Flotarile la paralele,de ce sa le introduci in rutina ta.

Andrei Marius // iulie 16 // 0 Comments

Multa lume evita flotarile la paralele pentru ca nu stiu cum sa le execute corect si ce beneficii majore aduc. Norocul tau este ca astazi vei descoperi cateva lucruri pe care majoritatea flacailor ce merg la sala nu le stiu.

Iti voi prezenta cateva beneficii ale acestui exercitii si deasemenea grupele de muschi care lucreaza.

Flotari la paralele – Beneficii

Cresc puterea

Pentru ca sunt un exercitiu care streseaza in mare parte tricepsul il vor determina sa se dezvolte si sa il faca sa impinga greutati din cein ce mai mari, asta simtindu-se in impinsul la piept.

Adauga masa in piept si mainitriceps flotari la paralele

Flotarile la paralele nu lucreaza numai tricepsul ci si pieptul daca te inclini usor pentru o mai buna activare, oferind o intindere buna in piept. Deasemenea lucreaza deltoidul (umarul) deci iti vor dezvolta destul de bine partea de sus a corpului.

Sunt superioare flotarilor

Desi flotarile sunt printre cele mai bune exercitii care implica greutate corporala, ele pot folosi numai o fractiune din greutatea totala a corpului, adaugare altor greutati fiind destul de dificila.In schimb flotarile la paralele folosesc toata greutatea corporala oferind posibilitatea adaugarii greutatii cu ajutorul unei curele sau prin simpla tinere a unei gantere intre picoare.

Flotari la paralele – mușchi implicați:

Chiar daca i-am spus mai sus am sa-i repet:

Aceasta a fost o scurta prezentare a flotarilor la paralele impreuna cu beneficiile lor.

Bafta, si nu uita: Stai în Formă!

Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

>