Îți explic totul de la Cum Să Mănânci la Ce Program de Antrenament să Urmezi:

Introdu-ți numele și adresa de email mai jos iar eu îți voi trimite linkul către program în câteva momente

100% adresă securizată

100% adresă securizată

Ce este acest program?

Programul Transformă-ți Corpul este un ghid format din 3 pași folosiți până în prezent de peste 7.230 de persoane pentru a crește în masă musculară mai rapid. Nu este vreun hocus-pocus ce te ajută peste noapte, în schimb este o schiță folosită de mai bine de 35 de ani de mii de persoane pentru a-și transforma corpurile din cel al unor persoane obișnuite în cel al unor persoane cu corpuri atletice, musculoase și mai atrăgătoare.

Ce primești concret...

Vei primi sfaturi de nutriție ușor de urmat

Nutriția este un element extrem de important în obținerea unui corp musculos, puternic și atrăgător. Însă nu cred că trebuie să îți bați capul prea mult cu cea. De aceea îți voi oferi 3 sfaturi de bază ce îți vor simplifica alimentația și te vor ajuta să îți creezi dieta perfectă și ușor de urmat.

Antrenamentul creat pentru hipertrofie

Printre cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii când vine vorba de creșterea uniformă în masă musculară și obținerea unui corp atrăgător este antrenamentul organizat haotic. Îți voi oferi acces la un program de antrenament VIP creat special pentru persoanele cu care mă antrenez 1-1 de care cel mai probabil te vei îndrăgosti. 

Vei afla exact ce suplimente trebuie să iei 

Industria suplimentelor este uriașă. De aceea poate fi foarte dificil să găsești și să să îți alegi suplimentele ce îți vor aduce rezultate. Am să te scap de această durere de cap și am să-ți recomand 4 suplimente ce îți accelerează creșterea masei musculare. 

Despre mine


Salutări,

Eu sunt Andrei Marius și de 4 ani de zile ajut bărbații să crească în masă și să obțină un corp musculos în care să se simtă încrezători. Nu sunt un antrenor acreditat și nici nu am urmat vreo facultate cu studii de specializare în corpul uman, m-am educat singur și am căutat mereu sfaturi și cunoștințe de la persoane cu 5,10,15 ani mai multă experiența decât mine.

Asta am făcut pentru ultimii 4 ani, am citit zeci de cărți, am cumpărat cursuri online, am avut conversații și antrenamente incredibile cu persoane ce se antrenează de când eu încă învățam sa merg, toate din dorința de a crește în masă musculară și a obține un fizic cât mai bine proporționat și plăcut.

Acum ceva timp am început sa creez un loc în care să pot pune tot ceea ce am acumulat în timp despre antrenament, nutriție și suplimentație, așa s-a născut siteul Stai în forma!

Încet încet numărul de persoane ce îmi urmează sfaturile și tehnicile a crescut la peste 30.000 de persoane pe lună. In persoană am lucrat cu peste 40 de peroane și le-am ajutat să obțină un fizic de care se simt mândri, dar am ajuns la concluzia ca pot ajuta mult mai multe persoane dacă creez un program online, ușor de aplicat și de urmat.


- Andrei Marius

Ești pregătit pentru o schimbare?