Review Suplimente MyProtein: MyDiet și Creatina Monohidrată cu eliberare întârziată

Andrei Marius // martie 15 // 0 Comments

Cea mai bună cale de a-ți transforma complet aspectul fizic este de a urma un plan creat special pentru tine! 

Am ajutat peste 450 de bărbați, te pot ajuta și pe tine!

Cu câteva săptămâni în urmă cei de la MyProtein mi-au trimis unele dintre cele mai avansate produse din gama lor, iar după ce le-am folosit m-am gândit să le fac un review.

Produsele trimise au fost MyDiet (o pudră proteică cu eliberare treptată pentru perioada de definire), Creaină Monohidrată cu eliberare întârziată și Hard Gainer Extreme (cel mai nou gainer al lor), despre care am să vorbesc altă dată.

Am să încep cu MyDiet

Am luat o porție înainte de antrenament și una după, deci în total 52 g de proteine.

Acum, MyDiet nu este ca o pudră proteică obișnuită. Ea este făcută din proteine cu eliberare rapidă și proteine cu eliberare lentă, ceea ce înseamnă că mușchii tăi vor fii alimentați constant cu aminoacizi.

Pe lângă amestecul avansat de proteine ea conține extract de scorțișoară, CLA și pudră Matcha de ceai verde, toate ajutându-te să arzi mai multe calorii.

Review Suplimente MyProtein: MyDiet și Creatina Monohidrată cu eliberare întârziată
Review Suplimente MyProtein: MyDiet și Creatina Monohidrată cu eliberare întârziată

Din păcate nu am putut să mă bucur în totalitate de beneficiile acestui produs deoarece nu sunt încă în perioada de definire. Însă am încercat pentru 1 săptămână să îmi curăț puțin dieta pentru a vedea rezultatele, și pot spune că am fost mai mult decât mulțumit.

Având foarte puține calorii (135/porție) și stimulând metabolismul, am ars mai multă grăsime din zona abdominală decât într-o săptămână obișnuită de dietă.

Ți-l recomand doar dacă vrei să ai perioadă de definire în care să nu pierzi masă musculară. Dacă nu vrei să faci așa ceva, poți continua să iei o pudră proteică clasică cu mai multe calorii.

Prețul este puțin mai ridicat decât cel al unei pudre proteice normale, dar își merită banii dacă vrei să arzi mai multă grăsime într-o perioadă mai scurtă de timp.

Să trecem la creatina cu eliberare întârziată 

Până să încep să iau acest produs mai avansat luam o creatină simplă, cu eliberare normală (15-20 de minute).

Mi-a plăcut ideea unui produs ce eliberarează creatina treptat, deoarece eu am antrenamente lungi (2-3 ore) iar creatina normală era consumată cam pe la jumătatea antrenamentului.

În schimb cu această creatină energia din timpul antrenamentului rămâne constantă. Chiar dacă cu cea clasică aveam mai multă energie la început, eliberarea treptată face antrenamentul mai consistent.

Review Suplimente MyProtein: MyDiet și Creatina Monohidrată cu eliberare întârziată
Review Suplimente MyProtein: MyDiet și Creatina Monohidrată cu eliberare întârziată

Îți recomand acest produs? 

Da și nu.

Da, dacă ai 1-2 ani experiență de sală și ai antrenamente intense pe durate mai mari de timp.

Nu, dacă ești încă la stadiul de amator și te antrenezi 45-70 de minute. Creatina normală te va ajuta mai mult.

Nu uita să folosești codul STAIINFORMA pentru 20% reducere la toată comanda! 😉

Urmează să vorbesc într-un articol viitor despre Hard Gainer Extreme.

Baftă, și până data viitoare, Stai în Formă! 

Mesaj de la autor - Andrei Marius

Mă numesc Andrei Marius și pasiunea mea este fitnessul. Am creat blogul Stai în Formă cu un singur scop: să ajut tinerii să crească în masă musculară și să slăbească pentru a arăta mai bine. De mic m-am antrenat și am urmărit legende precum Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone. Însă oricât aș fi căutat informații pe net despre fitness și culturism, nu găseam nimic de calitate. Mereu erau articole prea simple, greu de citit și fără poze descriptive. Așa că am decis să creez un loc în care poți găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un fizic de atlet. Mi-am combinat propria experiență cu informațiile obținute de la cele mai bune persoane din lumea fitness-ului și studiile recente pentru a crea pagina Stai în Formă! :)

Te-a ajutat acest articol ?  🤔  

Uite mai multe postări ce te vor ajuta să te antrenezi mai eficient:

>