Presă pentru picioare

Andrei Marius // aprilie 28 // 0 Comments

Presă pentru picioare

Presa pentru picioare
Presa pentru picioare
  1. în mare toți mușchii picioarelor, totuși puteți folosi o poziție îngustă a tălpilor sau una largă pentru a vă axa pe anumite grupe de mușchi).
  2. Împinge platforma până când picioarele sunt complet extinse și mută barele de siguranță pentru a putea executa mișcarea. Sfat: asigură-te că nu blochezi genunchii pentru a proteja articulațiile. Trunchiul și picioarele ar trebui să formeze un unghi de 90 de grade. Aceasta va fi poziția de start.
  3. În timp ce inspiri, coboară încet platforma până când partea superioară a picioarelor îți atinge abdomenul.
  4. Împinge platforma cu cvadricepșii concentrând-ți forța pe călcâie până când ajungi în poziția de start.
  5. Repetă până când numărul de repetări dorite este atins. Când ai terminat, mută la loc mânerele de siguranță ce vor sprijini platforma, nu vrei ca platforma aceea să cadă pe tine. Presă pentru picioare
Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol ?  🤔  

Uite mai multe postări ce te vor ajuta să te antrenezi mai eficient:

>