Antrenează-ți întreg corpul în casă folosind doar greutatea corpului și un set de gantere

Antrenează-te pentru a te menține și a pune masă musculară… chiar dacă trebuie să stai închis în casă!

Înscrierile în Program și Prețul Special expiră curând!

01
Zile
16
Ore
03
Minute
00
Secunde

Când nu poți ajunge la sală este greu să faci progrese sau chiar să te menții

Să nu poți ajunge la o sală, să nu ai cum să te antrenezi este greu, frustrant chiar. Mai ales când ai muncit atât de mult pentru a ajunge în punctul în care ești acum. Simți cum efectiv pierzi progresul pe care l-ai făcut pe zi ce trece. 

Muncești de acasă, nu mai ești la fel de activ și simți lipsa unui antrenament extenuant făcut în sala de forță. Îți e dor să îți simți pieptul pompat, să simți cum sângele este trimis la mușchi, cum transpiri și cum la finalul antrenamentului te simți, în ciuda oboselii, mulțumit. Împlinit. Satisfăcut. 

Și poate ai încercat să faci ceva pe acasă. Câteva flotări, abdomene și poate chiar și câteva tracțiuni. Dar sentimentul tot nu este același. Nu simți mușchiul lucrat la aceeași intensitate ca înainte. Ba chiar simți că devii mai slab ca forță și că pierzi din masa musculară pe zi ce trece...

De nevoie ai început să cauți pe Google și pe YouTube antrenamente pe care le poți face în casă. Variații de flotări, noi moduri de a te antrena, dar nu ai nimic pus cap la cap...

Ai scos poate și ganterele vechi, le-ai curățat de praf și ai început să tragi de ele, dar știi doar 3-4 exerciții pe care le poți face și înafară de umeri și brațe e foarte greu să lucrezi altceva. Poate doar câte 1-2 exerciții pentru fiecare grupă musculară mai pe care altcândva o rupeai în două cu 5-6 exerciții în sală. 

Ai rămas în pană de idei, ganterele ți se par prea ușoare și ai da orice să mai ai ceva echipamente prin casă doar pentru a trage la fel de tare ca în sală! 

Însă nu ai nevoie de mai mult echipament. 

Nu trebuie să dai alți bani pe gantere mai grele, pe o halteră sau alte lucruri scumpe și sofisticate. 

Nu ai nevoie decât de greutatea propriului corp și de un set de gantere. Atât.

Le combini pe acestea două și aplici anumite tehnici de antrenament avansate și începi să stimulezi iar mușchiul, să-l simți pompat, extenuat, transpirat și extrem de bine lucrat. 

Nu va fi ca un antrenament în sală. Va fi mai obositor și mai intens, dar al naibii de plăcut...

Programul Sală în Casă

Programul Sală în Casă este un program complet de antrenament pe care îl poți face de acasă cu echipament minim. Acesta necesită doar un set de gantere și greutatea propriului corp și este eficient pentru că are la bază 5 tehnici de antrenament avansate ce ajută la stimularea mușchiului. Te ajută să te menții și chiar să continui să crești în masă chiar dacă nu ai acces la o sală de fitness complet dotată.

Ofertă Specială! Înscrierile se închid curând!


La ce obții acces imediat după ce te înscrii

Imediat ce te-ai înscris primești acces la pagina unde se află întregul program. Acolo vei găsi modulele pe care trebuie să le parcurgi, mai exact cel în care îți explic fiecare tehnică de antrenament avansat în parte, cel cu programul structurat și explicat clar în poze și în final bonusurile.

Tot programul e online

Nu va trebui să descarci sau să printezi nimic. Accesul la program se va face cu o adresa de email și o parolă aleasă de tine și îl vei putea face de pe PC, tabletă, laptop sau smartphone. 

Fiecare exercițiu explicat

Fiecare exercițiu pe care va trebui să-l faci este explicat clar în poze ce au pașii necesari iar unde este cazul chiar și un video. 

Necesită doar un set de gantere și greutatea corpului

Cel mai mare avantaj este că îți poți antrena întregul corp folosind minimul de echipament necesar: două gantere și greutatea corpului. 

Vei simți mușchiul lucrat și extenuat

Chiar dacă vei folosi o greutate mică și doar greutatea corpului fără aparate, elastice sau alte accesorii, tehnicile de antrenament fac exercițiile atât de intense încât vei stimula eficient fiecare grupă musculară pe care o vei lucra. 

Ce spun oamenii despre antrenamente

Antrenamentele sunt intense și eficiente. Uite ce spun o parte din clienții cărora le-am creat programe de antrenament pe care să le urmeze acasă.

Alex Stanciu

Client Online

În ultimele luni am evoluat mai mult decât în toată experiența mea în acest sport

Forță. Hipertrofie. Definire. În urma sfaturilor și îndrumărilor sale, acestea sunt rezultatele obținute mulțumită tehnicilor pe care mi le-a dat Andrei. A trebuit să iau o pauză de la sală iar după ce am început programele de antrenament doar cu un set de gantere am continuat să fac progrese. În ultimele luni am evoluat mai mult decât toată experiența mea în acest sport. 

