Stai în Formă!

Plan Alimentar pentru Creșterea Masei Musculare

9.200+ Membrii

450+ Persoane ce îmi folosesc programele de antrenament

30.000+ cititori lunari

Vrei să lovești noi recorduri personale și să crești în masă musculară? Atunci ai nevoie de un plan alimentar ce îți va oferi nutrienții de care ai nevoie. În acest articol îți voi arăta ce alimente poți consuma la fiecare masă pentru a-ți asigura corpul cu combustibilul corect. 

Dacă nu trăiești într-o zonă tropicală, înseamnă că vara a trecut și că este timpul să ne axăm mai mult pe creșterea masei musculare. Nu mai e nevoie să ai cât mai puțină grăsime pe burtă. Nu mai trebuie să ai cele mai dure restricții doar pentru a arăta cizelat. Este timpul să intri în sezonul de creștere, iar pentru asta vei avea nevoie de un plan alimentar corespunzător.

Scopul acestui sezon este atât să crești în forță, cât și în masă. De vreme ce programul de antrenament pentru 4 săptămâni este disponibil, a venit timpul să discutăm despre un subiect foarte important. Nutriția.

Plan Alimentar pentru Creșterea Masei Musculare
Plan Alimentar pentru Creșterea Masei Musculare

De ce trebuie să ai o nutriție corespunzătoare? Ei bine, ai putea crede că singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a crește este să mănânci mai mult. Dar această gândire este doar parțial corectă. Majoritatea persoanelor se bazează pe produsele fast-food pentru a crește. Și reușesc. Cresc în greutate și puțin în forță, dar nu și în masă.

Programul alimentar pe care am să ți-l ofer nu numai că va fi sănătos și gustos, dar îți va oferi rezultate adevărate. În plus, dacă nu abuzezi de cantitatea alimentelor nu o să ieși din iarnă cu 10 kg de grăsime în plus.

Program Alimentar pentru Creșterea Masei Musculare

Nu trebuie să urmezi exact cantitățile prezentate. Dacă nu poți consuma un anumit aliment, îl poți înlocui cu ceva asemănător.

Acesta este doar un exemplu de plan alimentar, pentru a te ghida. Dacă ai ceva nelămuriri, ți le aștept în secțiunea de comentarii.

2 ouă întregi și 4 albușuri
eggs
Carne cu conținut scăzut de grăsime
100 g1161906-redmeatx-1471118759
Terci de ovăz
100g
Oat
Afine/fruct la alegere (pentru terci)
100 g105227
Pui
100 ggrilled-chicken-breast-with-garlic--2
Orez alb
1 porție27496_basic_steamed_rice_3000
Broccoli
3 bucățiBroccoli
Curcan cu conținut scăzut de grăsime
200 gsliced_turkey_tahoma_2
Cartofi
2 cartofi de mărime mediepotato_white
Salată
1 porție5-reasons-youre-not-ripped-v2-1
Impact Whey Protein
1 porție10530943-2084357599234105
Rondele din orez expandat
1rice-cakes
Unt de arahide
1 lingură mare
Creamy Brown Peanut Butter on a background
Friptură
200 ghow-to-grill-steak
Cartofi
2 cartofi de mărime mediepotato_white
Fasole verde
100 ggarlic-lemon-green-beans-3new 
Alune/Migdale
1 porțieNuts-top-photo1
Albuș de ouă
4 albușurieggs
Unt de arahide
1 lingură mare
Creamy Brown Peanut Butter on a background

Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine.

De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet.

Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

2 răspunsuri

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram