Stai în Formă!

Presă cu gantere

Pune între 4-6 kg de masă musculară în următoarele 8 săptămâni urmând un program de antrenament și alimentație folosit cu succes de mai bine de 300 de persoane!

Ia-ți Programul de 8 Săptămâni

7.600+ Membrii

200+ Persoane ce îmi folosesc programele de antrenament

30.000+ cititori lunari

Presă cu gantere

Presa cu ganterele
Presa cu gantere
  1. În timp ce ții o ganteră în fiecare mână, stai pe bancă înclinată într-un unghi de 90 de grade. Spatele trebuie să fie drept, lipit de suport băncii. Pune ganterele vertical pe coapse.
  2. Acum ridică ganterele pe rând până la nivelul umerilor. Folosește-te de coapse pentru a le ridica mai ușor.
  3. Asigură-te că rotești încheieturile palmelor astfel încât acestea să fie orientate înainte. Aceasta este poziția de start.
  4. Acum, expiră și împinge ganterele deasupra capului până când acestea se ating.
  5. Apoi, după ce ai făcut o pauză de o secundă în care ai contractat deltoizii, coboară încet și controlat ganterele până când ajungi cu ele în poziția de start. Inspiră în timp ce faci această mișcare.
  6. Repetă până când numărul de repetări dorite este atins.Presa cu gantere

Poți executa această mișcare și din picioare sau de pe o bancă fără suport, însă acest lucru nu este recomandat persoanelor cu probleme de spate.

 

Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Adaugă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.