Andrei Weinstein

Client

A fost mai tare decât mă așteptam, nu aș fi crezut vreodată că pot lucra fiecare mușchi atât de bine de acasă

Am avut o schimbare de program și munca nu mi-a mai permis să ajung la sală. Așa că mi-am luat un set de gantere și am început programele de antrenament date de Andrei. Am rămas uimit, a fost mai tare decât mă așteptam, eram la fel de pompat ca și la sală, chiar mai obosit, nu aș fi crezut vreodată că pot lucra fiecare mușchi atât de bine de acasă.

Vasile Turculeț

Client Online

Se văd diferențele la piept, brațe. Cred că până în luna iunie voi fi așa cum îmi doresc

Antrenamentele merg bine, ca să fiu sincer se văd deja diferențele la piept, brațe. E chiar foarte intens și pomparea e maximă, cred că până în iunie voi fi așa cum îmi doresc!

Ce conține programul Sală în Casă

Mia jos ai structura programului

1

Modulul 1: Introducerea în Program

În primul modul îți explic clar cum va decurge acest program și cum să beneficiezi la maxim de acest program pentru a face progrese. Îți arăt ambele variante de antrenament pentru a o alege pe cea mai eficiente ție:  

- cel Full Body de 3 zile/săptămână 

- cel de 5 zile/săptămână împărțit pe grupe musculare

2

Modulul 2: Tehnicile de Antrenament Avansate

Aici îți prezint și îți explic clar și cu exemple fiecare din cele 5 tehnici de antrenament avansate. E foarte important să treci prin această lecție pentru că stă la baza întregului program de antrenament.

3

Module 3: Programul Complet de Antrenament

În acest modul ai programele de antrenament pe care le vei urma. După cum vei vedea în Modulul 1, ai două opțiuni: 

- un program Full Body de 3 zile/săptămână 

- un program împărțit pe grupe musculare de 5 zile/săptămână (spate, piept, brațe, umeri și picioare - câte o grupă pe zi)

Bonus

Ce primești în plus dacă te înscrii azi

Pe lângă programul de antrenament complet pe care îl vei urma, ai acces la anumite bonusuri ce vor face următoarele luni mult mai productive și îți vor accelera rezultatele!

Bonus 1
Antrenament pentru Abdomen Cizelat

Pe lângă programul de antrenament complet, îți ofer acces gratuit la un antrenament complet pentru cizelarea abdomenului pe care îl poți face acasă!


Astfel, pe lângă faptul că îți stimulezi toate grupele musculare și faci progrese de acasă, îți dezvolți un abdomen vizibil și conturat, mai ales dacă acesta este slab dezvoltat acum.

Bonus 2
Cele mai bune Proteine pentru Masă Musculară


Lista cu cele mai Eficiente Suplimente Naturale

Suplimentele pot face uneori diferența dintre un antrenament intens și eficient și unul în care nu ai forță nici să duci la capăt primele serii. 


De aceea îți arăt care sunt cele mai eficiente 5 suplimente ce te ajută să: ai energie mai multă, îți întăresc sănătatea și sistemul imunitar și te ajută să te refaci mai rapid!

Bonus 3
Challenge Flotări pentru 30 zile 

Dacă tot ai timpul liber necesar, te provoc să duci la capăt challenge-ul de 30 de zile! 


Acest challenge e format dintr-un circuit 7 variații de flotări ce îți vor crește forța, rezistența și striațiile pieptului! 

Despre creatorul programului, 

Andrei Marius

Andrei Marius este creatorul siteului Stai în Formă! Cu peste 4 ani de experiență în antrenarea persoanelor online, Andrei a ajutat peste 500 de bărbați să își transforme corpurile și stilul de viață prin programele de antrenament create. 


Peste 12.000 de bărbați au urmat sfaturile și programele de antrenament create de Andrei și mult mai mulți au fost ajutați prin blogul Stai în Formă!Folosind tehnicile de antrenament avansate, studiile din domeniul activității fizice și sutele de ore de studiu și practică în sală, antrenamentele create de Andrei sunt eficiente și al naibii de plăcute, chiar dacă lasă persoanele extenuate de oboseală la final :) 

Ce spun oamenii

Cristian Bran

Client

Antrenamentele sunt scurte dar gândite, exact ceea ce am nevoie.

După fiecare antrenament sunt foarte pompat și extenuat. Antrenamentele sunt scurte dar gândite, exact ceea ce am nevoie. Am doar 2 săptămâni de când mă antrenez și deja mă văd mai mare și sunt nerăbdător să văd progresul până la corpul dorit!

Dominic Eusebiu

Client

felul în care sunt aranjate și tehnicile te pompează maxim și te lasă a doua zi cu o febră de necrezut...

Antrenamentele date de Andrei sunt pur și simplu extraordinare. Nu sunt foarte complexe, dar felul în care sunt aranjate și tehnicile te pompează maxim și te lasă a doua zi cu o febră de necrezut. Recomand cu încredere!


