Programul de 8 Săptămâni 2.0:

De la un corp normal la unul atletic și musculos în 8 săptămâni

Începe procesul de creștere și dezvoltare a unui fizic mai atrăgător, mai energic și mai sănătos urmând cel mai avansat program de antrenament pentru TRANSFORMARE CORPORALĂ

Transformă-ți întregul corp și capătă încredere în propriile forțe în doar 8 săptămâni urmând un program de antrenament susținut de studii și de peste 400 de bărbați ce au văzut deja o schimbare în prima versiune a programului!

Începe 8 săptămâni de transformare alături de mine!

În doar 8 săptămâni te poți simți plin de încredere și energie în corpul tău urmând fiecare pas și antrenament din noua versiune a Programului de 8 Săptămâni!

un corp mai musculos și mai atrăgător

Scopul programului nu este să te transforme într-un culturist sau model de fitness. 

În schimb antrenamentele sunt gândite în așa fel încât să te ajute să pui masă musculară, să crești în forță și să-ți dezvolți un fizic ce arată mai bine, se simte mai bine și este văzut mai atrăgător de cei din jur. 

Ai claritate la fiecare antrenament și progresezi constant

Nu va trebui să-ți bați capul cu gândirea și planificarea fiecărui antrenamnet. 

În Programul de 8 Săptămâni 2.0 știi clar ce ai de făcut, ce exerciții, câte serii și câte repetări în fiecare zi. Trebuie doar să duci la capăt fiecare antrenament și să progresezi de la săptămână la săptămână pentru a ajunge la cea mai bună versiune a corpului tău.

Ghidul EAT2GRow îți simplifică alimentația

În program ai inclus un ghid complet numit Eat2Grow cu 40 de rețete pentru micul dejun, prânz, cină și gustări. 

Toate rețetele sunt gândite să fie gustoase în timp ce sunt rapid de gătit și te ajută să pui masă musculară și să ai mai multă energie pe parcursul zilei! 

Ce conține Programul de 8 Săptămâni 2.0?

Programul este alcătuit din 5 module ce te conduc pas cu pas spre un cea mai bună versiune a corpului tău ajutându-te să îți atingi potențialul genetic prin antrenamente intense și o alimentație echilibrată. 

Începutul

Cum folosești Programul de 8 Săptămâni

Tehnicile de antrenament explicate

Tehnica Superset

Tehnica Dropset

Tehnica Pre-obosire

Tehnica repetărilor negative

Tehnica 21

Antrenamentul

Primele 2 săptămâni

Săptămânile 2-4

Săptămâna de șocare

Antrenament de 3 zile/săptămână

Ghidul Eat2Grow

Eat2Grow

Lista de Suplimente

Lista de suplimente

Bonusuri

Antrenament pentru Definirea Abdomenului

Challenge Flotări

Înscrie-te acum în Programul de 8 Săptămâni 2.0!

Începe procesul de creștere și dezvoltare a unui fizic mai atrăgătormai energic și mai sănătos urmând cel mai avansat program de antrenament pentru TRANSFORMARE CORPORALĂ

Transformă-ți întregul corp și capătă încredere în propriile forțe în doar 8 săptămâni urmând un program de antrenament susținut de studii și de peste 400 de bărbați ce au văzut deja o schimbare în prima versiune a programului!

Autorul programului:

Am creat Programul de 8 Săptămâni în urmă cu 4 ani pentru a ajuta bărbații să obțină un fizic în care să se simtă mai încrezători, mai puternici și plini de energie. În acest timp peste 400 de bărbați s-au înscris în program și cu feedback-ul lor împreună cu munca depusă 1 la 1 cu clienții am creat o nouă versiune a Programului de 8 Săptămâni. 

Această nouă versiune este cel mai avansat și complet program de antrenament pe care l-am creat vreodată și sunt convins că te va ajuta să îți atingi potențialul genetic, să arăți mai atrăgător, mai puternic și cel mai important mai sănătos în următoarele săptămâni.

Eu vin cu planul, tu vii cu munca, ok?

