța forma corectă a exercițiului. După ce stăpâniți mișcarea, puteți folosi greutăți mai mari. Astfel veți scade șansele unei accidentări.

(Visited 2.762 times, 1 visits today)

Tags

deadlift, exercitii spate, Indreptari cu haltera, spate


S-ar putea să-ți placă și...

Andrei Marius

Despre mine

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Andrei Marius

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Obține un Program Personalizat

Cea mai rapidă cale de a obține rezultate este de a urma un program creat pentru tine!

  • Online Coaching 1 la 1 (WhatsApp)
  • Program de Antrenament Personalizat
  • Plan Alimentar Personalizat

>