Marian Sabău

Client

Andrei mi-a oferit programe de antrenament și m-a ajutat să ajung de la 56 kg la 68 kg...

Până să termin liceul făceam box și eram foarte slab pentru a-mi menține categoria. După ce am renunțat la acest sport și am început antrenamentul cu greutăți, Andrei mi-a oferit programe de antrenament și m-a ajutat să ajung de la 56 kg la 68 kg în doar 6 luni!


Nu freca menta cât stai în casă!

Indiferent care e motivul pentru care lucrezi de acasă și nu poți ajunge la o sală de fitness, nu freca menta! 


Trebuie să te menții în formă, să te antrenezi, să mănânci sănătos și să te îngrijești de corpul tău. Iar dacă ai și un set de gantere cumpărat, de ce să-l lași să se prindă praful pe el? Pune osul la muncă și începe să te îngrijești de tine, de fizicul tău. 


Un plan personalizat de antrenament costă €147. Asta e prețul pe care îl cer pentru o lună de Online Coaching. Azi ai șansa să primești un program complet de antrenament pe care îl poți face de acasă la un preț cu mult mai mic de atât. Cel mai probabil atât ai plătit pe o masă în oraș în ultima lună sau pe un tricou, ține doar de alegeri. 


Poți lua programul și începe să te antrenezi în casă sau te poți plânge în continuare că nu ai cum să ajungi la sală.

Programul
 SAlă în casă

Program complet de antrenament cu un set de gantere și greutatea corpului

167

47

 • Acces pe viață
 • Acces Instant la Program
 • Acces la cele 3 bonusuri
 • Programul de Antrenament Complet
 • Cele 5 Tehnici Avansate de Antrenament
 • Ajutorul meu pe WhatsApp

Discount-ul și înscrierile expiră în:

01
Zile
16
Ore
03
Minute
00
Secunde

100% Satisfacere Garantată pentru 30 de Zile

Dacă în cele 30 de zile programul nu îți aduce rezultate primești banii înapoi.

 

NICIODATĂ nu am avut o persoană ce a folosit programul și a ajuns la concluzia că nu a progresat, de aceea credem atât de mult în el și îți dăm banii înapoi dacă nu merge pentru tine.


Nici un risc, doar creștere în masă și pompări al naibii de faine! 

Nu sta pe gânduri! Uite ce zic clienții

Paul

Client

După doar 1 lună de antrenamente intense și multă mâncare, am ajuns la forma aceasta.

Însă am căutat într-o zi un antrenament pentru piept și am dat peste acest blog. După ceva timp am început să lucrez cu Andrei și am început programul de antrenament. După doar 1 lună de antrenamente intense și multă mâncare, am ajuns la forma aceasta.

Marcu Rusu

Client

acesta m-a ajutat să obțin în 2 luni un fizic cu care mă simt foarte confortabil.

Aveam deja 2 luni de sală (poza din stânga) când mi-am dat seama că îmi trebuie ajutor. Citeam deja ocazional blogul, așa că i-am dat un mesaj lui Andrei și acesta m-a ajutat să obțin în 2 luni un fizic cu care mă simt foarte confortabil.

Marius

Client

Tehnicile oferite de Andrei m-au ajutat să obțin un corp bine proporționat și mai atrăgător

Tehnicile oferite de Andrei în lunile în care am lucrat împreună m-au ajutat să obțin un corp bine proporționat și mai atrăgător, chiar dacă geneticul mă ținea pe loc.

Întrebări Frecvente:

Care este prețul programului?

Cum funcționează plata?

Cum funcționează garanția ”Primești banii înapoi”?

Am acces la materiale după terminarea programului?

De ce echipament am nevoie pentru a urma programul?

Cât timp durează un antrenament? 

Programul
 SAlă în casă

Program complet de antrenament cu un set de gantere și greutatea corpului

167

€47

 • Acces pe viață
 • Acces Instant la Program
 • Acces la cele 3 bonusuri
 • Programul de Antrenament Complet
 • Cele 5 Tehnici Avansate de Antrenament
 • Ajutorul meu pe WhatsApp

Fă o schimbare și nu mai căuta scuze

Andrei aici, vreau să-ți spun câteva cuvinte ce sper că te vor ajuta să faci ceva. E nevoie de acțiune pentru a face progrese iar singura direcție în care merită să mergi este înainte. 


Nu mai căuta scuze, nu mai amâna, nu mai lăsa pe luni și nu mai aștepta ca ceva să se schimbe de la sine. Tu trebuie să aduci schimbarea iar schimbarea vine prin muncă. Începe azi să lucrezi la corpul tău chiar dacă nu poți merge la o sală de fitness. Începe azi și îți vei mulțumi peste o lună!

Stai în Formă!

>
Începe
1
Ai întrebări? Hai pe WhatsApp și vorbim!
Salut!
Andrei aici, ai nevoie de ajutor sau ai vreo întrebare?