Colaborări

MYPROTEIN ROMÂNIA

JURNAL.MD

HRĂNĂTATE

MEGA PROTEINE

Cum știi dacă este pentru tine?

îți dorești să arăți mai bine și să te simți mai bine în propria piele atingându-ți potențialul maxim

nu ești mulțumit de felul în care arăți și ai dori să faci schimbări vizibile asupra anumitor părți ale corpului tău

te confrunți cu lipsa încrederii în propriile forțe și lipsa de respect din partea celor din jur

te îngrași fără motiv și nu reușești să scapi de burtă

nu te poți îngrășa indiferent cât de mult ai mânca și ai fost mereu catalogat ca și tipul slab

te simți mereu epuizat și fără chef de viață

ai încercat să te mai antrenezi într-o sală în trecut dar nu ai văzut rezultate

te antrenezi de ceva timp dar corpul tău nu se schimbă chiar dacă mergi regulat la sală 

vrei să fii tot anul în formă și să arăți bine atât cu haine pe tine cât și dezbrăcat

Rezultatele persoanelor ce au urmat programul

În prima versiune peste 400 de bărbați au văzut o schimbare în aspectul lor fizic după ce au terminat Programul de 8 Săptămâni. Noua versiune a programului este mult mai intensă și mai eficientă, uite o parte din rezultatele obținute de bărbații ce au dus la capăt antrenamentele:

Dragoș

client

Daniel Dobre

a urmat programele de antrenament

Samy

client

Marius

client

Laur

client

Marian

A URMAT PROGRAMELE DE ANTRENAMENT

Petruț

A URMAT PROGRAMELE DE ANTRENAMENT

Marcu

A URMAT PROGRAMELE DE ANTRENAMENT

Manu

A URMAT PROGRAMELE DE ANTRENAMENT

Marcu

A URMAT PROGRAMELE DE ANTRENAMENT

Dominic

A URMAT PROGRAMELE DE ANTRENAMENT

Marius

A URMAT PROGRAMELE DE ANTRENAMENT

Cum decurge acest program

Uite prin ce pași vei trece odată ce te-ai înscris în Programul de 8 Săptămâni 2.0

1

Pasul 1: Începi Programul și afli care sunt și cum se aplică cele 5 Tehnici Speciale de Antrenament

Primul pas este începerea programului de antrenament. Pentru a face asta trebuie mai întâi să treci peste cele 5 tehnici de antrenament pe care ți le explic în Modulul 2.

2

Pasul 2: Începi Primele 2 Săptămâni de Antrenament

Fiecare exercițiu este explicat clar în poze. Vei știi exact câte repetări, câte serii și ce exerciții trebuie să faci. Primele 2 săptămâni conțin 5 antrenamente/săptămână și 2 zile de pauză (te vei antrena 5 zile/săptămână iar durata unui antrenament va fi între 50-80 minute maxim).

Programul de antrenament este creat pentru a te ajuta să pui mușchi, să crești în masă musculară, în forță și să dezvolți grupe cheie ce te ajută să arăți mai atletic și mai atrăgător.

3

Pasul 3: Începi Săptămâni 2-4 de Antrenament

În aceste săptămâni mușchiul este lucrat din unghiuri diferite, cu stimuli diferiți și intensitate la fel de ridicată pentru a egala orice imbalans muscular (un piept mai mic decât altul, un braț mai slab etc).

4

Pasul 4: Intri în Săptămâna de Șocare a Mușchiului

Săptămâna de șocare este cea mai importantă din întregul program. În această săptămână vei antrena mușchiul mult mai intens și îl vei scoate din faza de acomodare ce vine după cele 4 săptămâni de antrenament consecutive.

Această săptămână este bazată în totalitate pe tehnicile avansate pe care le vei învăța în Modulul 2 și te va ajuta să treci de noi limite. Va fi săptămâna în care te vei simți fiecare mușchi din corp lucrat, pompat și crescut - vine la pachet cu o febrp musculară de zile mari. :) 

5

Pasul 5: Reîncepi Săptămânile 1-2 și 2-4

După săptămâna de șocare reîncepi programul de antrenament pe care l-ai făcut când ai început programul. 

Acesta se duce la capăt până la punctul în care trebuie să începi săptămâna de șocare. (în total 9 săptămâni, 8 de antrenament pentru mușchi + 1 de șocare).

Aceste antrenamente se pot repeta și îți pot da rezultate în continuare dacă le urmezi până la 6 luni. Deci călătoria ta de transformare începe cu 8 săptămâni dar se poate extinde până la 24 de săptămâni de progres constant dacă ești dedicat.

Rezultatele cele mai puternice și vizibile pe corpul tău se vor vedea în primele 8 săptămâni de antrenament.

Programul de 8 Săptămâni 2.0

Schimbă complet modul în care te antrenezi și începe să vezi cum corpul tău se transformă de la săptămâna la săptămână urmând cel mai avansat program de antrenament pentru creștere în masă și transformare corporală

Dacă îți dorești să te simți mai bine în propriul corp, să arăți mai bine și să fi văzut diferit și apreciat de oamenii din viața începe azi să lucrezi la propria ta transformare!

Valoarea întregului program este 240 de euro dar fiind ocazia celei de a doua versiuni îți voi oferi un discount de 200€ la tot programul. Tot ce îți rămâne de făcut este să pui în aplicare fiecare antrenament și lecție din cele 5 module ce se află în program!

program premium

Programul de 8 Săptămâni 2.0

pachet complet pentru transformare corporală în 8 săptămâni

 47€ (240 lei)

/o singură plată

 • Noul program de antrenament avansat de 5 zile/săptămână pentru hipertrofie (creșterea mușchilor)
 • 5 clipuri VIDEO în care îți explic tehnicile avansate de antrenament
 • Program complet de 3 zile/săptămână pentru persoanele ce nu pot ajunge 5 zile/săptămână
 • Ghidul Eat2Grow cu cele 40 de rețete
 • Lista de Suplimente Naturale ce îți oferă energie și te ajută să arăți mai bine 
Salut Andrei! Tocmai ce am terminat programul de 8 saptamani. Din pacate in saptamana 7 am facut o infectie la o  ureche si nu prea am putut sa ma antrenez la capacitate maxima. Iti atasez mai jos niste poze, de acum 2 saptamanai (nu am altele mai recente). Eu sunt multumit de evolutia mea, tinand cont ca eu nu am luat nici un fel de proteine.(am luat 8 kg in greutate in 8 saptamani) Am incercat sa mananc sanatos, mult si bogat in proteine. Am in jur de 5 mese pe zi. Incerc sa imi iau proteinele din alimente si din fructe.  Acum am terminat tratamentu cu antibiotic si sper sa imi revin sa ma antrenez mai intens. Mersi pentru sfaturile care mi le dai!
ADRIAN VASILINCU

a urmat Programul de 8 Săptămâni

Bonus

Ce primești în plus dacă te înscrii azi

Pe lângă programul de antrenament complet pe care îl vei urma, ai acces la anumite bonusuri ce vor face următoarele săptămâni mult mai productive și îți vor accelera rezultatele!

Bonus 1
Antrenament pentru Abdomen Cizelat

Pe lângă programul de antrenament complet, îți ofer acces gratuit la un antrenament complet pentru cizelarea abdomenului!


Astfel, pe lângă faptul că îți stimulezi toate grupele musculare și faci progrese de la săptămână la săptămână, îți dezvolți un abdomen vizibil și conturat, mai ales dacă acesta este slab dezvoltat acum.

Bonus 2


30 de zile de consultanță 1-la-1 prin WhatsApp

(valabil doar pentru primii 20 de înscriși!)

Te voi ghida și te voi ajuta să urmezi cât mai eficient programul pentru a obține o transformare corporală incredibilă în cele 8 săptămâni de antrenament. 


Vom discuta 1 la 1 pe WhatsApp și voi fi acolo pentru a-ți răspunde la întrebări și nelămuriri.

