Îți explic totul de la Cum Să Mănânci la ce Program de Antrenament să Urmezi.


Programe pentru Definire și Slăbire/Acumulare de Masă Musculară (Hipertrofie)

Înscrie-te prin creerea unui cont mai jos, vei obține acces la zona de programe premium unde se află Schițele pentru Definire și pentru Masă Musculară

De asemenea, vei deveni abonat la newsletter și vei primi zilnic un pont legat de sală prin email - totul gratuit 

100% adresă securizată

100% adresă securizată

Ce este acest program?

Zona de Programe Premium este un nou loc unde poți găsi mai ușor programele de antrenament și planurile alimentare de care ai nevoie pentru a-ți transforma corpul

Este o zonă ce poate fi accesată doar dacă ești abonat și te-ai înscris mai sus. 

Am creat-o pentru a nu mai fi nevoit să salvezi linkurile de programele de antrenament, să nu mai cauți articole pe site sau emailuri mai vechi primite de la mine. Acum găsești totul într-un singur loc, la un click distanță.

Ce primești concret...

Vei primi sfaturi de nutriție ușor de urmat

Nutriția este un element extrem de important în obținerea unui corp musculos, puternic și atrăgător. Însă nu cred că trebuie să îți bați capul prea mult cu cea. De aceea îți voi oferi 3 sfaturi de bază ce îți vor simplifica alimentația și te vor ajuta să îți creezi dieta perfectă și ușor de urmat.

Antrenamentul creat pentru hipertrofie (acumularea de masă) sau definire și slăbire

Printre cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii când vine vorba de creșterea uniformă în masă musculară și obținerea unui corp atrăgător este antrenamentul organizat haotic.

Îți voi oferi acces la un program de antrenament VIP creat special pentru persoanele cu care mă antrenez 1-1 de care cel mai probabil te vei îndrăgosti. 

În plus vei găsi sfaturi detaliate despre slăbit, definire și acumulare de masă musculară.

Vei afla exact ce suplimente trebuie să iei 

Industria suplimentelor este uriașă. De aceea poate fi foarte dificil să găsești și să să îți alegi suplimentele ce îți vor aduce rezultate. Am să te scap de această durere de cap și am să-ți recomand 4 suplimente ce îți accelerează creșterea masei musculare. 

Andrei Marius

Creatorul Stai în Formă!


Andrei Marius are o experiență de antrenament de 5 ani și a petrecut ultimii ani ajutând bărbații să obțină un fizic atletic, musculos și simetric. Programele lui au ajutat peste 300 de persoane să crească în masă musculară și în forță.


Pentru a acumula cunoștințele necesare, a citit câteva zeci de cărți legate de corpul uman, antrenament și stimularea hipertrofiei. A parcurs sute de studii și în urmă cu 3 ani a început să pună tot ceea ce știe pe blogul Stai în Formă! ajutând astfel peste 30.000 de oameni lunar să se antreneze mai eficient și să obțin rezultate.

​​

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition