Ce să nu faci la sală, sfaturi de comportament.

Andrei Marius // decembrie 10 // 0 Comments

Cea mai bună cale de a-ți transforma complet aspectul fizic este de a urma un plan creat special pentru tine! 

Am ajutat peste 450 de bărbați, te pot ajuta și pe tine!

Dacă ai fost la o sală mai aglomerată ai văzut cel puțin un tip, care iese în evidență .Nu, nu iese în evidență din cauza unui corp ca și cel al zeilor greci, din nefericire, ci din cauza sunetelor magnifice pe care acesta reușește să le producă în timpul exercițiilor. Adică tipul chiar crede că îl ajută, crede că dacă țipă cât de tare poate greutatea va deveni mai ușoară, sau că tu vei fi mai motivat și că îl vei observa în timp ce se chinuie să ducă la capăt seria.

Ce sa nu faci la sala

  • Nu țipa când te antrenezi

Chiar nu știu ce vor aceștia să demonstreze, pentru că sigur nu impresionează femeile care se află în sală, ci poate doar pe începătorii care îi văd ca pe un „model” și îi urmăresc fiecare antrenament uitând faptul că sunt într-o sală de fitness, nu într-un cinema.

În general nu îi bag în seamă pe tipii de genul, deoarece am mereu căștile în ureche, și aud foarte rar acele urlete care ar trebui să reprezinte bărbatul- bestie ce împinge la piept zeci de kilograme.

  • Nu te juca pe telefon între serii

ce sa nu faci la sala

Am zis că nu trebuie să vorbesc despre asta, însă nu cu multe zile în urmă am avut fericirea și plăcerea să văd un tip care lucra la presă și în pauzele dintre serii (care erau de aproximativ 3-4 minute) se juca un joc cu mașini…

Și am mai văzut alți tipi care stăteau pe facebook, cel mai probabil anunțându-și prietenii virtuali că au ajuns la sală și că au un antrenament extraordinar.

  • Nu lăsa ganterele și discurile aruncate prin sală

Ți s-a întâmplat vreodată să te duci iei ganterele pentru a începe următorul exercițiu, și când ai ajuns la suportul în care ar trebui să le găsești, nu erau acolo, apoi te-ai uitat mai atent și ai observat că erau aruncate într-un colț? Sau la fel cu discurile.

În orice caz, ține minte: după ce ai terminat de folosit ganterele pune-le la loc! Nu fi unul dintre acei oameni care lasă sala mai dezordonată decât au găsit-o.

  • Nu te holba la ceilalțiskinny-guy-working-out

Mi s-a întâmplat și mie de câteva ori, nu prea multe, dar totuși mi s-a părut ceva destul de ciudat încât să ajungă pe listă.Terminasem o dată o serie de fluturări la scripete, și doi flăcăi (care erau sigur începători) stăteau cu ganterele în mână și mă priveau mirați, ca și când aș fi fost o reclamă la nu știu ce produs inovator.

Sper că acum ști ce NU trebuie să faci când ești într-o sală de fitness publică și că poate îi vei ajuta și pe cei care practică aceste „ritualuri” să își revină.

Baftă, și nu uita: Stai în Formă!

Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol ?  🤔  

Uite mai multe postări ce te vor ajuta să te antrenezi mai eficient:

>