Bonus 3
Challenge Flotări pentru 30 zile 

Obții un fizic mai atrăgător, mai respectat și mai energic dar și mai puternic! 


Acest challenge e format dintr-un circuit 7 variații de flotări ce îți vor crește forța, rezistența și striațiile pieptului! 

Programul de 8 Săptămâni 2.0


Da! Sunt gata să accesez programul de antrenament și să încep să-mi schimb corpul și stilul de viață 

Înțeleg că după terminarea plății voi avea acces la Programul de 8 Săptămâni 2.0 și că va trebui să urmez antrenamentele din program și să mă dedic 100% transformării mele personale în următoarele săptămâni

*Vei fii trimis către o pagină securizată Stripe

Ce spun clienții mei

Vasile Turculeț

Client

Am doar 2 săptămâni de când mă antrenez și deja mă văd mai mare...

După fiecare antrenament sunt foarte pompat și extenuat. Antrenamentele sunt scurte dar gândite, exact ceea ce am nevoie. Am doar 2 săptămâni de când mă antrenez și deja mă văd mai mare și sunt nerăbdător să văd progresul până la corpul dorit!


Dominic Eusebiu

Client

Antrenamentele sunt pur și simplu extraordinare...

Antrenamentele date de Andrei sunt pur și simplu extraordinare. Nu sunt foarte complexe, dar felul în care sunt aranjate și tehnicile te pompează maxim și te lasă a doua zi cu o febră de necrezut. Recomand cu încredere!


Marian Sabău

Client

M-a ajutat să ajung de la 56 la 68 kg...

Până să termin liceul făceam box și eram foarte slab pentru a-mi menține categoria. După ce am renunțat la acest sport și am început antrenamentul cu greutăți, Andrei mi-a oferit programe de antrenament și m-a ajutat să ajung de la 56 kg la 68 kg în doar 6 luni!GARANȚIA 

Stai în Formă! 

Dacă în 8 săptămâni programul nu îți aduce rezultate primești banii înapoi. NICIODATĂ nu am avut o persoană ce a folosit programul și a ajuns la concluzia că nu a progresat, de aceea credem atât de mult în el și îți dăm banii înapoi dacă nu merge pentru tine. Nici un risc, doar creștere în masă! 


FAQ

Întrebări frecvente legate de Programul de 8 Săptămâni 2.0

 • FAQ
 • Care este prețul programului?

  Prețul programului este de 240 lei (47 euro). Acest preț este valabil pentru o perioadă limitată de timp. 
 • Cum funcționează plata?

  Pentru plata se achită suma de 240 lei (echivalentul a 47 euro). Plata se realizează prin serviciul Stripe, cu cardul sau prin PayPal/GooglePay. Datele cardului tău fiind protejate de o conexiune de 252-Bits. 
 • Cum funcționează garanția ”Primești banii înapoi”?
  Dacă aplici ceea ce te învăț, urmezi planurile de antrenament și alimentație propuse și totuși nu ești mulțumit de rezultate, te rog să-mi spui și primești banii înapoi. 
 • Am acces la materiale după terminarea programului?

  Da. Materialele și programele de antrenament pe care le primești în aceste 8 săptămâni sunt ale tale pe viață. Le vei putea accesa și consulta oricând dorești, la orice oră din zi și din noapte.

Ai întrebări? Nu ezita să mă contactezi!

 • andreimarius@staiinforma.ro
 • 0757538888

Disclaimer: Informațiile din ghid nu sunt sfaturi medicale. Programul este un bonus primit în urma donației către Stai în Formă! Rezultatele din poze nu sunt garantate și depind în mare măsură de tine, fiecare persoană fiind diferită. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru folosirea incorectă a exercițiilor sau a sfaturilor de alimentație și suplimentație. 


© 2020 Stai în formă! - Toate drepturile rezervate


>
Începe
1
Ai întrebări? Hai pe WhatsApp și vorbim!
Salut!
Andrei aici, ai nevoie de ajutor sau ai vreo întrebare?